• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 6+1 ilk gebeyim hesaplarıma göre ama daha doktora gidemedim maddi imkansızlar yüzünden ( birebirden eşimi işten çıkardılar :KK43: ) devletten randevu aldım 2 hafta sonraya verdi randevuyu. Bir düşüğüm var korkuyorum boş gebelik mi dış gebelik mi ya da bir sorun var mı diye ama gidemiyorum doktora arada bir ağrım oluyor adet sancısı gibi geçiyor çok az bulantım var korkuyorum sizce evhamlanıyor muyum yoksa ne yapıp edip özele mi gitmeliyim
Üzülme endişe etme canım, dış gebelik ihtimalin yok 6 haftalık fış gebelik olsa ağrıdan dayanamzdın bağırırdın o derece. Kimyasal gebelik de 6 haftayı geçmiyor, yani o şıkkı da gözden çıkarıyoruz. Bu dönemde kese boşmu dolumu daha tam belli olmuyor özele para dökmen anlamsız bence. Adet sancısı o dönemde herkezde oluyor vücut regl olamıyor çünkü yumurta yetişecek yetişemiyor hamilelik hormonu belli seviyeye ulaştığında geçecek

Merhaba kizlar,
Dun ucusum vardi ve o kadar yogundu ki surekli agir indir kaldir cok yoruldum.ve insanlar o kadar acimasizki sen 2 canliymissin umurlarinda degil.bizde kidem mevzusu var.hamile oldugumu soyledigim halde kendi islerini bana yuklediler.eve geldim ve kasiklarima kramplar agrilar girdi dogrulamadim.
Aksamida benim kanamam oldu ilk defa ve cok yogundu.o kadar korktum ki bebegimi kaybettim sandim.apar topar hastaneye gittim.sukur ki bebegimde bi problem yok ama kaynagida yok neden kanama yasiyorum bilmiorm.acildeki doktor bebek te birsey yok isine gidebilirsin ilacada Gerek yok dedi.bunu yapan acibadem hastanesi.sabah kendi doktoruma gittim 10 gun rapor ve progestoron verdi.Sabah aksam almam gerekiyor ilaci.ben 10+1 haftaligim o yuzden kanamanin ne zaman gelicegi belli olmuyormus onu anladim.12.haftaya kadar herzaman risk var.o yuzden bol bol dinlenin ki bebislerimiz bizle kalsin.kusura bakmayin biraz uzun oldu cok doldum ve cok uzuldum:110:
Çok geçmiş olsun... amma da acımasızmış iş arkadaşların.

Kızlar 6+1 ilk gebeyim hesaplarıma göre ama daha doktora gidemedim maddi imkansızlar yüzünden ( birebirden eşimi işten çıkardılar :KK43: ) devletten randevu aldım 2 hafta sonraya verdi randevuyu. Bir düşüğüm var korkuyorum boş gebelik mi dış gebelik mi ya da bir sorun var mı diye ama gidemiyorum doktora arada bir ağrım oluyor adet sancısı gibi geçiyor çok az bulantım var korkuyorum sizce evhamlanıyor muyum yoksa ne yapıp edip özele mi gitmeliyim

Selam canım, korkma bısey olmaz allahın ıznıyle. saglık ocakları da muayene edıyor dıye bılıyorum, yada kadın dogum hastanelerının acılıne gıdebılırsın agrım var falan de acıl alırlar. ıcını ferah tut

kızlar meyvelı sodalar zararlı mıdır su dönemde bebeğe
yanı ıkı gundur yemek sonrası ıcıyorum bıraz olsun rahatlatıyo

yarın doktora da soracagım bı akslık ckmazsa ama sızın tecrubelerınızden de yararlanmak ıstedım:)
Canim sade soda iç mey veliler zararliy mış birde aldığın şeyde doğal maden kaynak suyu yazcakmiş

Erkek olunca bulantı azalıyormuymuş?! Benim 8. Haftaya kadar ağlayacak kadar bulantım oldu sonra aniden hafifledi geçti, 8+1de doktor kontrolünde olmamış olsam birşey oldu diyecektim ama bebek gayet iyiydi. Şimdi yine kurt düştü içime dünden beri benim bulantım nereye gitti diye. Acilin muamelesi çok kötü diye gitmek istemiyorum
Sen bari yapma arkadaşım bulantı bitti diye bebğe bişey olacak değil senin ikinci hadi ilk hamile olanlar panikliyoda ben burda duyuyorum bulantı azalınca bebeğe bişey oldu mu lafını :-)

Aynen canım 2 hafta sonra gel demişti rutin kontrol ama konusu açılır yarın özellikle ne sorsam ki bu test hakkında hiç bise bilmiyorum ben tecrübesiz olunca
Canim ense sivisi olculuyormus sanirim birsey varsa tespit ediliyormus falan..cinsiyeti sorsana tahmin icin erken mi bilmiyorum ama belki bisey der:KK45:

Canim gozunaydiiin gordun bebisii:) terzi kendi sokugunu dikemezmis derler o misal:) prenses gibi ama nubta daha iyi anlasilir tabi gösterirse :)

inşaallah onu Şubat ortası görürüm 8 haftalığım derken yavrum yanılttı ben 7 haftalığım anne dedi ultrasonda :emir_bebek::anneadayı:

Erkek olunca bulantı azalıyormuymuş?! Benim 8. Haftaya kadar ağlayacak kadar bulantım oldu sonra aniden hafifledi geçti, 8+1de doktor kontrolünde olmamış olsam birşey oldu diyecektim ama bebek gayet iyiydi. Şimdi yine kurt düştü içime dünden beri benim bulantım nereye gitti diye. Acilin muamelesi çok kötü diye gitmek istemiyorum
Canim dün ebe ile konuştum bazı hamileler de bulantı olmuyormus ya da hafif geçiriyor Muş bende de az bulantı var di me güzel dedi ya rahat rahat geçircen diye sakin sakin üzme bebişi

Selamün aleyküm arkadaşlar iki buçuk sene önce 2015 mayis anneleriyle ayni duyguları paylaşıp birbirimize destek olmustuk şimdi yine 2. Defa ayni duyguları paylaşacağım için mutluyum herse hayirli kolay doğumlar diliyorum .doktora gitmedim ama kendi hesaplarima göre 8 haftalik hamileyim .ya ilkinin stresini sıkıntısını unuttum yada bu daha zor bi hamilelik oluyor bilemiyorum bulantilar aldi basini gidiyor

Öyle söyler ama kız doğduktan sonrada büyük aşk oluyor aralarında diymi
Hemde nasil gozbebegi kızı. Kizimda duskunlesti artik ona isini biliyor zilli parmaginda oynatiyor :) ama ameliyathane kapisinda esime erkek bebek verseydiler bizimki kizdi bu benim degil demez alir giderdi o derece erkek istiyordu :)))

Back
X