• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba bizde detaylıya girdik 10 gün önce dr kalbinde leke var dedi 10 gün sonra bakalım bidaha dedi. yarın gidicez tekrardan kızlar dua edin kızımın iyi haberlerini alım :dua: bu arada benimde göbek almış başını gidiyo :anneadayı: hamileliğimden beri 1 kilo aldım bundan sonra başlarım almaya heralde dimi kızlar sizlerin kilo durumu nasıl :skandal:
Rabbim sifa versin canım insallah kaybolmustur.

Kızlar birde hamilelikte tüyler erken uzar ya hani benim kaşlarım çok siyahtır normalde her hafta aldırırım ama çok ilginç hayatımda ilk defa kaşım uzamıyor
Yok canim tam tersi hamilelikte ostrojen daha hakim oldugu icin tuylenme azalir ama dogumdan sonra cigrindan cikarcasina uzuyor :)

bocugumu gordugum yok kız tirot kontrolü icin gldm her ay kan veriyorum.. doktor dioki suan gebelik yok demi bnde var dedm 19+4 hic belli degil diyo :)) anamm bı dünya asker vardi 40 50 tane hepsi dahiliyeye glmis kaldm iclernde... Kan vrcem smdi yarın sonucu gostercem
sendede troid mı var cnm ilaçda kullanıyormusun bende süreklı takıpdeım ama sınırdamıs daha ılac başlamadık ıkı haftada bır cagırıyor doktorum

Ay benimde buyuk degil ama yaramaz 3 ay emdi birini emdi digerini pek emmedi haliyle biri daha sünük

Biz de geldik doktordan. Herşey yolunda organ oluşumu tamamlanmak üzere dedi. Sırtına karnına kalbine kafasına her yerine baktı. Yüzünü dönmedi sıpacık. Doktor dürttü ben öksürdüm çikolata da yemiştim fayda etmedi :)) sen beni istemezsen ben de popomu dönerim dedi sanırsam :110: iki hafta sonra detaylıya girme zamanımmış. Bir de çooook kilo almışım :KK23:

Kızlar merhaba bizde detaylıya girdik 10 gün önce dr kalbinde leke var dedi 10 gün sonra bakalım bidaha dedi. yarın gidicez tekrardan kızlar dua edin kızımın iyi haberlerini alım :dua: bu arada benimde göbek almış başını gidiyo :anneadayı: hamileliğimden beri 1 kilo aldım bundan sonra başlarım almaya heralde dimi kızlar sizlerin kilo durumu nasıl :skandal:
Senin ıyıymıs canım ben 7 kılo aldım 21. haftadayım daha :)

G
sendede troid mı var cnm ilaçda kullanıyormusun bende süreklı takıpdeım ama sınırdamıs daha ılac başlamadık ıkı haftada bır cagırıyor doktorum
gebelik baslangicindan beri kullanıyorum. her ay kontrole gidiyorum smdi 1.89 çıkmış düşük mü normal mi bilemedim..

Ben 1,5 almışım, ama bu hamile kaldığımla şimdiki aradakı fark, ilk üç ay kilo verdim çünkü.
Uyumaktan dertliyim ben de, eşime diyorum bana çocuklar için olan yüzme simiti al, ortası delik halka. Yüzüstü yatacam onunla:KK22:, almıyor

Son düzenleme:
Back
X