• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Okuduğum yasin-i şerif, Meryem suresi
100 rabbi hebli minessalihin
100 elhamdülillah
100 Suphanallah
100 Allahü Ekber
100 el şafi
100 el mubdiu
3 ihlas 1 Elif lam mim 1 fatiha 1 Felak ve 1 nasıl süreleri ☺Kimin kabul olunmasını istediği ne dileği varsa.Kabulu için Amin yazip uzerine alan herkeze hediyemdir.Rabbim ellerinizi boş çevirmesin inşallah
Amin canım Allah kabul etsin

Canim bencok yorulunca yada ayakta cok kalinca lekelenmem oluyordu devletteki doktorada soyledim olabilir oyle dedi gonderdi bizim de icimize sinmedi gittik iyi ki de gitmisiz insallahcanim bebegim benimle kalir hayirlisiyla
Ben yattogim halde o lekeler kafasina gore geliyo canım ya .sen yorma kendini ev isi felan yapma.ayaklarını uzat.ben igne vurulduktan sonra çok hızlı kesiliyo.gundr 1 kez de hap iciorum 200 mg olandan.uyumadan once.gecer insallah

Ben yattogim halde o lekeler kafasina gore geliyo canım ya .sen yorma kendini ev isi felan yapma.ayaklarını uzat.ben igne vurulduktan sonra çok hızlı kesiliyo.gundr 1 kez de hap iciorum 200 mg olandan.uyumadan once.gecer insallah
Benimki günde iki defa yazmis 100 mglik iğne vuruldum sabah herhalde akşam atmam lazım herkes vajinal kullan diyor

Günaydın kızlar hayırlı cumalar şimdi hastaneye geldim bekliyorum cuma gününün yüzü suyu hürmetime bebeğimi inşallah görürüm yoksa sağlıksız bi gebelikten emin olucaz lütfen dua edin
Canım bizim ailede 2 aylıkken kendini göstermeyen gebelikler yaşandı için ferah olsun keşke acele etmesydiniz

Malesef kese bozulmus hastanenin kapısında deliye döndüm aglıyorum yine nasip olmadı hersey icin tesekkürler kendinize cok dikkat edin
Çok geçmiş olsun üzülmeyin yıpratmayın kendinizi nasibim nerden ne zaman geleceği belli olmaz allahım en kısa zamanda tekrardan mutluluk yasatsin

Benimki günde iki defa yazmis 100 mglik iğne vuruldum sabah herhalde akşam atmam lazım herkes vajinal kullan diyor
Igne hemen etki ediyo çok hızli kesiyo lekeyi.benim doktorum agizdan al hapi dedi.yan etkisi oluyo diye uyumadan once al dedi.vajinal hiç kullanmadım ben.daha etkili diyolar ama bilmiyorum

Bebegi göremedimi kizimda bu haftalarda banada dr kesen bozuk dedi aglaya ağlaya 110 km mesafedeki suanki doktoruma gittim kesede bozukluk yok dedi. Bir şikayetin kanaman var mi ? Usg resmi aldin mi?
CNM BANA DA ÖYLE DEDI ama tam bellı degil idrara sıkısmamıssın ama benı işte içime kurt düşürüdü süzenl süzensiz kse dedi ama lekelenme bvar bende bır ıkı damla ilk bebeğimdede oldu oğlumda böyle hıç sorum cıkmadı sonra

100 elhamdülillah
100 Suphanallah
100 Allahü Ekber
100 el şafi
100 el mubdiu
3 ihlas 1 Elif lam mim 1 fatiha 1 Felak ve 1 nasıl süreleri ☺Kimin kabul olunmasını istediği ne dileği varsa.Kabulu için Amin yazip uzerine alan herkeze hediyemdir.Rabbim ellerinizi boş çevirmesin inşallah
Amin canım Allah kabul etsin

Çarşamba tekrar kontrole gidicem ama bariz kese bozulmus fotolardan bile belli tıbbi genetige sevk etti araştırma yapılıcak ve lekelenmelerimde basladı biraz önce nasip değilmiş tesekkür ederim lütfen kimsede kendiyle kıyas yapmasın her hamilelik kendine hastır iyi düşünün benim yasadıgımı yasıyacakmışsınız gibi etkilenmeyin lütfen sizleri takip edeceğim burdan doğurdugunuz günleride hayırlısı ile görücem inşallah
Canim hakkinda hayırlısı olsun demekki sagliksiz bir gebelikmis Rabbim tez zamanda kucagina alacagin yavrunu nasip etsin insallah.

100 elhamdülillah
100 Suphanallah
100 Allahü Ekber
100 el şafi
100 el mubdiu
Allah kabul etsin aminnn :)

Bebegi göremedimi kizimda bu haftalarda banada dr kesen bozuk dedi aglaya ağlaya 110 km mesafedeki suanki doktoruma gittim kesede bozukluk yok dedi. Bir şikayetin kanaman var mi ? Usg resmi aldin mi?
Gecen hafta embryo yolk sac gözüktü ama suan kese bos ve şekli bozuk çarşamba tekrar gidicem ve lekelenmelerimde başladı :( nasip değilmiş demekki

CNM BANA DA ÖYLE DEDI ama tam bellı degil idrara sıkısmamıssın ama benı işte içime kurt düşürüdü süzenl süzensiz kse dedi ama lekelenme bvar bende bır ıkı damla ilk bebeğimdede oldu oğlumda böyle hıç sorum cıkmadı sonra
Canim keseme bozuk dediginde benimde kanamam vardi 20 hafta devam etti kesem bildigin sivri biber gibi uzunlamasina ince sekilsiz garip birseydi ama icinden dunya tatlisi bir minnak geldi can buldu. Bu drlar ilk donemlerde cok cok acimasiz oluyorlar.

Ooo bebek yok yani icinde anladim o zaman dogrudur ben bebek var ve kesen bozuk dedi diye algiladim. Hakkinda hayirlisi olsun insallah kendiliğinden kanamayla atarsinda bir operasyona gerek kalmaz uzme kendini sagliksiz bir gebeliktense boylesi daha hayirli Rabbim bazi serlerde oyle hayirlar gizliyor ki inşallah tez zamanda en sagliklisindan bir hamilelik nasıp olur sana.
Gecen hafta embryo yolk sac gözüktü ama suan kese bos ve şekli bozuk çarşamba tekrar gidicem ve lekelenmelerimde başladı :KK43: nasip değilmiş demekki

Gecen hafta embryo yolk sac gözüktü ama suan kese bos ve şekli bozuk çarşamba tekrar gidicem ve lekelenmelerimde başladı :KK43: nasip değilmiş demekki
GEÇMİŞ OLSUN CANIM. ALLAHIM TEZ ZAMANDA HAYIRLISINI NASİP EDER İNŞALLAH.
BENİM DİĞER HAMİLELİKLERİMDE HİÇBİR PROBLEM YOKTU GAYETTE İYİYDİM AMA BU HAMİLELİK ÇOK ZOR GEÇİYOR. MİDE BULANTISI VE MÜTHİŞ DERECEDE AŞ ERME. NE GÖRSEM CANIM İSTİYOR EVE KENDİMİ ZOR ATIYORUM YAPMAK İÇİN SİZLERDE DURUMLAR NASIL???

Back
X