2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oy maşallah sübhanallah çok tatlı kız hıh bi ben kaldım

Masallah ogluşuna canım saglikla doğsun insallah bnde ultrason goruntusunu cameraya çektirdim ablama izleyip izleyip duruorum
Benimde eşim her gittiğimizde videoya çekiyor canım sonradan hepsini bir cd de birleştirmek istiyorum. Her gittiğimizde farklı birşeyler yapıyor şimdiden çok seviyorum oğluşumu

O otekivenus canim bak bebişin seni duyuyor ve sesinden tanir sirtustu uzan ellerini koy karnina kasiklarina avuclrinla oksa konus miniginle bir tepki alman yüksek..ben cok takiyordum bu sekilde her yaptigimda hissettim..kotu dusunme kontrolun ne zaman?

Kontrolum 20 mart en son 17 Şubat'ta gittim ama bu gidişle kafayı yicem yani gibime geliyor

Kontrolum 20 mart en son 17 Şubat'ta gittim ama bu gidişle kafayı yicem yani gibime geliyor
Canim benim de 20 mart detayli ultrasonum en son 13 subatta gittim..1 aydan fazla ayri kaliyrm bebegimi goremeden.bnde hissedemeyince senin gibi evhamlaniyorum ne yapicami bilemiyorum..doktorun nasıl biri bi konussan yada bi gidip gorunsen randevu durumu nasil ve nasil karsilar.hani bu kadar kndini heba etme diye diyorum

Virgo women bu arada o şekilde yaptığımda böle göbek deliğinin alt taraflarında bariz bir seğirme hissediyorum icim çekiliyor gibi oluyor o hissettiğim hareketimi
Yaa o hepimizde olan birseydir bence atar damar dolu icimiz..ama harekette olabilir her zmn olmuyorsa o segirme..inan yanlis bisey demekte istemiyrm.cunku ben de tecrubesizim

Biz mahrumiyet bolgesindeyiz eşimin görevi dolayısıyla hastaneye gitmek için 2 saat başka bir şehire gidiyoruz izinler falan skinti oyuzden gidemiyorum malesef

Sen hissettiğinde nasıl hissediyorsun mesela
Canim tarifi nasıl yapilir bunun bilemedim ama böyle goz seyirmesi gibi elimi koydugumda bazen oraya vurduruyor sanki bariz hissediyorum elimi kaldiriyor..gaz a bnziyor bazen hafifçe ama gaz degil onu ayirt edebiliyorsun..benimki genelde solda.bu sabah sola doğru yatiyordum epey segirme hissettim solda dogruldum acaba rahatsiz mi oldu diye..

Arada bir sanki karnımın bir yerinde karınca yürüyor hissi gibi bi şey oluyor. Gıdıklanıp huylanıyorum acaba onun hareketimi diye meraklanıp duruyorum haftaları aynı görünce sorayım dedim.
Aynı ilaçtan bende de var canım eczacıya özellikle sorup öyle almıştım
Teşekkür ederim canım arkadaşlar da aynı şeyi söyledi içim rahatladı. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…