• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın güzel anneler :KK200:

Bizim de bugün kontrolümüz var. Gebeliğin başından beri kese oluşmuş mu, kalp atışını duyalım, ikili test sonucu, cinsiyet derken ilk defa birşey öğrenmek için değil normal kontrole gidiyorum:anneadayı: Şimdi düşündüm de baya bi yol kat ettik değil mi? Nerdeyse yarısına geldik bile :nazar:

Herkese sağlık diliyorum :KK200:

Günaydın güzel anneler :KK200:

Bizim de bugün kontrolümüz var. Gebeliğin başından beri kese oluşmuş mu, kalp atışını duyalım, ikili test sonucu, cinsiyet derken ilk defa birşey öğrenmek için değil normal kontrole gidiyorum:anneadayı: Şimdi düşündüm de baya bi yol kat ettik değil mi? Nerdeyse yarısına geldik bile :nazar:

Herkese sağlık diliyorum :KK200:
o kalp atışı için gittiğim günü hiç unutamıyorum :) benim kalbim çıkacaktı :emir_bebek: çok şükür bu günlere inşallah hayırla sağlıkla kucağımıza da alırız hepimiz

Doktorum tetenoz şart değil, gelince konusuruz dedi. E ben detaylıdan somra gideceğim ona sonuclarla 2 hafta sonra geç değil mi? Kararsız kaldım yaptırsam mı acaba? Kaçıncı haftaya kadar yaptırılıyor bu aşı?

Doktorum tetenoz şart değil, gelince konusuruz dedi. E ben detaylıdan somra gideceğim ona sonuclarla 2 hafta sonra geç değil mi? Kararsız kaldım yaptırsam mı acaba? Kaçıncı haftaya kadar yaptırılıyor bu aşı?
Canım mesaj atarsın sorarsın , geç olmasın bir de . Riske atma bence canım. Detaylı ultrason için ne fiyat verdiler bende biraz soruşturuyorum

Canim ben yaptirilmasindan yanayim benim annem bebegini tetanoz asisi yaptirmadigi icin kaybetmis 9 gunlukken.. Ne aci bir durum hadi diyelim o eski de kaldi simdi hersey hastanede ve steril ama ben sezeryan oldum ve 2 kez dikis atildi sezeryanda dikisimi temiz yapmadiklari için enfeksiyon kaptim yani doktora birakmamak gerek herseyi ne kadar sterilde desek oluyor iste biz onlemimizi alalim da sonra pismanlik duymayalim derim ben arkadasca minnos bir tavsiye :)

Dr bana bilgilendirme kağıdı verdi onda hiç olmayanlar 2 doz olanlara tek doz yapılmalı yazıyor zaten ona sağlık ocağı karar verir ki 20. Haftadan itibaren yapılıyor canim

Canim ben yaptirilmasindan yanayim benim annem bebegini tetanoz asisi yaptirmadigi icin kaybetmis 9 gunlukken.. Ne aci bir durum hadi diyelim o eski de kaldi simdi hersey hastanede ve steril ama ben sezeryan oldum ve 2 kez dikis atildi sezeryanda dikisimi temiz yapmadiklari için enfeksiyon kaptim yani doktora birakmamak gerek herseyi ne kadar sterilde desek oluyor iste biz onlemimizi alalim da sonra pismanlik duymayalim derim ben arkadasca minnos bir tavsiye :)
Sağol canım bende yaptımak istiyorum peki herhangi bir yam etkisi var mı peki? Riski var mı?

Hala aynı doktora devam ediyorsun değil mi ? Bende detaylıdan sonra ona başlıyacağım. Bende detaylı için natal klinik Ahmet Yılmaz randevu aldım bakalım haftaya salı. Benimkide onu önerdi

Evet emre beye gittim yine
eşimle kanka oldular zaten
sohbet muhabbet :KK48::KK48: bacak arasını çekti babası bunu senin için çıkartıyorum kız rahat ol bak diyor
erkek olursa bana getirirsin dedi

yalnız ahmet beye gidince bi sor fiyatlarını eğer bütçeni aşmazsa dehşet iyi bir doktor
beni aştığı için gidemedim
arkadaşımın ikiz bebeklerini 0 dikiş normal doğumla doğurttu
sezeryanı da normali de %90 çok memnun ondan

Canım mesaj atarsın sorarsın , geç olmasın bir de . Riske atma bence canım. Detaylı ultrason için ne fiyat verdiler bende biraz soruşturuyorum
Fsm de bşr yer var Sonomed sanırım. Orayı da onermişti dr um. 380 milyon dediler bana. Diğer önerdiği yer ise Natal klinik Ahmet yılmaz orası da 350 milyon dedi ben Natal klinikten aldım randevumu. Bu iki yerdeki cihazlar en iyi cihazlarmış. Bursada iki yerde varmiş o da bumlardaymış. Sen hiç arastırdın mı canım

Evet emre beye gittim yine
eşimle kanka oldular zaten
sohbet muhabbet :KK48::KK48: bacak arasını çekti babası bunu senin için çıkartıyorum kız rahat ol bak diyor
erkek olursa bana getirirsin dedi

yalnız ahmet beye gidince bi sor fiyatlarını eğer bütçeni aşmazsa dehşet iyi bir doktor
beni aştığı için gidemedim
arkadaşımın ikiz bebeklerini 0 dikiş normal doğumla doğurttu
sezeryanı da normali de %90 çok memnun ondan
Detaylı için 350 milyon fiyat verdiler. Kendi dr um onu önerdi. Bende başka bulamadım fiyatlar hep böyle diye biliyorum. Sen nereyi arastırdın canım

Back
X