2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herkesin kasık ağrısı başlamış ,ben de kasık ağrısı başlamadı ama o kadar şiddetli başağrısı çekiyorum ki cumadan beri hiçbir şey işe yaramıyor Mide bulantılarım şiddetlendi iyice , herşeyden midem bulanıyor öyle ki ellerim kokuyor sanki ve taktığım başörtülere kadar herşeyden tiksiniyorum. Geçmesi, biraz azalması gerekirken azalmaması canımı çok sıkıyor Rabbim buna da hamdolsun diyorum ama bedenen çok yoruldum artık

Doğum için herkese kurabiye yaptım ama kendim için hiç yapasım yok Biraz lokum biraz süslü çikolata yeter ,gelenlerin ağzı tatlansın maksat Belki bonibon şişeleri hazırlayabilirim gelen küçük çocuklar için Lohusa takımı da süslü birşeyler istiyorum seviyorum ben şıkır şıkır giyinmeyi

Eklentiler

• E5414847-FDF4-474D-B4C6-B290969E67FC.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 152
iç kokuyu kendın mı yapacaksın peki :O

ya oda kokusu bazı diye bişi varmış
içine istediğin renk ve kokuyu ekliyormuşsun falan bursaya gittiğimde bi bakcam çarşıya fiyatı nasıl oluyor diye
eğer uyguna gelirse kendim yapcam
ama baktım çoğa çıkıyor litrelik oda kokusunu alıp boşaltcam şişelere

Yapılışı:
- Derin bir kaba 500 gr su konulur. Üzerine 2 yemek kaşığı karbonat eklenir ve karıştırılır.
- Karbonat tamamen çözündükten sonra 10 ml lavanta yağı ve 10 ml esans eklenir. Tekrar karıştırılır.
- Son olarak göz kararı renklendirici eklenir.

BENDE EVDE KENDIM BISEYLER YAPAYIM ISTIYORUM ACIKCASI COK FAZLA GELEN GIDENIMDE OLURMU PEK EMIN DEGILIM , SON ZAMANA BIRAKSAM NOLUR BELLI OLMAZ DIYE DUSUNUYORUM ERKEN BASLASAM KOKULU TAS KOKUSU HAFIFLER O ZAMAN KADAR :) BENDE KARAR VEREMEDIM

BENDE EVDE KENDIM BISEYLER YAPAYIM ISTIYORUM ACIKCASI COK FAZLA GELEN GIDENIMDE OLURMU PEK EMIN DEGILIM , SON ZAMANA BIRAKSAM NOLUR BELLI OLMAZ DIYE DUSUNUYORUM ERKEN BASLASAM KOKULU TAS KOKUSU HAFIFLER O ZAMAN KADAR :) BENDE KARAR VEREMEDIM

ben yakın arkadaşlara falan vericem bunu yakın akrabalara
ilk gelenler en yakınlar oluyor ya onlar saklar da hatıra kalır

mevlüde ucuz bişi yaptırcam
ona da karar verdim
eğer önümüzdeki haftaya kadar isim seçersek isimli yoksa isimsiz bastırcam son zamana bıraksam diye düşündüm
o zaman da doğum yaklaştı yok masraf etmeyeyim falan diye düşünebilirsin dedi tecrübeli arkadaşlarım
o yüzden yaptırcam aklıma gelenleri

kokulu taş yap bence hem meşgale olur
kızsa kelebekler çok güzel oluyor
ben arkadaşların baby shower için yapmıştım

iki arkadaş peş peşe doğurdu birinin kızı birinin oğlu olunca iki renk oldu mecbur sunum için de böyle bişi düşünebilirsin

Alıyorum canım tekrar onuda denicem eğer olursa

Dene umarım işe yarar olmadı ağlama kozunu kullan çok gerginim bi acayip hissediyorum knedimi gidelim bi an önce diye

doktoruna da tembih et bi sonraki randevu için çaktırmadan söylesin sana

ben bı arkadasa sormustum yakın zamanda yaptrmıstı hastane odası susleme
susler nevresımler vs (o nevresımler kuvez eteği vs sende mı kalıyo bılmıyorum)
3500 tl demıstı
ona da arkadasıydı yapan ben şok tabı
cıdden özenmıyorum bu kadar şaşaya ama merak ettım
bu rakamı duyunca cok geldı
bı de benım sezeryan duruma göre anlasmalı olmadgmz bır özel hastanede de olabılır
o nedenle bu tarz herseyı kenara bıraktım sımdılık
ama gıdıp suslenmıs odalar vs gorunce de begenıyorum o da ayrı:)

ama şu sunumluklar var ya suslerı koyuyosun cıcegın vazosu badem sekerlerı vs kavaonzlar
onlardan bı set alasım var
kendı capımzda ufak bı masa hazırlarz dıye
hem Allah nasıp ederse sonrasında da kullanılır o tarz seyler
mevluttu, dogum gnydu özel gundu vs:)

3500 e ev alırsın nerdeyse
o ne öyle
organizasyoncuların yaptığı neredeyse hiçbir şey sende kalmıyor
içinde hediyelikler dahi olsa çok
o rakamlar kafanı karıştırmasın senin

emin ol çok ıssız bi yerde yaşamıyorsan uygun fiyatlı bulursun
ya da yardımcı oluruz istediklerine olabildiğince düşük maliyetli yaptırırsın

Dene umarım işe yarar olmadı ağlama kozunu kullan çok gerginim bi acayip hissediyorum knedimi gidelim bi an önce diye

doktoruna da tembih et bi sonraki randevu için çaktırmadan söylesin sana
Benim dr 5 haftada bi çağırıyor risk bulunmadığı için baktım oğlumda da aynısı olmuş 12.17.22. Haftalar die gitmiş aynen onda da aslında tedirginim de bu kadar aradan bi açıdan fazla usg zararlı die de iyi diyorum cinsiyeti öğreneyim inşallah gerisi Allah büyük

O kadar paraya nevresim kalsın zaten.. Çocuk odasını alırsın o paraya çok gereksiz bence..

sana kendi fikrimi söyleyeyim
onlara çok para verme
çünkü mesela mevlütte kullanacaksın doğum günü zamanı ya bunu kullandım diyeceksin
bu sefer elinde patlayacak
ama şunu yapabilrisin örneğin yuvarlak gümüş ya da gold ne renk seviyorsan
böyle tepsi alabilirsin 2 tane falan

jardinyerlerin de modası geçmeye başladı bir de yer sorunun var mı bilmiyorum da sonrasında saklaması da eziyet

inşallah gösterir
göstermezse ara randevu iste ama mutlaka sen gidene kadar 19 haftalık olacaksın galiba gösterir herhalde ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…