• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

MEerhabalar karin bölgesinin alt kısmında agrisi olan varmi kızlar ? Özellikle ayakta uzun sure durunca oluyo, yarın kontrol var Dr. sorucam ama önce size sormak istedim

MEerhabalar karin bölgesinin alt kısmında agrisi olan varmi kızlar ? Özellikle ayakta uzun sure durunca oluyo, yarın kontrol var Dr. sorucam ama önce size sormak istedim
Bende var Dr sordum benim ilk doğum sezaryen Dr sezeryandan sonra bu ağrılar olabiliyor dedi

İnş ... alışmışım göğüs ağrısı ve vücut sorunlarına kaç haftadır bugün yok oldular enteresan ..... yarın yazar sın beni etiketleyip olur mu ? Bu durumu yaşayan kimse yok mu başka
Benimde aynı kasık ağrılarım geçti .goguslerim cok agrimiyodu ama bugun hiç ağrımıyo.yarın randevum var.bende endiseleniyorum sürekli

Bulantılar sağlıklı gebeliğin göstergesi diyor doktorlar kızlar sanırım 3 ay dolana kadar durum böyle devam edecek :(

6.haftadayiz bizde henüz bulanti yok ama inanilmaz halsizim ayakta zor duruyorum zombi gibiyim. Göğus agrilarim başladi kalp atişini ne zaman duyariz acaba arkadaşlar 6. haftada duyan varmi

Doğum paketi mi aldınız ücret hakkında bilgi verebilir misiniz?
Doğum paketi henüz almadım ama düşünüyorum yılbaşından sonra fiyatlar güncellenecek demişlerdi bana verilen fiyatlar ise iki tane doğum paketi alınıyor her biri 1575tl içerisinde tüm testler mevcut. Normal doğum 4300 sezeryan 5000

Kizlar ben herseyden tiksiniyorum :KK43: tavuk bas dusmanim gormeye tahammul edemiyorum :KK43:
Aynen bnde oyleyim evimde yemek yapamaz oldum.tiksintim cok fena ozellikle kndi evimde katlanamiyorum.annemdeyim 1 haftaya yakindir hazir yiyorum hic biyleolacagimi düşünmemiştim..birde haftada 1 sarı akintim oluyor nedense sizlerde var mi ara ara bu durumu yasayan?

Benim de bu sabah akıntı ve sabah açlığı dışında bir şeyim kalmadı ama sorun etmedim olmaması problem midir ki korkmalı mıyım:110:

Merhaba hanımlar , göğüs ağrılarım ve hassasiyetim çoktu bu sabah bi uyandım yok öyle bişey aşırı hUzursuz oldum ben ya , göğüs hassasiyetim ve dolgunduk hissim kaybolmuş sanki ya , 9. Haftadayım sat a göre , sizde göğüs durumları nasıl

Aynı durum 3 gündür bende var :KK42: koku hassasiyetimde azaldı karnım boş gibi doktora gidip kötü bişey duymaya korkuyorum :KK42:

Temiz kalpli annelerim,sizden gelecek olan duaya çok ihtiyacım var:dua:.Yarın melegimin kalp atışlarını duymaya gideceğiz.Korkuyorum " ya yoksa ya duyamazsam "diye:KK42:.Bana dua edin nolur duyayım sağlıklı olsun bebeğim :dua:
Canim neden duyamayasin pozitif dusun pozitif olsun hatta akisina birak kafanda onu kurma.ben inaniyorum bir sikinti yok duyacaksin bebisinin pitpit kalp atisini birde videoya cek esinle fln gidersen yada kendin :KK15:öyle güzel atiyor ki hep duymakk isteyeceksin

Back
X