• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben bikaç kere hissettiğimi hissettim ama bi daha tık yok
pazartesi gördük yerinde durmuyor zıpır doktor da
22 ye kadar ayırt edemeyebilirsin ilk gebelikte sonra anlarsın zaten dedi
Benim Doğum da 30 Ağustos’ta. Ben ne zaman ultrasona girsem hareketsiz yatıyor doktor da rahatını bozmuyor hiç hareket ettiğini görmedim. Atan kalbini göstermese aklıma başka şeyler gelir. Üzülüyorum. Ama ara sıra sanki karnımın bir yeri gıdıklanıyor kasıklarımın biraz üstünde oluyor hareket mi ediyor bilmiyorum. :)

Az önce yapıp içtim canım bir de pamuğun üstüne limon kolonyası ve karabiber söküp alnıma şakaklarıma koydum tülbentle bağladım. Hafifledi keşk daha önce yapsaydım. Tavsiye ederim. Felaket yakıyor orası ayrı.
Çok çok geçmiş olsun canım tamamen geçsinde bebişinle rahatlayın :anne:

ben bikaç kere hissettiğimi hissettim ama bi daha tık yok
pazartesi gördük yerinde durmuyor zıpır doktor da
22 ye kadar ayırt edemeyebilirsin ilk gebelikte sonra anlarsın zaten dedi
bende 19. haftaya kadar hıc bısey hıssetmedım gecen hafta pazartesı hıssetmeye basladım, hayırlısıyla saglıkla kucagımıza alsak 2. de hıc boyle yapmıycam :)

:) haklısın doğduktan sonra kafayı yerim heralde :)
Doğduktan sora da ikinci gebeliktede yapıyosun canım ilk oynar gibi oluyor sonra tık yok biz oluyoruz eyvah eyvah hepsi aneliğin verdiği duygular. İlk bebeğimde ağlamayınca kaç kez kalkıp nefes alıyor mu diye baktığım oldu kafayı yememek elde değil

Doğduktan sora da ikinci gebeliktede yapıyosun canım ilk oynar gibi oluyor sonra tık yok biz oluyoruz eyvah eyvah hepsi aneliğin verdiği duygular. İlk bebeğimde ağlamayınca kaç kez kalkıp nefes alıyor mu diye baktığım oldu kafayı yememek elde değil
allah hepımıze saglıkla yavrumuzu kucagımıza almayı nasip etsin insallah . bu evhamlar hıc bıtmeyecek o zaman :)

Kızlar merhaba bizde detaylıya girdik 10 gün önce dr kalbinde leke var dedi 10 gün sonra bakalım bidaha dedi. yarın gidicez tekrardan kızlar dua edin kızımın iyi haberlerini alım :dua: bu arada benimde göbek almış başını gidiyo :anneadayı: hamileliğimden beri 1 kilo aldım bundan sonra başlarım almaya heralde dimi kızlar sizlerin kilo durumu nasıl :skandal:
Bende 1 ya da 2 kilo almısım. Normal dedi dr um. 20. Haftadan sonra alınırmış bakalım ne olacak

Kızlar az önce ana bi enerjı geldi bugun bayram bizde novruz bayramı sabahtan berı 5 ceşit yemek yapdım akşama ve şuan kolumu kaldıracak halım yok. Bide kızımda sonunda ilk dişini cıkardı son günlerde cok huysuzlanmışdı. Belim sırtim her yerim ağrıyor. Topuklarım o kadar fecıkı üzerne basamıyorum.

Kizlar valla okuyamadim yamalan degil :( bugun ustunden 2 toplanti gecti birde su sorunlu elamani dinledim.yine :işsiz: bu kizin yalanlari yuzunden ciglik atacagim

Ben kendi yatagımda yatamam çok yüksek :KK43: sezaryen olunca zor oluyor bir hafta on gün salonda kalıcam mecburen

tek kişiliği kullanırsan sonra al
yoksa büyük olsa da minderlerin altına sıkıştırısın ya da iki katlı örtersin

tabii senin zevkin de

Back
X