Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım geçen hafta bende erken kalkıyordum uyuyamıyordum uykuyu çok sevdiğim halde bu hafta ama uyanamıyorum belirtiler ancak başlıyor demekki.Karın şişliğinde benimde şapşik kocamda seviniyor karnım çıkıyor diye:))
Ben yapıyorum canım hatta bu hafta süpürgem bozulduğu için bütün evi sürekli elle sildim belin ağrıyorsa dikkat et dinlene dinlene yap zaten nefesi tıkanıyor insanın çabuk yoruluyormusun sende
Kızlar daha önceki hamileliklerinizde ateş yükselmesi oldu mu. Dünden beri hastayım. Ateşim bir ara 38 i geçti. Düşürmek için çok uğraştım. Ateş 39 u geçince ve uzun sürerse tehlikelidir diye biliyorum ama korkmadım desem yalan olur. Allah'a emanet
Kızlar daha önceki hamileliklerinizde ateş yükselmesi oldu mu. Dünden beri hastayım. Ateşim bir ara 38 i geçti. Düşürmek için çok uğraştım. Ateş 39 u geçince ve uzun sürerse tehlikelidir diye biliyorum ama korkmadım desem yalan olur. Allah'a emanet