• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sen bana güzel güzel dileklerde bulunuyorsun ya kalbini severim senin :KK15: Allah da iki evladına iyilik sağlık versin gönlüne göre kız evlat versin inş sağol kuzum şimdi anneme geldim yatışlardayım:uykucu:
Canim benim ohh gece gece guzel dualarimida kaptım misler gibi uyurum artik :) Allah razi olsun bitanem :) ohh cok iyi yaptiiin anne yani gibisi yok tadini cikar:)

Ya canım benim hepimiz öyleyiz hem arkadaşız biz bunlarıda bilememizde bir sakınca yokki:KK19:
Ben uykusuz kalinca yorgun olunca hep ceneme vurur bunlar hep ondan oluyo :) :) annemlere gitcem diye ordan oraya kosturuyorum evin icinde aman camasir bitsin aman utusuz kalmasin derken sıyırdım :)

Kuzum doktor ilaç falan vermedi ya bende onu anlamadım pregeston vercek misiniz dedim herşeyi de biliyon ama ilişkiye girmemeyi bilmiyon diye azarladı beni progesteron hormonunda bi problem olsa veririm ama bu kanama travmatik dedi (ben vajinismus hastayımda tam atlatamadan hamile kaldım, sanırım çok kastım kendimi travma olmuş zaten ucundan ilişki oldu afedersin öyle bişey de olmadı ama yine azarı yedim doktordan)
O nasıl haddini bilmeyen bir dktr ya hemen değiştir dktruna bütün gebeliğin boyunca sana böylemi davranacak hiç sevmedim konuşmasını güzel bir dktr araştır bence hemen t

O nasıl haddini bilmeyen bir dktr ya hemen değiştir dktruna bütün gebeliğin boyunca sana böylemi davranacak hiç sevmedim konuşmasını güzel bir dktr araştır bence hemen t
Ya doğum paketi için doktor araştırıyorum aslında böyle davranmıyordu bende anlamadım ilk ağlayarak girdim başladı azarlamaya ağladığım için ve çıkana kadar azarladı zaten birdaha da gitmem üzdü bugün beni, ben ister miyim yavruma bişey olsun:(

Kuzum doktor ilaç falan vermedi ya bende onu anlamadım pregeston vercek misiniz dedim herşeyi de biliyon ama ilişkiye girmemeyi bilmiyon diye azarladı beni progesteron hormonunda bi problem olsa veririm ama bu kanama travmatik dedi (ben vajinismus hastayımda tam atlatamadan hamile kaldım, sanırım çok kastım kendimi travma olmuş zaten ucundan ilişki oldu afedersin öyle bişey de olmadı ama yine azarı yedim doktordan)
Edepsize bak yaaa hadsiz uslubunu bi duzeltsin once iste bosuna demiyorlar okumak cahillik alir eseklik baki kalir diye

Ya doğum paketi için doktor araştırıyorum aslında böyle davranmıyordu bende anlamadım ilk ağlayarak girdim başladı azarlamaya ağladığım için ve çıkana kadar azarladı zaten birdaha da gitmem üzdü bugün beni, ben ister miyim yavruma bişey olsun:KK43:
Sen üzülme canım birşey olmaz Allah’ın izniyle bebeğine gitme de o dktr istemezsin tabi hem onun görevi değil öyle bağırıp kızmak hem yasak olan birşey yapmadın :KK200:

:KK70:Whatsapp Grubu mu kursak
Çok sağ olun destek olduğunuz için canımlarr burası bana çok iyi geliyor sayenizde iyi oldum gerçekten:KK200:

Selam hanımlar uzun zamandır uzaktan takip ediyorum ama bi kaç gündür giremedim geçmiş sayfaları da okumak istedim öncellikle kayıpları olanlar Rabbim sabrınızı arttırsın inşallah en hayırlı zamanda tekrar nasip olur.. Hamileliğini yeni öğrenenler hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin.. Kese ve kalp atışı duyanların da gözü aydın olsun Rabbim hayırla kucaklarımıza alnayı nasip etsin..
Birde birşey sorucam hafif renk sarıya dönük akıntı nedir normalmidir ?
Bende de oluyor canim o sari akinti dert etme doktorum taze kan olmadikca endiselenme dedi..suyu az icince oluyor sanki sadece bi gozlem..birde kokusu var ve ağırsa enfeksiyonmus diye duydum

