- 12 Aralık 2017
- 5.050
- 8.757
- 148
- 33
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #7.201
Inşaallah ikizdir hemide bir kiz bir erkek inşallahhh
hayırlısı olsun inşaallah canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşaallah ikizdir hemide bir kiz bir erkek inşallahhh
Amin inşallah canim 2 hafta önce ufak bi kanama vardı 6 bucuk haftalik ken Dr kalp atisini dinleti pregestoron başladık dün kontrole cagirdigindada tekrar kalp atisini dinleti ve ikimizde çok sagliklisiniz hic bir sorun yok pregesteron bırakabilirsiniz dedi bugün dışardan gelince yine de içtim ağrım da yok su an nie öğle oldu anlamadimUmarım çok bi kanaman olamamıştır... dün şarıl şarıl kanama yaşayan biri olarak seni anlıyorum Rabbim yardımcın olsun inşallah bebişin bişeyi yoktur bizi haberdar et dualarım seninle
Evet aynen öle unutmamaları için doktorun adını bulup bimer e şikayet edicem. Hic bilgisi olmayan biri olsa kürtaj olurdu arkadaşım diyorki iyi beklemişsin ben olsam doktor öle dedi diye yaptırırdım şikayet edeyimde insanları yanıltmasınlar
Bugün benim hormonlara bir haller oluyo bir bakmışsın sinirleniyorum adam öğlen aradı bir ton gereksiz yere sinirlendim az önce başka bi konu için konuşurken birden ağlamaya başladımoda gülüyor halime bir postada annem aradı iyimisin kızım dedi yine başladım ağlamaya ne oluyo bana yahu birde iş yerindeyim
![]()

Ayyy tüylerim diken diken oldu çok duygulandım..Bugün gerçekten mucizeye ihtiyacım vardı akşamdan kendimi kürtaj olcak gibi hazırladım hastaneye aç gittim ve mucize oldu kalp atışını duyduk gelişmemiş diyede bişi yok dedi doktor zaten 2 gün önce olmuştur kalp atışı dedi herşey normal dedi sadece eşi biraz bebekten büyüktü eşimde bende çok şaşırdık 2 doktor olumsuz dedi devlette olsa kürtaj olacaktım rabbim bana bağışladı onu çok mutluyum
Amin canım inşallahAyyy tüylerim diken diken oldu çok duygulandım..
Maşallah subhanallah
Hep böyle güzel miss haberlerimizi paylaşalım inşallah..
Evet aynen öle unutmamaları için doktorun adını bulup bimer e şikayet edicem. Hic bilgisi olmayan biri olsa kürtaj olurdu arkadaşım diyorki iyi beklemişsin ben olsam doktor öle dedi diye yaptırırdım şikayet edeyimde insanları yanıltmasınlar
Kanamam azaldı kuzum kahve lekelenme şeklinde devam ediyo hafif ağrılı... Allaha dua edip dinleniyorum başka yapacağım bişeyim yok

Geçmiş olsun canım, yatış verdimi? Kese şuanda duvara yapışmadı, yatak istirahati önerdimi? Dinlenmekle geçer o yerine çıkar inşallahKızlar olumsuz bir şeyler yazmak istemiyorum ama yaşayan var mı diye merak ettim. Kendi doktorumdan önce devlet hastanesine gittim kese gelişiyor mu diye. Bana kesenin normalden aşağıda olduğunu söyledi. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
Progestan birden bırakılmaz biliyorsun değilmi? Aralıklardakı süre uzatılarak bırakabilirsin yoksa o da yapar kanama.Amin inşallah canim 2 hafta önce ufak bi kanama vardı 6 bucuk haftalik ken Dr kalp atisini dinleti pregestoron başladık dün kontrole cagirdigindada tekrar kalp atisini dinleti ve ikimizde çok sagliklisiniz hic bir sorun yok pregesteron bırakabilirsiniz dedi bugün dışardan gelince yine de içtim ağrım da yok su an nie öğle oldu anlamadim
Benimki pek normal değil canım ama anlatayım sana çünkü bende herşeyi yiyemiyorum sabahları bir haşlama yumurta yiyyorum öğlen belki bir muz yada elma akşam da az akşama yemeği bazen et bazen tavuk balık dan çok fena tiksindim yiyemiyorum birde kakaolu süt içiyorum arada fındık bazen ceviz bazen badem hepsini bir arada yiyemiyorum arada benimki bu kadar:)SElam kızlar, su mide agrisi ve bulantı beni çok etkiliyor sabahtan aksama pek bisey de yiyemiyorum, dolayısıyla endişeleniyorum sizden ricam 1 günde kaç öğün ve neler yiyorsunuz kısaca yazarmısiniz bana da fikir olur, mesela her gün et hergun sebze yiyormusunuz balık haftada kaç gün ? Beslenemedigimi düşünmeye başladım, istifa edemiyorum midem hem davul hemdw bulanti
Aaa bi de oyle bir durum vardi dimiii:) hadi bakalim heycanlandim simdi:)çok haklısınız iyi ki varsınız işte ne bileyim kötü şeyler gelince bir çok kişinin başına bende de olabilir sonuçta ihtimal var diye bir gerildim. ilk bebeğim bu inşaallah yarın görürüm ikiz mi onu da öğrenirim.![]()
Ankara zübeyde hanımk kadın hastalıkları ve doğum araştırma hastanesi doktorun adını da bulucambize de bildirir misin hangi hastane ve doktor adını
Aaa bi de oyle bir durum vardi dimiii:) hadi bakalim heycanlandim simdi:)
Aminn canım allah razı olsun.kan tahlili verdim devlette .358cıktı.ordaki doktora gösterdim genetik test sonuclarımı yalnızca folik asit içeceksin dedi. Paı ye meden bakmışlar anlamadım dedi. Baska birseye gerek yok dedi[/QUOTE]Ayy canımm çok sevindim son durum ne kan tahlili sonucun güzeldirr inşallah. Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin herbirimize. Keseyi gördüm canım geçen hafta , iki hafta sonra gel dedi ayın 10 unda gidicem kısmetse. İğne için hiçbişey demedi canım sadece folik içeceksin dedi. Kalp atımını bekliyor sanırım bilmiyorum ki ya.sanada iğne coraspin yok mu dedi canım @sahra41