• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dido44 Dido44 Canım Allah acını tez zamanda dindirsin. Ben de yaşamıştım, çok çok zor ama vardır bunda da bir hayır. Moralini bozmamaya çalış, en kısa zamanda yine hamile kalırsın inşallah ve çok çok sağlıklı olur hiç üzülmezsin.

İyi akşamlar taze anneler
Allahın izni ile bende aranıza katıldım çok şükür
Doğum tarihini hesaplayınca 5 eylüle geliyor ama kızımda sezeryan olduğum için ağustos sonu doğumum olur diye düşünüyorum inş
Tabi Rabbim nasip ederse
Sizler beni aranıza alırmısınız?
Yoksa ben ufaktan gerçek gösterilen tarihe yani eylül topiğinemi kayayım??
Hoş geldin canım hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağına alırsın inşllah son batı 24 25 ekim olan arkadaşlarımda var ben de dahil bizlerde temmuz sonu doğururuz büyük ihtimal:) Sen bence doğru yerdesin tekrar hoşgeldin:KK200:

Hoş geldin canım hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağına alırsın inşllah son batı 24 25 ekim olan arkadaşlarımda var ben de dahil bizlerde temmuz sonu doğururuz büyük ihtimal:) Sen bence doğru yerdesin tekrar hoşgeldin:KK200:
Hoşbulduk canım :KK200::KK200:
İnş hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza:anneadayı:

Hanımlar Ankara’da olanlar hangi dr lara gidiyorsunuz ?
Canım ben şu an tüp bebek dr um ahmet erdem e gidiyorum ama araştırma safhasindayim daha karar veremedim aslında başkent uni de gogsen önalan hoca var mükemmel bir dr ama sadece sezeryan doguma giriyormuş ben inş normal doğum istiyorum bazı arkadaşlar tobb ta ayşegül hanıma gidiyor öyle :deli::deli::deli:

Bana dua edermisiniz Kızlar ikindin hafif toz pembe lekelenmem vardı şimdi miktarı avuç içi kadar olmuş doktoru aradım hemen Progestan başla yarın gel dedi biraz tedirginim ama rabbime emanet elimden hiç bişey gelmiyor dua edin banada lütfen korkuyorum

Malesef kese bozulmus hastanenin kapısında deliye döndüm aglıyorum yine nasip olmadı hersey icin tesekkürler kendinize cok dikkat edin

Gecen hafta embryo yolk sac gözüktü ama suan kese bos ve şekli bozuk çarşamba tekrar gidicem ve lekelenmelerimde başladı :KK43: nasip değilmiş demekki
cok uzuldum we aynisini da yaşadim bi cogumuz gibi..uzuntunu cok iyi anliyoruz..en kisa zamanda rabbim saglikli bi hamilelik nasip etsin insallah..

medical park pinar hnmdan randewu aldim..ilk kez ona gidicem daha once gittigim drden memnun kalmadim

selam kızlar bugün kalp atışı için doktora gittik duyduk çok şükür ama sancın kanaman var mı dedi doktor yok dedim düşük riski görmüş progestan başlattı moralim bozuldu
gozun aydin..moral bozmuyoruz pozitif oluyoruuzz;)
İyi akşamlar taze anneler
Allahın izni ile bende aranıza katıldım çok şükür
Doğum tarihini hesaplayınca 5 eylüle geliyor ama kızımda sezeryan olduğum için ağustos sonu doğumum olur diye düşünüyorum inş
Tabi Rabbim nasip ederse
Sizler beni aranıza alırmısınız?
Yoksa ben ufaktan gerçek gösterilen tarihe yani eylül topiğinemi kayayım??
hosgeldiniiizz
Bana dua edermisiniz Kızlar ikindin hafif toz pembe lekelenmem vardı şimdi miktarı avuç içi kadar olmuş doktoru aradım hemen Progestan başla yarın gel dedi biraz tedirginim ama rabbime emanet elimden hiç bişey gelmiyor dua edin banada lütfen korkuyorum
Allah yardimcin olsun..dinlen lutfen we gerilme lutfen...

Merhaba,ben Ankara dayım.şimdiye kadar 19 mayıs özel e gittim ama benim aradığım kriterlere göre bi hastane olmadığı için doğumu orda düşünmüyorum,ama genel kontrolde gidilebilir.29 mayıs devlete gittim hiç memnun kalmadım,Hacettepe ye gittim randevu bulmak çok zor muayene bile olamadım ve 10 haftadan sonrasını almıyorlarmış hocaya bile gitsen.zekai tahir burak a gittim Allah kimseyi oraya düşürmesin..şimdi aklımda gata ve etlik zübeyde hanım da iyi bir hoca bulmak ve gitmek var..buralarda da istediğimi bulamazsam özele gitmeyi düşünüyorum,kusura bakmayın biraz uzun oldu :oops: sizin gidip önerebileceğiniz bir hastane veya doktor var mı

Canm progestan al korkma yat dinlen güzelce yarın da güzel haberlerini alalım inşallah :KK200:

Merhaba,ben Ankara dayım.şimdiye kadar 19 mayıs özel e gittim ama benim aradığım kriterlere göre bi hastane olmadığı için doğumu orda düşünmüyorum,ama genel kontrolde gidilebilir.29 mayıs devlete gittim hiç memnun kalmadım,Hacettepe ye gittim randevu bulmak çok zor muayene bile olamadım ve 10 haftadan sonrasını almıyorlarmış hocaya bile gitsen.zekai tahir burak a gittim Allah kimseyi oraya düşürmesin..şimdi aklımda gata ve etlik zübeyde hanım da iyi bir hoca bulmak ve gitmek var..buralarda da istediğimi bulamazsam özele gitmeyi düşünüyorum,kusura bakmayın biraz uzun oldu :oops: sizin gidip önerebileceğiniz bir hastane veya doktor var mı
Ben başkent üni yi düşünüyorum canım fiyatları da uçuk değil.... Gata ya kesinlikle gitmem çok kötü orası

Canim stres yapma progestani al ayaklarini yuksege kaldir wc disinda kalkma. Saglikliysa oluk olukta kanama olsa seninle kalir merak etme. Benim 15 gundur vardi dun aksamdan beri yok şükür. Seninde gecer endise etme.

Sende öyle mi yaptın canım. Keşke daha evvel verseler ama pek vermiyorlar. Az evvel ilettim bu dusuncemi klinigé. Doktorum sık USG girmeyi pek önermiyormuş. O yüzden tam bir ay sonraya verdiler Randevuyu. Tamda dogumgunume denk geldi.
Canim bir sorun yoksa zaten ayda 1 yeterli oluyormuş sanirim.dedigin gibi usg sık onerilmiyormus

Kızlar mide bulantı var öğüruyom ama kusamiyorum bi kusam rahatlatacak gibiyim ama kusamiyorum böyle olan var mı

Back
X