2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hastahanedeyim bebegimi ölü olarak dogurdum 12 saat suni sancı sonrasinda. KıZa benziyo demisti dr, 1. Sayfadaki listeyede öyle kaydettirmistim. Fakat sari bi oğlan dogurdum. Rabbim böyle bi sınavı uygun gördü demekki muaffak olmayı nasip etsin insallah. Cümlemizin evlatlarina saglik versin bizlere bagislasin geride kalanlara ömür versin...

Başın sağolsun canım.. neden olmuş bişey dedi mi doktorlar?

Lütfen dualarinizi eksik etmeyin

Off Allahım of. İnan yanında olsam sadece sarılırdım sana. Dil söz tutarmı, ben ne desem sen teskin olurmusun... Kuzum demek ki Allahın bir sınavı varmış kaybedilecekse baştan kaybetmek daha hayırlısı canım benim. Başın sağolsun. Rabbim bir daha keder göstermesin canım.

Canım çok geçmiş olsun. Hayırlısı böyleymiş demekki. Umarım çabucak toparlanırsın.
Kürtaj yapılamıyormuymuş, neden suni sancı verdiler?

Aman Allahim rabbim yardimcin olsun ne desem bilmiyorum Alalhim merhamet etsin bizlere

Bende çok uzun süre aynı pozisyondan kalınca bi yerlerim agrıyo. Çok uzun süre kalkmadan oturmak mesela mahvediyo beni..
Bende isyerinde uzun sure oturuyorum aslinda sirtima yastik falan aliyorum ama yinede tututluyorum yurumekte yasak

Allah sabır versin kardeşim. Acınıda üzüntünüde bir an önce unıttursun inşallah...Allahın takdiri ne desek boş. Herşey iyi gidiyordu okuyordum senide. Doktorun ne dedi bir açıklama yaptı mı? Dualarım seninle kardeşim

Allahım çok zor çok büyük bir imtihan bu , Rabbim yardımcın olsun inşallah , başınız sağolsun . Tüm dualarım sizinle Allahım bundan sonra hep yüzünüzü güldürsün inşallah

Hepinizden Allah razi olsun. Tek tek geri dönuş yapamiyorum. Allaha emanet olun insallah.[/QUOTE]
Rabbim sabir versn. En kisa zmnda hyrliisyla nasip etsn ins.

Çok üzüldüm canım yaşadıklarına
Meleğin gitti ama en kısa zamanda daha sağlıklı bir meleğin kollarına konacak inşallah dualarım seninle

Büyük oldugu icin kürdaj olamadim. Suni sanci ile dogurttular ama o sancilari Allah kimseye yasatmasın
Evet, şimdi bende biraz araştırdım, suni sancı ile olması gerekiyormuş. Allah sabır versin canım, çok zor gerçekten. İnternetten bakınca farkettim bende, bu geç düşük diye geçen durum ne kadar sık yaşanılabilen bir durummuş. Birçok forum açılmış ve maalesef yaşayan pekçok anne var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…