• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

E Egepam bu canim laciverti de var buna benzer kirmizi da var senin ki kiz ya kirmizi istersin belki

Eklentiler

• Screenshot_20180322-122131.webp
    Screenshot_20180322-122131.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 88
Günaydın anneler kandiliniz mübarek olsun.Dualarımız kabul olsun inşllah.Kilo demeyin Kızlar sabah kendimi inek gibi hissettim memişler çok büyütü karnım biraz var ben bütün kiloyu ordan aldım herlade:) Tartılmaya korkuyorum
Günaydın canım seninde kandilin mübarek olsun. Valla ben bugun ilk tekmeleri yedim dünya umrumda değil oğluşumun canı sağolsun doğumdan sonra bol bol yürüyüş yapar veririm :halay: boşverinnn

Günaydın canım seninde kandilin mübarek olsun. Valla ben bugun ilk tekmeleri yedim dünya umrumda değil oğluşumun canı sağolsun doğumdan sonra bol bol yürüyüş yapar veririm :halay: boşverinnn
Ay kilo falan takma zaten dunyanin en guzel olayini yasiyoruz ne kilosu ac mi kalsin cocuklaf biz mi ac kalalim daha emzirirken de kklo alcazz bekleyin

Ne güzel, hissettin sen de. Hiçbirşeyle kıyaslanmıyor değilmi canım:KK200:

Back
X