2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kız şu emojiyi gördüm canım dondurma istedi yaaaa

Akşama ancak geçer o zaman şuan ev ışıl ışıl güneş her yerde

şakaklarına masaj yap bol bol
birde sık başını sımsıkı geçirmez ama hafifletir belki
kan basincı arttıkça bizim ağrılar da artıyor ne yazık ki telefona falan da fazla bakma
dengeni bozmasın

3500 tl de cok olmus. Ama 1000 tl gibi bir sey gider tahminim. Ben tulum seti tac terlik kapi susu besik susu cibinlik sunumluklar serbet takimi balonlar dusunuyorum. Ayri ayri satin alip kendim suslerim ya da annem ablan yapar. Sirkete yaptirdiysa ondan pahali olabilir. Daha detayli bir susleme de yapilmis olabilir.

Kızlar doktordan geliyorum ve oğluşum oluyormuş bu sefer kesinleşti hiç utanmadı çekinmedi terbiyesiz çocuğum Çok şükür her şey yolundaymış şimdi ayrı heyecanlar bekliyor Allah bebeklerimize sağlık versin öğrenemeyen arkadaşlar da tez zamanda öğrensin inşallah

Merhaba kizlaaar :)
Suslemelerden bahsetmissiniz tam ilgi alanima girmissiniz :) oglumda suyunu çıkarttim galiba :) hem yapiyordum hem satiyordum instagramdan da :) ogluma hamile kalinca biraktim tabi kendime yaptim herseyi :) babyshower yaptim hastane odami susledim ogluma hediyelikler hazirladim takim susledim vs vs :) herseyi yaptim yani :) babyshower yaptim pisman miyim degilim ama simdi yapar miyim yapmam :) asiri yorucu ama baskalari yardimci oluyorsa cok eglenceli :) odami suslicem bunda da yine hediyelikler vs hazirlicam Allah nasip ederse :)

interiorarchitect işte benim kafadan biri
ben bir çok arkadaşıma baby shower yaptım
şimdi diyorum sıra sizde siz bana yapın ama yaparlar mı bilmem
hazırladıklarından bize de at oğluna yaptıklarını falan fikir olsun

Tamam canim atarim bakim telefonda varsa yoksa eve gectigimde atarim :) valla yapsinlar canim artik ilk bebisin bi de :) benim beklentim yok kimse yapmaz :) aman enerjimde yok o enerjimi doguma saklicam hastane odami suslicem bir guzel :)

Tamam canim atarim bakim telefonda varsa yoksa eve gectigimde atarim :) valla yapsinlar canim artik ilk bebisin bi de :) benim beklentim yok kimse yapmaz :) aman enerjimde yok o enerjimi doguma saklicam hastane odami suslicem bir guzel :)

ay tam çıkmadan yazdın iyi oldu
ya sezeryan mı oldu normal mi
odanı süslücek enerjin oldu mu yardım aldın mı
anneler becerebilir mi
yoksa önceden masa düzeni falan oluşturup onlara göstermeli mi

Gelsin bizim kafalar rofleli_kedi :)))
Walla oncekinde neler yaptin anlatsan fikir olur. Ben anca resimlerde gorduklerimle fikir sahibi olabiliyorum. Ne yapmamiz gerek neye dikkat edelim. Kaca malolur bize. Haydi destek bekliyoz senden

anneler becerebilir mi
Ayni sorular benim de aklimda.. interiorarchitect sezeryandi yanilmiyorsam ama simdikini ssvd dusunuyor. Benim onceki normaldi bu da normal olacak insallah. Ne ara nasil suslenir bilmiyorum.
Eltim normal dogum yapti. Kapi susu parti dukkanlarinda satilan basit biseydi. Onun haricinde kendi yatagina ve bebegin besigine pembe tul takmislardi ama annelerin yaptıgı belliydi cok uyduruk olmustu. Cikolatasi bir de bebege ozel kurabiyeleri vardi bu kadar. Bebegin hastane cikislari bile ablasindan kalmaydi. Kendisine ozen gostermemisti. Saci basi daginikti. Ya tam yap ya da hic yapma diyesim geldi yani. Ozenmissin belli de yapamamissin. Bu da marifet gerektirir bence. Oyle komik olmamak icin iyi organize olmak lazim bence de

anneler becerebilir mi
Canim kontrole gittim ama doguma aldilar o sirada odalar doluydu bosalmasini beklerken izin aldim doktorumdan. Eve gittim dus aldim esyalarim zaten kapıdaydi cunku sancilarimi hissetmistim kapiya yigmistim 2 gun oncesinden:) esyalarimi aldim gorumcelerim de yanimdaydi hep beraber geçtik gorumcelerim susledi odayi fotografcim da gelmisti bi kac poz cekildikten sonra zaten doguma goturduler :) anneler becerebilirde beceremezde anneden anneye degisir:) ama genc birileri olsa iyi olur daha iyi anlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…