• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar sizinde 8. Haftanizda gogus agrilariniz biraz hafifledimi yoksa korkup dr a mi gitmeliyim :KK43:
Benim başından beri pek fazla göğüs hassasiyetim yoktu, 8. Haftadan sonra nerdeyse hiç.yok. Bir de 2,5 yaşına kadar emzirmiş kadınım ben ))))))) ilkinde hiç varmıydı yokmuydu hatırlamıyorum demekki yokmuş

Günaydınnnnn efendimmmmm overlokçu makinesi ayağınıza geldiiii :KK53:
Ay çok çirkin :KK53::KK53::KK53:
Çok enerjik uyandık biz meleğimle bugün, çünküüüüü lekelerimiz kesildi artık kanama yok inşallah :anne: uslu uslu oturup anne evimde örgümü örmeye devam:KK69:
Neysee, sezeryan dolayısıyla eylül yerine Ağustos’ta doğum yapacak hanımların mesajlarını gördüm ssvd den haberiniz vardır umarım??????
Normal doğum her kadının hakkı efendim :rapci:
Beni de anketçi hanım zile basarak kaldırdı sabah sabah. Gencecik de kız korkmuyorlarmı her eve girmeye acaba?!
Aslında ben de sezeryenle doğum yapacağım büyük ihtimalle temmuz ortası ama iyiyim burda :) ilk de sezeryandı, damar sorunum var benim , başka lüksüm yok

Kızllaaaar size yetişemiyorum hiç bi zaman :KK43: hepinizi okuyorum tek tek ama konulara dahil olamıyorum. Ya facebook grubu kuralım ya da whatsapp açalım artık. Böyle takip etmesi inanılmaz zor oluyor :KK43: bi uygulaması yok bildirim de gelmiyor iş güç derken bakamıyorum :KK43:
Biz geçen sene vajinismus sayfasından bir kaç arkadaşla whatapp kurmuştuk hepimizinde hesapları kalıcı olarak kapatıldı.Yazını bile görünce hemmeen uyarı ceza veriyolardı ama şimdi herkes yazıyor talepte bulunuyor yöneticilerden ses yok anlamadım ben neye göre işliyor bu sistem:işsiz:

Beni de anketçi hanım zile basarak kaldırdı sabah sabah. Gencecik de kız korkmuyorlarmı her eve girmeye acaba?!
Aslında ben de sezeryenle doğum yapacağım büyük ihtimalle temmuz ortası ama iyiyim burda :) ilk de sezeryandı, damar sorunum var benim , başka lüksüm yok
Rabbim yardımcın olsun canım benm sağlık sorunları başka tabii, sezeryan kaçılmazsa mecbur :(

Back
X