• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

!!!!!!!!!!!!!!!

Son düzenleyen: Moderatör:
Boğazımın ağrımasına bulantıya hatta kusmaya bile razıyım... Şu an kanamam var apar topar hastaneye geldik doktoru bekliyoruz lütfen dua edin...

Boğazımın ağrımasına bulantıya hatta kusmaya bile razıyım... Şu an kanamam var apar topar hastaneye geldik doktoru bekliyoruz lütfen dua edin...
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah bişey olmaz bebişine de sana da. Dualarım seninle. İçini ferah tut miniğin bırakmaz annesini Allahın izniyle. Haberdar et bizleri de.

Canım korkma burda anne adaylarının çoğunun başına geldi bende dahil.. umarım kötü bişey yoktur Rabbim bebeğini sana bağışlasın haberini bekliyoruz dua ediyorum

Kızlar bişey sorucam ya benim mide bulantılarım var ama şöyle açken değil de yemek yedikten sonra bulanıyo. Böyle mi olur? Ben açken bulanıyo diye duymıştum ama benim tokken bulanıyo yemek yemek istemiyorum.. :( mide gazım çok var göğüsümde (iman tahtası) ağrı var.. Offf

Kızlaaar anasınınkızı ve ezgiraim ban yedi.

Mantık olarak zaten burası olduğu İçin yöneticiler ayrı bir platform açılmasına izin vermezler bende bilmiyorum ama mantık olarak öyle heralde :) Sonra banları kalkınca gelirler heralde

Back
X