2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Alayımda çiğneyeyim bari,sağolasın canım.

Canım bende aşırı yan etki yapıyor ishal karın ağrısı kusma yani bende mı sorun var acaba
Bende de ilk zamanlar yaptı ama tok karnına aldım yemekten 3 saat sonra falan. Bir süre dene bakalım şu anda iyiyim geçti onyan etkiler bende

Banada sakiz iyi geliyor gecen annem sakiz cigniyenin cocugu boklu olur dedi. Gulmekten kendimi alamadim aman olsun yapamamasindan daha iyidir dedim

Kızlar sizce artık bebekler büyüdü ya şimdi soğan suyu içsen zararı olurmu hala düşük olma ihtimali varmıştır Enfeksiyona çok iyi geliyor ya bu kür benimde arttı sanırım enfeksiyonum

bence hiç o riske girme
sonuç olarak o risk hep var
yalnızca oran azaldı
sonra pişman olup üzülme

BENDE KOKULU TAS HAZIRLAMAYI DUSUNUYORUM DAHA ONCE KENDIME SUS OLARAK YAPMISTIM SEN ODA KOKUSUNU NASIL YAPIYORSUN CANIM

BENDE KOKULU TAS HAZIRLAMAYI DUSUNUYORUM DAHA ONCE KENDIME SUS OLARAK YAPMISTIM SEN ODA KOKUSUNU NASIL YAPIYORSUN CANIM

böyle bir şey olacak tabii çarşıya çıkıp malzemelere bakınca tam olaran nasıl süsleyeceğim belli olur
kağıt etiket mi pleksi mi emin değilim

çünkü mevlütte de pleksi dağıtmayı düşünüyorum
hepsi aynı olmasın

Püff daha bir hafta var 13 mart eşimde bende iş birliği içinde drğil ki azıcık erken gitsemmm nerdeyse öğrenmeyen kalmadı topikte
Bende varım canım 12 martta benim randevum da. Çoookkk merak ediyorum bıraksalar gidicem erkenden :)

Banada sakiz iyi geliyor gecen annem sakiz cigniyenin cocugu boklu olur dedi. Gulmekten kendimi alamadim aman olsun yapamamasindan daha iyidir dedim
Hahahaaa dediğin gibi yapmaması daha kötüü
Bende çişli olur diye duymuştum
Püff daha bir hafta var 13 mart eşimde bende iş birliği içinde drğil ki azıcık erken gitsemmm nerdeyse öğrenmeyen kalmadı topikte
Huzursuz olduğunu endişeli olduğunu söylesen gitmez misiniz ?

doktorun verdiğin gün için daha sonra tekrar randevu almıyor musunuz
haftaya dolu cuma ya aldım o yüzden desen

Merhaba kızlar, nasılsınız?
Son günlerde kafama takılan birşey var. Ben geçen sene rahim filmi çektirmiştim, oradaki uzman rahim ağzı genişliği var gibi bi laf etmişti. Ama verdiği rapora bununla ilgili birşey yazmamış. Şimdi doktoruma söyledim baktı bir sorun görünmüyor dedi. Benzer bişey yaşadınız mı? Sizlerin rahim ağzı ölçümleriniz yapıldı mı?

Ayyy bende varım daha öğrenemedim cinsiyetii bu hafta gideyim dedim dr çalışmıyomuş pzt gidicemm artıkk hayırlısı bakalımm. En son ayın 20 sinde gittim dr a o güne kadar erkek heralde dedim ama o günden sonra kız kesin diyorum ama bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…