2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Daha bizim haftalar erken net bişey söylemek in azcık daha bekliciiiz

Canım bende aynıyım sağ taraf karın boşluğum bele doğru kısımda bıçak gibi batıyo ikigündür. Sebebi neden olabilirmiş öğrendin mi

Dün ilk defa bel ağrısından ötürü uykumdan uyandım. Belli bir süre sonra geçti fakat gün içerisinde ara ara ağrı hissettim. Şimdilik iyiyim. Seninki de geçici olabilir.
Benim dun gecede agridi canim simdide oyle soluma yatinca cok agriyor sirt ustu biraz rahatliyorum ama sirt ustu yatmakta iyi degilmis napicam bilemedim valla

Oy maşallah sübhanallah çok tatlı kız hıh bi ben kaldım
Kız sen gittiğinde seninkide bukadar olacak işte direk büyük halini göreceksin ayy sizde gidinde biran önce resim atın teyze olarak merak ediyorum minnaklarııı

Aminnn inşallah sağlıkla alırız kucagımıza burda dedikodularını yaparız :)

Ev işimi yaptın canım? Ben hafta sonu temizlik yaptım belim bacaklarım falan tutuldu agladım agrıdan
Yok canim bana yurumek bile yasak :) ev isi falan yasak hersey ama yinede belim agriyor acaba minnosumun plesentasimi cikiyor :))

Ohh ohhh bebişler görülüp gelinmiş
Ne güzel ya maşallahhh sona kadar inşallah
Artık aramızdan ayrılan olmasın çok çok zor yaşayan bilir acısını
Bende de bugün hiç ağrı olmadı şükür ama geip olmayı başardım
O kadar sümüklülerimin arasındayken bişey olmadı eve kapandık 1 hafta gribe tutuldum

Sorma yaaa arkadas baska sey taksinlar kkafalarina insan kilo almadim diye kafaya takip can sikar mi herkesin evhami baska iste napican
Beni konuşuyorsunz... Aslında takmıyordum da etrafımda herkes nie kilo almadın deyince insanda bi merak uyanıyor.. aşk olsun kızlar bnmde evhammim buymuş insan korkuyor napayim önceki de böyleydi kalbi durmuştu bebegimn bi Arkadaşta bebeğini kaybedince bnde korktum. O yüzden sormuştum

Sorma yaaa arkadas baska sey taksinlar kkafalarina insan kilo almadim diye kafaya takip can sikar mi herkesin evhami baska iste napican
Ben şuanda şoktayım eşim çok kilo aldın falan dedi Yok ya almadım dedin geçen hafta tartıldım 2 kilo almıştım şimdi markete gidince tartıldım 1 hafta içinde 5 kilo almışım şok girdim resmen canım birşey istemişti onu aldım ama tsrtılınca iştah falan kalmadı hemen rejime başlıyorum yani tatlı ve ekmek artık Yok

Benim dun gecede agridi canim simdide oyle soluma yatinca cok agriyor sirt ustu biraz rahatliyorum ama sirt ustu yatmakta iyi degilmis napicam bilemedim valla
Ben sanırım nedenini buldum. Dün laboratuvarda ve derste sürekli ayakta durdum çok az oturdum bedenim isyan etti... Sen de kendini çok yormussan ondan kaynaklanıyor olabilir.

Ay kız deme sana Bugun takma kafana almadın diye dedim bende almışım hemde 1 haftada 5 kilo ay çıldırcağım bir haftada İnsan nasıl 5 kilo alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…