• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet ben sadece kalp atışına razıyım şu an aslında ama bir de ikiz mi onu öğreneceğim inşaallah :KK37:

Ya ne tatlı inşallah canım benim hayırlısıyla nasip etsin Rabbim biri kız biri erkek ne tatlı olur:KK60:

Kızlar 9 haftayı dolduran var mı aranızda?
Ben 10 oldum artık canm:KK200::anneadayı:
7. Haftasında ara ara minik şekilde,rahatsız edici boyutta olmaksızın sanki adet olucakmış gibi bir sancısı olan var mı aranızda?
Bu haftada hala normal mi?

benim oldu canm o zman doktor normal demişti lekelenmen kanama yoksa sıkıntı yok dedi ama bnm hala devam ediyo 10+0 olduk bu ara mide bulantım da aşırı arttı azalmasını beklerken:110:cumartesi randevum var merakla onu bekliyorum

Ya ne tatlı inşallah canım benim hayırlısıyla nasip etsin Rabbim biri kız biri erkek ne tatlı olur:KK60:

Ben 10 oldum artık canm:KK200::anneadayı:

benim oldu canm o zman doktor normal demişti lekelenmen kanama yoksa sıkıntı yok dedi ama bnm hala devam ediyo 10+0 olduk bu ara mide bulantım da aşırı arttı azalmasını beklerken:110:cumartesi randevum var merakla onu bekliyorum
Şu sıkıntılı süreçleri hayırlısı ile atlatalım inşallahhh

Selam kızlar 2eylül doğumum görünsede tahminen ağustos sonun da doğumum olur sezaryan olucağı şimdiden belirlendi. Gebeliğin ilk aylarında zorluk çekenlerindenim bende. Sağ sağlim 9aylık süreci atlatıp bebeklerimizi kucağımıza almak hepimize nasip olsun inşallah. 5+4 gebeliğim şuan geçen hafta 2gün kanamam oldu. Düşük tehlikesi olabilir diye yatmamı istedi doktorum. Kusmalarım çok oluyo sabahları. Dün kan kustum. Mide asiti tahriş etmiş. Kan pıhtılaşmamda var gebeliğimi öğrendiğimiz gibi doktorum clexan kullanmaya başlattı. Yanlız aklıma takılan bi durum var. 3kere kontrole gitmeme rağmen doktorum kilo kontrolu tansiyon kontrolu yapmaya başlamadı. Hiç kan tahlili yapmadı. Sizce bu durum normal mi yada daha erken diye mi yapmıyor

Hayırlı olsun ve allah kolaylık versin canım. Benim doktorum tansiyona ve kiloma bakıyor. İlk gidişimde kanda hcg bakıldı, onun dışında bir tahlil ben de yaptırmadım. Haftamız aynı senle, ilerleyen haftalarda tahlil isteyecekler sanırım.

Selam kızlar 2eylül doğumum görünsede tahminen ağustos sonun da doğumum olur sezaryan olucağı şimdiden belirlendi. Gebeliğin ilk aylarında zorluk çekenlerindenim bende. Sağ sağlim 9aylık süreci atlatıp bebeklerimizi kucağımıza almak hepimize nasip olsun inşallah. 5+4 gebeliğim şuan geçen hafta 2gün kanamam oldu. Düşük tehlikesi olabilir diye yatmamı istedi doktorum. Kusmalarım çok oluyo sabahları. Dün kan kustum. Mide asiti tahriş etmiş. Kan pıhtılaşmamda var gebeliğimi öğrendiğimiz gibi doktorum clexan kullanmaya başlattı. Yanlız aklıma takılan bi durum var. 3kere kontrole gitmeme rağmen doktorum kilo kontrolu tansiyon kontrolu yapmaya başlamadı. Hiç kan tahlili yapmadı. Sizce bu durum normal mi yada daha erken diye mi yapmıyor
Bence başka bi doktora görünün...
merak ettiğim bişey oldu, neden sezeryan? Nasıl şimdiden belirleniyor anlayamadım?

Bende de oluyor canim o sari akinti dert etme doktorum taze kan olmadikca endiselenme dedi..suyu az icince oluyor sanki sadece bi gozlem..birde kokusu var ve ağırsa enfeksiyonmus diye duydum
Hmm anladım canım inşallah suyu daha çok içeyim çok şükür koku yok enfeksiyon değildir umarım çok teşekkür ederim

Hayırlı olsun ve allah kolaylık versin canım. Benim doktorum tansiyona ve kiloma bakıyor. İlk gidişimde kanda hcg bakıldı, onun dışında bir tahlil ben de yaptırmadım. Haftamız aynı senle, ilerleyen haftalarda tahlil isteyecekler sanırım.
Ozaman benimde şuan tahlil istememesi normal. Haftaya perşembe kontrolum var tahlil konusunu sorucam doktoruma

Bende 10+2 oldum hala bulantım mevcut:KK43:

Ah canm bende 10+0 oldum bugun ama hiç çıkarmadığım kadar çıkardım bu sabah hemde bütün gün bulanmaya devam etti bakalm azalır inşallah artık ya:dua:

Şu sıkıntılı süreçleri hayırlısı ile atlatalım inşallahhh

Amin amin inşallah :KK200:artık keyif alacağımız günler gelsin inşallah :anneadayı::emir_bebek:

Hanımlar İstanbul avrupa yakasında güzel bi dr öneriniz var mı. Kardeşim çapa da ama oraya gitme konusunda tam emin değilim. Sizce ne yapmalıyım?

Hanımlar İstanbul avrupa yakasında güzel bi dr öneriniz var mı. Kardeşim çapa da ama oraya gitme konusunda tam emin değilim. Sizce ne yapmalıyım?
Bahçelievler medical park Hastanesi de çok iyi kadın doğumcular var ama gereksiz derece pahalı gebelik önce Türkiye’de oraya gidiyordum ama şimdi bende yeni biryer araştırıyorum tam olarak ne tarafda düşünüyorsunuz

Avcilar medicana doc dr yavuz aydin. Ayni zamanda bshcelievler medicanadada hizmet veriyor. Medipol mega elif ciler. İkisi de on numara dr lar

anasininkizi anasininkizi canım nasıl oldun kanama durumun nasıl daha iyisindir inşallah :KK200:

Canim hastaneye gittik kuçuk bir yer burası acilde baktılar lekelenme şekline donmus pregestoron iç yarın Dr görün dediler şaka gibi büyük hastANE olsaydı En azından kalp atisini duyardim maalesef yarın artık ultrosonla inşallah öğrencez ama ağrım yok çok şükür rabbim hepimizin bebislerimizi korusun sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin
Ya bende öyleyim durup durup ağlıyorum eşim diyo ne oldu bise mi canını sıktı ama yok :KK42:
S Simincan canım az gelmişse korkma Allahn izniyle iyidir minisin belki kendini yormussundur ondan olmuştur iyi haberlerini bekliyoruz :dua:

Bahçelievler medical park Hastanesi de çok iyi kadın doğumcular var ama gereksiz derece pahalı gebelik önce Türkiye’de oraya gidiyordum ama şimdi bende yeni biryer araştırıyorum tam olarak ne tarafda düşünüyorsunuz
Başakşehire yakın oturuyorum. Yani yakın olsa iyi olur.

Back
X