Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende yarın gidicem kalp atışı için son reglim 25 ekim inşllah duyarım kalp atışını yarım haber vericem sizlere bu arada Çin ve Rus takviminde koz gösteriyor benim sanırım agustos doğumların çoğu kız görünüyor bakalım kaçımızın tutacak:)
Sayılır. İlk gün nokta kadar bir pıhtı geldi. İkinci gün çamaşırımda bir çorba kaşığı büyüklüğünde leke vardı kahverengi, beni korkutan o oldu. İstirahat etti im bir daha sadece silik kahverengi akıntı oldu. Bugun inşallah devam etmez
5 doz mu o ne öyle hiç gerek yok bence ikinci gebeliğimdede tek doz olucam ben,doktorum demişti ki şimdi hastanelerde herşeye dikkat ediliyo eskşdenmiş o aletlerden tetanoz bulaşma riski hiç gerek yok demişti ayrıca 5 yıl koruduğu için tek doz yeterli dedi sağlık ocağındaki hemşire.
Günaydın kizlar. Keseyi gördük 2 hafta sonra insallah kalp atışını duyariz carsamba gunu beta hcg 3300 ben kalp atışını duyariz diye bekliyordum ama duyamadik maalesef
Günaydın kizlar. Keseyi gördük 2 hafta sonra insallah kalp atışını duyariz carsamba gunu beta hcg 3300 ben kalp atışını duyariz diye bekliyordum ama duyamadik maalesef
Günaydın canımHalsizlik yorgunluk bende de varBulantı ve tiksinme hep oluyor henüz çıkarmadım. Sağlıklı olsunlarda buna da şükür.Sen kalp atışını duymuş muydun?
Keseyi görmeyince tahlil istemişti sonuçlar çıkınca vajinal baktı kese çok küçük dedi.Israrla sordum nekadar diye söylemedi başka bir doktoru arayıp söylerken duydum 3 mm dedi sanki. iki gün sonra tekrar bakıcak.