• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aslında sonuçtan da korkuyorum canım.bi yanım gidip bakayım diyo sonra da yeterince yükselmemişse daha çok stres yaparım diye korkuyorum..semt polik. acilinde de hcg yapıyolar mı ben özelde yaptırdım perşembe günü
yaparlar canım devlet hast. Acilindede yapabilirsin

herkese slmlar hikayem uzun sayhayı bayadır takip ediyorum ama kaybetmekten deli gibi kortuğum bir gebeliğim var kızlar ben bu ana gelene kadar çok çektim ha ALLAHA bimlerce şükür bir kızım bir oğlum var onlarada çok zor sahip oldum üçüncüyü çok istedim ama çok sayıda düşük yaptım diyer çocuklarımdan öncede düşüklerim oldu birer tane bu sefer hiç ümidim kalmamıştı çünkü sadece gebeliğimi kanda öğreniyordum hemende duşuyordu en son genetiğe bakıldı homozigot çıktı ve gebe kalmadan kan sulandırıcıya başladım ama o ay hamile kalmadım hemen ilaçları kestim ve hamileyim şimdi 5 haftalık kese gördüm dün 6 haftalıkken karından baktı bebekte var dedi boş değil ama daha küçük olduğu için görülmedi dedi 10 sonra tekrar bakalım bir sürü ilaç kullanıyorum ve çok ama çok korkuyorum çünkü bu sefer bişey olursa büyük bir ihtimalle bende bebek işini bir daha açılmıcak şekilde kapatmayı düşünüyorum çok yoruldum bu arada ilk gebeliğim mol gebelikti

Benim de beş haftalıkken kabverengi başladı üç dört gün sürdü. İstirahat ve progestan kullandım , geçmişti, şimdi seKiz haftalık ve bu sabah baya kan geldi wc de silerken , şok oldum , dr a gittik. Düşük önleyici iğne verecekti vazgeçti , progestan kullan dedi , içerde de kanama alanı varmış , bebek de büyümüş dedi ama Çarşamba yine gel dedi , inş iyi geçer çarşamabaya kadar , yatıyırum belim ve karnım da ağrıyınca çok canım sıkılıyor bu sabahtan beri , bu hafta iş yerinde baya yoruldum , o beni çok etkiledi hissettim dün akşam iş çıkışı baya ağrım oldu , içerde kanama alanı var mı sen de ?
Ben kızımda wc de dönüp arkama bakmaya korkuyordum su gibi kan geliyordu 2-3 haftada bir öyle de sona kadar gittik vallah. Hatta 32 haftalıkken durduk yere birden bacaklarımdan aşağı süzüldüler. Annem beni hemen hastaneye, yengem ardımızdan nevresim, bardak ve s. Kapıp geliyor tam hız. Bir gittik geri yolladılar ))))) hala o kanlar neydi anlamış değilim. Bana o stresi yaşataının kendisi şuanda ilkokul 1. Sınıfa gidiyor ve 3 dilde aynı şekilde konuşuyor çeviriyor ))))
Şimdi bu hamilelikte 8. Haftadayım, 5 haftalık ta açık, 6. haftada koyu kahverengi geldi yine progestan ve istirahat dışında bir tanı yok. Sıkma canını yani . uzın yazdım ama :)

Teyzesi bide benim minnaga bakar mısın:KK16:

Eklentiler

• IMG-20171213-WA0002-1.webp
    IMG-20171213-WA0002-1.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 80
Ben kızımda wc de dönüp arkama bakmaya korkuyordum su gibi kan geliyordu 2-3 haftada bir öyle de sona kadar gittik vallah. Hatta 32 haftalıkken durduk yere birden bacaklarımdan aşağı süzüldüler. Annem beni hemen hastaneye, yengem ardımızdan nevresim, bardak ve s. Kapıp geliyor tam hız. Bir gittik geri yolladılar ))))) hala o kanlar neydi anlamış değilim. Bana o stresi yaşataının kendisi şuanda ilkokul 1. Sınıfa gidiyor ve 3 dilde aynı şekilde konuşuyor çeviriyor ))))
Şimdi bu hamilelikte 8. Haftadayım, 5 haftalık ta açık, 6. haftada koyu kahverengi geldi yine progestan ve istirahat dışında bir tanı yok. Sıkma canını yani . uzın yazdım ama :)
Asagi yukari ayni seyleri yasamisiz ve yasiyoruz. Benim kizimda bir yaşına merdiven dayadi. Bugun bile kanamam var ve uzaniyorum. Yazdigim kimseyi korkutmasin. Bazi kadinlarda boyle hamilelik geciriyor ne yapalım:) benimde sebepsiz kanamam progestan kankam oldu :)

Kızlar ben sürekli kasığımın sol tarafında hissediyorum bebeğimi, ne ortada ne sağda :) herkese aynı mı yani tek taraflı mı hissediliyo ilk gebeliğim tecrübesizim, komik ama merak işte :KK48:

Kızlar ben sürekli kasığımın sol tarafında hissediyorum bebeğimi, ne ortada ne sağda :) herkese aynı mı yani tek taraflı mı hissediliyo ilk gebeliğim tecrübesizim, komik ama merak işte :KK48:
Bende öyle bastan beri agri sizi vs hep solda hissediyorum sağda hic tık yok

Canımm mucizen gelmiş rahim ağzı aşağıda girişe yakın bebeğin konumlandığı yer farklı, mutlaka vardır bu durumda doktorların bir bildiği. Ne için parça alınacaktı? Durumdan haberdar et mutlaka çok merak ediyorum.

Aynen canım haber verirsen çok sevinirim. Kabızlık var mı peki sende? Bende birde o var :)
Yok canım çok şükür kabızlık yaşamıyorum

Slm kızlar perşembe değerim 1370 idi
Bugün 430 kanamam devam ediyor
Düşük yapmış olan arkadaşlar kaç güne sıfırlanır acaba bhcg kanamam bitince dr gitmeyi dusunuyorum inş. Kürtaja gerek kalmaz
Canım çok geçmiş olsun

Back
X