2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dünden beri sanırım bir şey hissediyorum emin olmamakla beraber. Içimde sagdan sola gidip arada solda arada sağda topaklanan bir sey var :)
Su an sag tarafta mesela baskı yapıyor. Zaten dünden beri cisimi de asla tutamaz oldum bu baskılardan dolayı:) balık var gibi bir his.
Tecrübeli anneler böyle mi başlıyor en başta? 16+1 deyim su an

Kızlar bebeğime dr kıza benziyo demişti. Net yada değil bilemiyoruz fakat isim düsünmek istiyorum. Kız ismi ile ilgili fikri olan var mı? Eşim afife diyo. Iffettli kadın demekmiş

Evet, bazen sert topak kabarık da oluyor değilmi :) başını yada poposunu dirediği zaman )))

Ben decavit kullanıyorum içinde hepsi var bütün bitaminler demir folik asit vs.
Benimde decavitde kan ilaçınıda dün bittti gelirkende almadım burda vardır diye şimdide bulamıyor asistan burda ya Türkiye’ye Gürcistan sınır komşu biryer basıl olmaz aklım almıyor gerçekten Artık ya Türkiye’den getirdicem yada hopa ya gidip hep detaylı giricem genç ilaçları alıcam ben de içmeyince şunu farkettim halsizleştim içerken çok enerjik oluyorudm

Merhaba kontrolden geldik kanama alanı hala var 2cm dedi ama bebeğin gelişimi iyi istirahata devam et düşecek bebek şimdiye düşerdi dedi .Cinsiyetini kız dedi.İnşallah herkesin ve benim sağlıkla devam eder
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah kızını canım. Benim kanama alanı 3,4sm den büyükdü hep, şimdi okula gidiyor :) sende de birşey olmayacak inşallah

Evet, bazen sert topak kabarık da oluyor değilmi :) başını yada poposunu dirediği zaman )))
Vallahi neresini dayiyor bilmiyorum canım ama topak oluyor evet :) minik balığım:) şimdiden çok aşığım çok

Maşallah canım Allah tamamını erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…