2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Okadar tutarımı bilmiyorum canım ana benim bir akrabam var kız sipariş üzerine bu pasta kurabiyeleri falan yapıyor ben sevmiyorum öyle odayı fazla süsleme yiyecekler falan kuzenim benden hevesli olduğu İçin onları ben yapıcam yaptırcam diyor isteyen olursa onunda instgrma adresini veririm bakarsınız yasak değilse

ben de cok heveslı degılım
kımın bebegını görmeye gıtsem verılen suslerı evde bı muddet tv unıtesıne koyıuyorum sonra sklp cöpe atıyorum
yazık onlara verılen paralara dıuyorum ama ınsan kendını sankı mecbur hıssedıyo

ılk cocugmda o dönemler pek moda degıldı ablam hazırladı bıseyler
cogu kaldı evde cope attım sonra sakla sakla nereye kadar

suan tek özendıgım anne yatagı azcık suslenıyo bı de kuvese tül vs gecırılıyo onlar
tek kısılık guzel bı pıke takımı alsam beyaz krem sonrada kullanılır zaten
kuvez etegı de cok pahalı bıse degıldır zaten

onun harıcınde hastaneye cok kısı gelsın ıstemeyenlerdenım
gelenenlere de bol bol cıkolata:) sus vs dusunmuyorum

saglıkla hayırla gelsınde babycanlar bunlar olsa da olur olmasa da olur

Kızlar bu arada parol kullananlar var sanırım içinde gebelikte kar zarar ilişkşsi gözetetek kullanın yazıyor ben rahat olamadım parol da iyi bi ağrı kesici değil zaten oğlumun parol şurubunu içsem hap yerine ne olur hani daha hafiftir hapa göre değil mi

Hapı bile kesmiyor ağrıyı pediatrik şurup bir işe yaramaz bence..

Aynen bende öyle düşünüyorum canım ben öyle taşlı loğusa takımı bebeğe giydirilen taşlı isimli hastane çıkışlarında sevmiyorum sanki bebek rahatsız olacakmış gibi geliyor ilk günden öyle kıyafetler tabi zevk tercih meselesi bende senin gibi sadece kuvez eteği bide yatakda mavi bir kurdele tül artık neyse tabi taşsız onlarda:)

Parol ben kullandım canım çok hasta olunca dktr vermişti zaten 14 15 haftalar çokta baş ağrısı olunca içtim 1 hafta boyunca

Hapı bile kesmiyor ağrıyı pediatrik şurup bir işe yaramaz bence..
Canım senin çok başın ağrıyordu sanırım benim senin haftalarda öyleydi kafamı duvara vurasım geliyordu karanlık odada uzanmaya çalış canım çok ağrıtığında ben bide kahve içiyordum arada oda iyi geliyordu

Canim cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin. Ben bulundugum sehirdeki magazalarda dogru duzgun kaliteli bir sey bulamadigim icin internetten alisverislere basladim. Kiyafetlerimiz nerdeyse hazir. Süs icin ben hepsini cok şık buluyorum. Hayatta kac defa dogum yapacagiz. Diger gunlerden farki olsun diyorum. Oglumda 10 sene once boyle seyler yoktu. Ama o zaman da annem hem bebek icin hem de benim icin igne oyasi ile takimlar yapmisti. Ancak o zaman evimin insaati bitmedigi icin dogum sonrasi kayinvalideydim. Simdi hem hastane cikisi hem de evimde gorup begendigim ne varsa hepsini yapacam. Dedigim gibi bu ani daha kac defa yasayacaz. Imkanim varken yaparim parayi ne icin kazaniyoruz sanki. Kiz annesi olacagiz insallah süslenmek hakkimiz

Ayyyy bak koku cok mantikliymis. Cikokata dusunmustum ama bir yandan da hava sicak eriyecek dedim kendi kendime. Koku cok mantikki ya... Nerden bulsam ki malzemeyi.
Ben mevlut icin kucuk kuran tesbih nazar veya Allah yazili magnetden olusan kucuk bir suslu kese dagitmayi dusunuyorum. Dur sana foto atayim

E Egepam
ben şişeleri bi siteden sipariş verdim
kapakları eksik şu anda gümrükten bekliyorlar
gelirse site adını veririm sana uyguna geldi
bambu çubuk bi sürü yerde var zaten

bunlar çok güzel duruyor benim kuzenim yasin dağıtmıştı böyle
tül keseler içindeydi

çikolata da son dakikaya kadar dolapta durur zaten
hastane odaları da serin oluyor odalarda da dolap var orada tutarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…