• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkürler canım. Merkez yakın canım yarım saat ilk doğumumuda orada şuan gittiğim hastanede yaptım yine aynı dra gidiyorum
Anladim ama tecrübenin olmadı bambaşka biz hastane doktor araştırmalarımız endişelerimiz surmekte bilmiyorum rabbim kolay getirsin herkese

Eki Görüntüle 2091752 Bizim de geçen haftaki resmimiz teyzeleri haftaya gideceğim inşallah büyümüştür meleğim ☺️
Maşallah Size :) ne güzel sizi 2 haftada bir muayene ediyor doktorunuz. Benimki 1 ay sonraya verdi randevu.18 ocakta gideceğim. Geleyim dedim hayır sık girmeyi tasvip etmiyoruz dedi meraktan öleceğim

Merhaba Kızlar nasılsınız ben Bugun çok iyiydim oh mis dedim sanki hiç hamike değil gibiydi morelim ağırlarım ofise bir geldim bütün hesaplar karışmış kasıklarım ağrımaya başladı çokmu nazlı ne bu fasulye:)

Bende hic yok ayol acaba hamile mi değilim tahliller falan mı karıştı diyorum bazen :))))

Merhaba Kızlar nasılsınız ben Bugun çok iyiydim oh mis dedim sanki hiç hamike değil gibiydi morelim ağırlarım ofise bir geldim bütün hesaplar karışmış kasıklarım ağrımaya başladı çokmu nazlı ne bu fasulye:)
Kızlar bence totonuzu kaşıyın yada aa bugün çok iyiyim demeyin :) ben de oh oh bugün bulantı falan yok iyiym dediğim zaman kabus başlıyordu hatta ne dengesiz bir hamilelik yaşıyorum diyordum ama 11 den itibaren gerçekten azalıyomuş.

G Gurmes protein s ve c testlerini bulunduğun ilde araştırma hastanesinde hematoloji bölümününde yaptırabilirsin. Ben dr umun istedği tahliller dışında bunları yaptırdığım halde önemsemedi benim dr um. Kimi doktor ciddi önemsiyor. Ama sanıyorum gebelikte yanıltıcı olabiliyor protein s ve c . En iyi hematolog bilir seni tedirgin edeceğine görüş bi istersen dha rahat edersin
Evet araştırma hastaneleri yapiyor ama randevu almak bi mesele,sürekli dolu . Benim bu 2. Gebeliğim ilk hamileliğimde bu testleri istemedi Dr.genetik rapora göre iğne başladık. Ve Doğuma kadar devam ettik. Hemataloga da hiç gitmedim. Simdi farklı bi Dr gidiyorum, önceki kullandığım ayni iğneye başladım hamile olduğumu öğrenir öğrenmez..ilave olarak bu testleri istedi niçin bilmiyorum. Kafam karıştı. :((

Kızlar bence totonuzu kaşıyın yada aa bugün çok iyiyim demeyin :) ben de oh oh bugün bulantı falan yok iyiym dediğim zaman kabus başlıyordu hatta ne dengesiz bir hamilelik yaşıyorum diyordum ama 11 den itibaren gerçekten azalıyomuş.
Evet çok şükür gerçekten ilk haftalar duygularım falanda bir tuhafdı bugünümüze şükür rabbim mucize nasip etmiş ağrılarınada şükür

Kızlar lütfen yardım edin çok kötüyüm kusmaktan. Sürekli kusuyorum artık. Gece sinirimden oturup ağladım artık. Hiç bi şekilde geçmiyo kusmam. Bi süre sonra kan kusuyorum. Bulantınızı geçirmek için yaptığınız bişey var mı. Kraker olsun az azs sık sık yemek olsun hiç biri bi işe yaramıyo bende