Aynı ben gibi olmuşsun on haftalık olması gerekiyordu ama baya gerideydi kalbi duyulmadı
Önce duyup sonra durması daha kötü inan, hep hissediyordum bir aksilik yaşayacağımı ama kalp atışı öyle güzeldi ki ilk duyduğumuzda, bir hafta sonra gece yarısı uykumdan uyandım, çok tuhaf ama resmen hissettim durduğunu, zaten o gece olmuş, Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin

Aynı ben gibi olmuşsun on haftalık olması gerekiyordu ama baya gerideydi kalbi duyulmadı
Önce duyup sonra durması daha kötü inan, hep hissediyordum bir aksilik yaşayacağımı ama kalp atışı öyle güzeldi ki ilk duyduğumuzda, bir hafta sonra gece yarısı uykumdan uyandım, çok tuhaf ama resmen hissettim durduğunu, zaten o gece olmuş, Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin

Basindan beride vurgulamaya calistigim seyi ne guzel yazmissin usenmeden etkilenen girmeyecek 12. Haftaya kadar bekleyecek en azindan. Cubku her hamilelik dogumla sonuçlanmiyor malesef. Deneyimini yazana neden yazdin diyemeyiz burasi bunun için var ama ben elimden geldigimce senin gibi bos evhamlananlari uyarmaya calisiyorum deneyimli bir anne ve anne adayi olarak.
Soğukkanliligina hayranım ikinci olunca böyle oluyor demek ki bende etkilenen arkadaşlara üzülüyorum hemen empati yapıp psikolojikman etkileniyorlar mide bulantım yok belirtim yok diye endişe duyanlar var
Gerçekten etkilenen okumasın yazık o bebislere.
Sen gel de Bizim topigi bir gör hepimiz kadın doğum uzmanı olduk be cinsiyet tahmin edebiliyoruz biz yedinci hafta da sende doktor musun be diyip çarpıp çıksaydın kapıyı:oha:cok pis gaza geldim :sinirli:

Allah razı olsun teşekkür ederim dua edin bana

Aslında doktor haftada bir yapabilirsiniz demişti bende anlamadım gidincede azarladı birsürü.. teşekkür ederim dualarını bekliyorum

Kuzum progesteron eksikliği va olmadığı için travmatik dedi yani ben kendimi çok sıkmışım vajinismus hastası olduğum için çokda ileri gidemiyorduk zaten.. kesenin alt tarafı komple kanama bölgesi :KK43: ilaç vermedi yarında devam eder sonraki gün kesilmezse gel dedi dua et kuzum bana, bende sana edeyim evlatlarımız bizi bırakmasın inşallah
Canım benim yaşadıklarını hissettiklerini çok iyi anlıyorum şu an.Bende vajinismus hastasıydım 1 buçuk senemi aldı.Perişan bir dönemdi..Rabbim 10 ay sonra beni en güzel emanetiyle müjedeli,şimdide kaybetme korkusu.. lütfen dikkat et lütfeen sadece wc ihtiyacın için kalk.Allahım korusun bebeklerimizi,sımsıkı tutunup sarılsınlar bize inşallah..

Canım benim oğlum da hiç bulantım olmadı bunda da yok herkes de farklı oluyor kiminde lekelenme hic olmuyor sende bundan çekiyorsun mesela inşallah yakın zamanda bütün risklerden kurtulur bebegini sağlıkla kucağına alırsın
Amiin Allah razı olsun.Bende öyle düşünüyorum kendi kendime.Çoğu hamilelerin baş belası bulantıyı çekmiyorım çok şükür ama düşük tehlikem var diyorum.En büyük fobimdi kusmak,bulantı..Ama şimdi neyle uğraşıyorum. :(
Herşeyde bir hayır vardır,yeter ki Allahım bebeğimi bana bağışlasın gerisinin hiçbir önemi yokmuş.

Back
X