2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Markette bulunan tartı hatalı olabilir mi Markete gidince tartildim demişsin ben orada tartildigini düşündüm ama saçma mi oldu acaba
1 haftada 5 kilo almış olamazsın diye düşünüyorum. Ödem olabilir ama yine de 5 kilo olmaz gibi

Hani bu hem boy kilo tartanlar varya onlardan eşimle şoka girmiş bir şekilde eve döndük (

Hani bu hem boy kilo tartanlar varya onlardan eşimle şoka girmiş bir şekilde eve döndük (
Bozuktur o bozuk. 5 kilo olamaz mümkün değil. Kendimden biliyorum bir haftada en fazla 3 kilo almıştım hamile olmadan önce. Ama o zaman çılgın gibi yemistim. . Takılma sen ona biraz dikkat edince yoluna girer her şey.

Öyle yapıcam artık dikkat edicem yarında dktr gitmeyi düşünüyorum zaten bir orda tartılırım

Selam kızlar dun doktora gittim 15 haftalik doktor bir çıkınti var gibi dedi erkek olabilirmis ama o kordon da olabilirmis net bişey söylemedi ya bende kiyafet almak istiyodum ama netlesmedigi için alamıyorum 15. Haftada erkek olsa netbelli olmazmiydi sanki daha küçük haftada baya büyük olup belli olanlar vardı

2 hafdadır bende tartirmiyorum yarın tartilıcam. Ya bende o kadar aldimsa ya zaten cok kilo almıs gibi his ediyorum toplamı 5 kilo aldın?

Bana 15. Haftada dedi erkeğe benziyor çıkıntiyi görüyormusun die. Ama alışveriş yapma bekle demsti bugun kesn erkek dedi. Bana bir ihtimal yine çıkıntı var dedi. Annemler aldilar bile kıyafet... Bana oyle demesinw ragmen ben ya kizsa die bile tereddüt ettm. Bekle sende annesi :)

Bence o tartı bozuktur hep aynı tartı da tartılmak en doğrusuymuş, bir haftada 5 kilo alınmaz bence sıkmayın canınızı tartı doğruysa bile ödemdir birazı

Vallahi geliyo kotu dusunmeyi birak rahatla biraz germe bebisi siz siskalari onunde top gibi bebegiyle gorunce merdivenlerden falan itesim geliyo kilo mu

Gecmis olsun canim sen eve kkapanmadan once almisin mikrobu kapali ortamda da cikmis ortaya dikkat et kendine

eheheheh bana bunlarla gelin

Vallahi geliyo kotu dusunmeyi birak rahatla biraz germe bebisi siz siskalari onunde top gibi bebegiyle gorunce merdivenlerden falan itesim geliyo kilo mu
Kaç yavrum kaç bizi dövecek bu tyze.

Yüzde 1500000000 katılıyorum sanaaa yiyin doya doya zayıf annelerrr
şimdi nasılsın tekrarlayan bir durum varmı cnm
İyiyim canm bugün hiç vurmadı
Onlar fazla tartar kuzum takma kafana sennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…