İnşallahh çok teşekkür ederim. Evet bursa canım sen? wintersun wintersun
Bende bursa da yaşıyorum doktorunu merak ettim kara verdin mi?[/QUOTE]
Şuan gürkan uncu ya gidiyorum . Daha önce riskli bi geçmişim olduğu için ona tedavi oldum. 12-13. Haftaya kadar devam edelim güvenli bi duruma geldiğimizde ben yönlendiricem seni dedi. Beklemedeyim şuan. Gürkan hoxaya devam etmek çok istiyorum ona çok güveniyorum ama muayeneyi karşılaşacam doğumu karşılayamam biraz uçuk fiyatları. Doğru bi dr a yönlendirecektir muhakkak. Sen kime gidiyorsun

Evet araştırma hastaneleri yapiyor ama randevu almak bi mesele,sürekli dolu . Benim bu 2. Gebeliğim ilk hamileliğimde bu testleri istemedi Dr.genetik rapora göre iğne başladık. Ve Doğuma kadar devam ettik. Hemataloga da hiç gitmedim. Simdi farklı bi Dr gidiyorum, önceki kullandığım ayni iğneye başladım hamile olduğumu öğrenir öğrenmez..ilave olarak bu testleri istedi niçin bilmiyorum. Kafam karıştı. :KK43:(
ANladım canım evrt haklısın direkt hematolojiye randevu bulamıyorsun ya aile hekimin yada hastaneden dahiliyeden yönlendirilmek gerekiyormuş. Sanırım olur olmaz notmal bi kan tahlili için bile insanlar hematolojiye gidiyoöar :/ hangi genlerinde mutasyonların var senin

Kızlar lütfen yardım edin çok kötüyüm kusmaktan. Sürekli kusuyorum artık. Gece sinirimden oturup ağladım artık. Hiç bi şekilde geçmiyo kusmam. Bi süre sonra kan kusuyorum. Bulantınızı geçirmek için yaptığınız bişey var mı. Kraker olsun az azs sık sık yemek olsun hiç biri bi işe yaramıyo bende

Portakal kabuğu koklayabilirsin canım

Krem formunda değil üstelik, yağ şeklinde. O yüzden sürümü kolay. Ben çok memnun kaldım. 7. Aydan sonra fln gerildikçe çok kaşınmaya başlıyordu, gün içinde kaşındıkçada sürüyordum, rahatlatıyordu.
Catlamadi mi canim onu surunce ne zmn baslanilmali peki?

Doktoruna söyle istersen boğazın tahriş olmuştur

Kızlar lütfen yardım edin çok kötüyüm kusmaktan. Sürekli kusuyorum artık. Gece sinirimden oturup ağladım artık. Hiç bi şekilde geçmiyo kusmam. Bi süre sonra kan kusuyorum. Bulantınızı geçirmek için yaptığınız bişey var mı. Kraker olsun az azs sık sık yemek olsun hiç biri bi işe
Naneli sakız deneseniz işe yarar belki benim 4. Hamileliğim ilk kez böyle midem bulanıyor sakız rahatlattı biraz .12. Hafta civarı geçiyor diyolar gün saycaz mecbur

Maşallah Size :) ne güzel sizi 2 haftada bir muayene ediyor doktorunuz. Benimki 1 ay sonraya verdi randevu.18 ocakta gideceğim. Geleyim dedim hayır sık girmeyi tasvip etmiyoruz dedi meraktan öleceğim
Benimki de 3 hafta sonra gel demişti dayanamadım iki hafta sonraya aldım randevumu. Zaten riskli gebelik, ne diye geç geç çağırıyor ki. Bu arada nereye gidiyorsun cnm?

Bende bursa da yaşıyorum doktorunu merak ettim kara verdin mi?
Şuan gürkan uncu ya gidiyorum . Daha önce riskli bi geçmişim olduğu için ona tedavi oldum. 12-13. Haftaya kadar devam edelim güvenli bi duruma geldiğimizde ben yönlendiricem seni dedi. Beklemedeyim şuan. Gürkan hoxaya devam etmek çok istiyorum ona çok güveniyorum ama muayeneyi karşılaşacam doğumu karşılayamam biraz uçuk fiyatları. Doğru bi dr a yönlendirecektir muhakkak. Sen kime gidiyorsun[/QUOTE]
Gürkan uncu hangi hastanede?

Back
X