2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 12.haftadan hissettiğim için, artık içten de hissediyorum başkası elini koyarsa o da hissediyor. Ama hissetmek başka, tekme başka, bir an korkmadım değil, sonra karnımda bebek olduğunu hatırladım )))
Maşallah canım benim ilki de tembeldi buda ondan az biraz tembel

Bende istiyorum yaaaa uhuhuhu :) bugün aşırı belim ve hafif vajinal ağrım var

Sukur azalma var canim ama bugun sag kasigimda agri var anlamsizca
Ağrı giderek azalacak bir haftaya canım gerilmeden o normal. Demek ki işe gitmen senin durumunu etkilemedi, bu da iyi, evde otur otur kur kur bunalmaktansa arkadaş ortamında daha rahat oluyor insan

Ağrı giderek azalacak bir haftaya canım gerilmeden o normal. Demek ki işe gitmen senin durumunu etkilemedi, bu da iyi, evde otur otur kur kur bunalmaktansa arkadaş ortamında daha rahat oluyor insan
Insallah canim is yerinde soyle ama surekli oturuyorum yada 2 sandalye birlestirip ayagimi uzatiyorum birde ise esim birakiyor ve aliyor servisle gitmiyorum mesela birsey lazimsa sagolsun arkadaslar aliyor ben sadece pcde calisiyorum :))) buna sukur insallah hepimiz saglikli ve rahat hamilelik geciririz ama sin 3 gundur midem eksiyor insallah yukari cikma belirtisidir :)

O bende de oldu, kaynanam dedi ki, bebeğin saçları çıkıyor :)

Kızlar ya ben bu kan ilacını kullanmasam olmaz mı acaba?Aşırı derecede mide bulantısı yapıyor

Kızlar ya ben bu kan ilacını kullanmasam olmaz mı acaba?Aşırı derecede mide bulantısı yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…