- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
- 158
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #8.561
Bende 11+1 canim11+2 deyim sen kaç haftalıksın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 11+1 canim11+2 deyim sen kaç haftalıksın
Yarin sende yaz mutlaka olur mu sonucu.Bende 11+1 canim![]()
Evet muayene boyunca hep böyleydi hareket edip durdu :) Allah kucağımıza almayı da nasip etsin cümlemize
Aaaaaynen öyle ev sıcak oluyor zaten onu bahane edip açıyorum heryerleride küçük çocuğum var işte. Bide eşim veteriner hekim bazen baygınlık geçiriyorum
Hoş geldin sen nasılsın sanada kocamana öpücükler![]()
hoşgeldin canım:)
Allah yardımcın olsun7 de basliyor canim 6 da servis e biniyorum.osb de calisiyorum ben düşün iste.evim merkezde.
Amin canim hepimizin birde günde 2 saate yakın yolum var servis geziyorda geziyorAllah yardımcın olsun![]()

Bitmiyor yahu stres. Annelerimiz ne sansliymis bakarsan. Soruyorum adet olmadım 9 ay sonrada doğurdum hepinizi diyor. Kan tahlili kese görme kalp atışı Vs hiçbirini yasamamislar. Herşey daha mı zorlaşıyor neyanı doktorlar genelde ıstıyor ama karar senın yaptırmayabılırsın tabıkı
ben ilk dogumumda hepsını yaptrmıstım bunda da kısmetse yaptırırım sanırım
He sen bide eşim eve gelince kokuyu duy bayılıyor musun gülüyor musun bu halle bilemem ama ben bayılmamaya çalışıyorum tabiya siz beni öldüreceksiniz, cok yasayın emi.

Bence gün ıçinde değişiyor vücut hareketleri. Dolaşım sistemi başlıyor harkeetlenmeye bence. Kan akışı hizlaniyor ya ne bileyim mantık yürüttüm bende şu An öyleyim.Kızlar sabah kalkıyorum ne karnımda ne göğsümde şişlik yok sonra bu saatler oluyor gobegim 4 aylık goguslerim de sismis sizin de böyle mi oluyor![]()
Anliyorum canim haklisin tabi saka bi yana. Koku hassasiyetimiz hat safhada bide az kaldi ama gececek bu günlerHe sen bide eşim eve gelince kokuyu duy bayılıyor musun gülüyor musun bu halle bilemem ama ben bayılmamaya çalışıyorum tabi![]()
Mide geçse başka bişey başlar :) şuan başım dönüyor filmlerdeki gibi yığılıp kalmak üzereyimAnliyorum canim haklisin tabi saka bi yana. Koku hassasiyetimiz hat safhada bide az kaldi ama gececek bu günler
O sorun bazzen bende de var ama korkma herşey yolunda gider inş. İyi haberlerle gelBiz de yarın kalp atışı duymaya gideceğiz. Hiçbir şikayetim olmadığı için ekstra endişeliyim, birşey mi oldu acaba diye... Allah herkesin bebişine ve benimkine sağlık versin. Hakkımızda hayırlısı olur umarım...
Ayy bu ölcümlere asssslaa takılmayın benim ilk hamileliğimde doktor 2 hafta önde bir hafta geride bla bla blaMerhaba anne ve anne adayları arkadaşlarım aranıza yeni katılıyorum. Allah’ın izniyle 11+1 günlük hamileyim. Geçen hafta kontroldeydik ve doktor bebeğin gelişiminin bir hafta önden gittiğini söyledi aranızda böyle bir durumla karşılaşan var mı? Ve nefesim bana yetmiyor bugün de çok şiddetli baş dönme şikayetim var tüm gün yattım diyebilirim.
hele doğuma yakın bebek iri doğum zor olacak şekeri var Allahiiiimmm neler neler en son cocuk 3.260 kg doğdu ölçümlerr çook yaniltici içinizi rahat tutun boşverinnn Bende hep çalıştım canım ama maalesef benimki bu model başta söylemişti artık aldık :)))biz karı koca evlendıgımzden berı calıstıgımz ıcın suyumu getır kahvaltımı hazırla yok öyle seylerımız
hele sımdı bulantılar vs hep ben ondan ıstıyorum
söylenıyo arada ama yapıyo mecburen:)