- 12 Mart 2017
- 1.400
- 1.458
- 53
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #7.081
Ceza alman an meselesi eyvahhh..Ay evet whatsapp grubu bence de çok mantıklı :)
tecrübeyle sabitAşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ceza alman an meselesi eyvahhh..Ay evet whatsapp grubu bence de çok mantıklı :)
tecrübeyle sabitAhahh güldürdün kız beniSoğukkanliligina hayranım ikinci olunca böyle oluyor demek ki bende etkilenen arkadaşlara üzülüyorum hemen empati yapıp psikolojikman etkileniyorlar mide bulantım yok belirtim yok diye endişe duyanlar var
Gerçekten etkilenen okumasın yazık o bebislere.
Sen gel de Bizim topigi bir gör hepimiz kadın doğum uzmanı olduk be cinsiyet tahmin edebiliyoruz biz yedinci hafta da sende doktor musun be diyip çarpıp çıksaydın kapıyıcok pis gaza geldim
![]()
Oyy çok yenisin:) ben şu an sadece tehlikeli zamanı atlatmanın derdindeyim yeter ki tutunsun bebişler vakti zamanı geldiğinde illa ki bie şekilde doğacak.biumutsa Daha 3 aylık evliyim vajinismus belası ile hergün ağlaya ağlaya geçti en güzel günlerim... tedavi oldum üstüne alışamadan hamile kaldım şimdide bu kanama olayı Allahm öyle zor günler geçiriyorum ki
nasıl doğum yapıcam vajili kadınlar normal doğum yapabiliyor mu bunu düşünüp duruyordum
![]()

İnşallah hayırlısıyla görebilelim hepimiz :)Oyy çok yenisin:) ben şu an sadece tehlikeli zamanı atlatmanın derdindeyim yeter ki tutunsun bebişler vakti zamanı geldiğinde illa ki bie şekilde doğacak.
Yeteeer ki o günleri göstersin rabbim![]()
Tam 7 oldum bende.Aynı durumdayız mis gibi kalp atışını ilk kez duymama rağmen kese etrafında ki kanamalar mutluluğuma gölge düşürdü.Simdi doktordan geldim kizlar kalp atismizi duyduk :) 121 atiyormus haftasiylada tam uyumlu cikti 6+4 ama kesenin cevresi hep kapkaranliklikanama alani varmis dusuk riskin yuksek diye moralimi bozdu
ne kadar mutlu gittik kalp atisini duyduk biraz moral bozuklugu oldu ama inaniyorum ki bebisim cok iyi
![]()
Yok canim hic bisey vermedi Amerikadayim burda dogal surece mudahale etmiyoruz diyolar yok progesterone igne falan. Hatta oyle dinlen falan diye biseyde demedi hic iki hafta risk varmisTam 7 oldum bende.Aynı durumdayız mis gibi kalp atışını ilk kez duymama rağmen kese etrafında ki kanamalar mutluluğuma gölge düşürdü.
İlaç iğne falan vermedi mi dr?
Hadi ya..Çok zor bir durum Şifanız Allahtan inşallah.Yok canim hic bisey vermedi Amerikadayim burda dogal surece mudahale etmiyoruz diyolar yok progesterone igne falan. Hatta oyle dinlen falan diye biseyde demedi hic iki hafta risk varmisbiz daha ailelere falan haber vermemistik kalbi atsin herkesi arayalim mutlulugumuzu paylasalim derken boyle olunca ailelere haber vermeyi de erteledik ama hersey guzel olacak inaniyorum bol bol dinlenelim gececek
![]()
Evet canim onlar cok guclu hic bisey olmayacak insallah biz icimizi ferah tutalim bende fazla dolanmamaya calisiyorum bol bol dinleniyorum.. bi sonraki randevum ayin 24unde biran once o gun gelsin istiyorumHadi ya..Çok zor bir durum Şifanız Allahtan inşallah.
Banada 2 hafta düşük tehlikesi denildi. 3 gündür yatıştayım aman sende zorunlu olmadıkça kalkma hiç.
Tutunacak bize güçlü bebişlerimiz:)![]()
Sogukkanliligim hem ikinci olusundan hemde yasayabilecegim bircok olumsuzlugu yasamamdan kaynakli canim yani ilkinde kanama bende yasamamis olsaydim paniklerdim bunda yada bulanti yada ilişki sonrasi lekelenme bla bla. Benim basima gelenler pişmiş tavugun basina gelmemistir. Hele kuzulari buyutun dogum zamanida etimden sutumden faydalanirsiniz :))) hamilelikte yasadiklarim dogumdada sürdü normal doğumu benim kadar arzu eden yoktur herhalde ama kizim onda bile cinsligini gosterdi bacaklariyla gelmeye kalktiSoğukkanliligina hayranım ikinci olunca böyle oluyor demek ki bende etkilenen arkadaşlara üzülüyorum hemen empati yapıp psikolojikman etkileniyorlar mide bulantım yok belirtim yok diye endişe duyanlar var
Gerçekten etkilenen okumasın yazık o bebislere.
Sen gel de Bizim topigi bir gör hepimiz kadın doğum uzmanı olduk be cinsiyet tahmin edebiliyoruz biz yedinci hafta da sende doktor musun be diyip çarpıp çıksaydın kapıyıcok pis gaza geldim
![]()

Gözün aydın canım sağlıcakla gelsinKizlar gorduk bebisimizi kalp atislarini da duyduk sukurler olsun :)
2013 Ağustos anneleri topigi de face de grup kurunca patladı gittiCeza alman an meselesi eyvahhh..tecrübeyle sabit

Canm benm üzülme sen yapman gerekeni yapmışsın doktora gitmişsin dinlen güzelce minis de iyi olur Allahın izniyleKuzum Allah gönlüne göre versin
Kızlar ben şimdi hastaneden geldim çok fazla kanamam oldu travmatk dedi doktor ilişki sonrası oldu pedi dolduracak kadar açık renkte.. şimdi dinleniyorum düşük riskim var başına böyle bişey gelen varmı nolur bana bişeyler söyleyin o kadar pişmanım ki bebeğime bişey olmasın nolur Allahım![]()