• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hallettim
Kızlar size kendi başımdan geçeni anlatayım. 6 sene önce kızıma hamileyken benden kırmızı kan geliyordu, öyle azar azar değil, sanki bardakla boşalır gibi. Bir geliyordu ardı yok. Aradan birkaç hafta geçiyordu tekrar oluyordu. 32. Haftada bacaklarımdan süzülen kanı görünce doğum çantasıyla beni doktora yetiştirdiklerini bilirim. Bir de çalışmak zorundaydım işi bırakamazdım :KK43: türkiyede değildik o zaman, ne vitamin içebildim ne folio, ne progestan. Bir kasılma rahim tansiyonu önleyici fitil vardı onu veriyorlardı sadece. Yani yaşayacağı vardı yaşadı kuzum ( kurban olurum ona) . Ondan sonraki gebeliğimde durduk yere düşük yaptım, sonra kimyasal geçirdim,, şimdi de iki kere kahverengi lekelenme yaşadım bu gebeliğimde şuana kadar. Korkmayın kızlar, tabiki siz elinizden geleni yapın ama inanın tıp da bilim de bir yere kadar. Allah daha iyisini biliyor ve veriyor. Biraz uzun oldu ama yaşadıklarımı paylaşmak istedim sizlerle
merhaba yazını okudum Allah bağışlasın ömrü uzun olsun sana bi sorum olacak yurtdışındaydım demişsin hangi ülkeydi ben ingilteredeyim evde test yaparak hamile olduğumu öğrendim salı günü randevum var burda gebelere destek ilaç falan vermiyolarmı ve ultrasonda bakmıyolarmı acaba onu merak ettim bulantılarımda yavaştan başlıyo ilaç vermezlerse çok zorlanırım herhalde :110:

İlk sezeryan olabilir yada bir rahatsizliktan dolayi zorunlu olabilir.
Bende ilki sezeryan mı acaba diye düşündüm.. eğer böyle durumda olanlar varsa bazı gruplar da bilgilendiriliyor sezeryan sonrası vajinal doğum şansı var her kadının... 1 sene arayla bile normal doğum yapanlar var bende eğer bu nedenle ise destek vereyim istedim

Yok canım iyin ben çok şükür ozaman az duydum ama 8+2 de tekrar gitti bir sıkıntı yok hamd olsun şimdi 10+2 olduk
Rabbim sağlıklı sihhatli bebisini kucağına almayı nasip etsin insallah benim bebis bügün korkuttu beni 6 bucuk haftalik ken ufak bi kanama leeklenme gecidik o gunu kalp atisini gördük dünde dr dayım 8 bucuk olduk Dr hersey yolunda dedi tekrar kalp atisini duyurdu ikinizde çok iyisini dedi bugün işlerim vardi iki saat disardaydim akşam üzeri yine kanama oldu yarın Dr olcam yine inşallah iyidir bebisim

Canim cok geçmiş olsun varmi bir sıkıntı yoktur inşallah Rabbim korusun inşallah sizleri
Sağol canım Şuan düne göre kat kat iyiyim sadece az kahve leke geliyor gün içinde devam etti tek duam yarın kesilmiş olması.. inşallah teşekkür ederim Allah herkesi korusun:dua:

Rabbim sağlıklı sihhatli bebisini kucağına almayı nasip etsin insallah benim bebis bügün korkuttu beni 6 bucuk haftalik ken ufak bi kanama leeklenme gecidik o gunu kalp atisini gördük dünde dr dayım 8 bucuk olduk Dr hersey yolunda dedi tekrar kalp atisini duyurdu ikinizde çok iyisini dedi bugün işlerim vardi iki saat disardaydim akşam üzeri yine kanama oldu yarın Dr olcam yine inşallah iyidir bebisim
İnşllah önemli birşey değildir canım uzan dinlen yarına kadar yorma kendini Rabbim cümlemize sağlıkla almayı nasip etsin.Allah isteyen herkese de hayırlısıyla nasip etsin

1. Amin inşallah canim senin ki ne kadar oldu Dr ne dedi gittinmi
    Dün yazmıştım kuzum buraya, yine yazayım
    C. İlişki sonrası çok fazla kanamam oldu gittim işte birsürü azarladı doktor dinlen düşük tehliken var dedi kanama bölgesini gösterdi kesenin dışında alt taraf.. travmatik bi kanama, yarında olur eğer Cumaya kanaman kesilmezse gel iğne yapalım dedi doktorum tabi o kadar azar yedim ki artık o doktora gitmem.. Allahıma bin şükür bebeğim iyiydi kalp atışlarında da problem yoktu. yarında lekem gelirse başka bi doktora gideceğim Bugün 7+1 iz :)

Back
X