• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın herkese kandiliniz mübarek olsun Allahım dertlilere deva , hastalara şifa , evsizlere ev, aşsızlara aş versin inşallah dualarınız kabul olsun :)
Dün ultrasonda plasentadaki kanama alanı tam bebişimin suratının önündeydi ve kafası kadar vardı bütün akşam onu düşünüp üzüldüğüm için gece de rüyamda hep onu gördüm üzüldüm. Hayırlısı bakalım kurtuluruz inşallah en kısa sürede tüm olumsuzluklardan :dua:
Günaydın canım kandilin mübarek olsun inşallah gecer gider kötü şeyleri getirme aklına bebişler nazlı artık herkeste kanama alanı var. Sağlıkla gelsin inşallah kuzucuklar

Kızlar kandilimiz mübarek olsun rabbim ellerimizi boş çevirmesin, evlatlarımızı hayırlısıyla kucağımıza alıp sıhhatle sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, bizleri çocuklarımızı vicdansızların ellerine muhtaç etmesin İnşallah.

@rofleli_kedi canım tüm sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara bu arada
Amin canım seninde kandilin mübarek olsun

Bu da bizim 2 hafta önceki göbüşümüz
Şimdi göremiyorum foto da çekinemiyorum
Sırf bunun içşn 1-2 dk kalkıcam sanırım
Yada 4 nisan da randevum var tarama içşn o zaman çekinirim

Eklentiler

• B37E9F3D-D2C3-4F68-9CA9-BCBEC107E3DE.webp
    B37E9F3D-D2C3-4F68-9CA9-BCBEC107E3DE.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 108
Teyzeleriii detaylı ultrasondan geldik çok şükür herşeyimiz yerinde ve sağlıklı :) biraz uzun sürdü yine durmadı bizimki 1 saatte ancak çıktık :) 420 gr 23 cm olmuş oğluşum , 3,5 kiloda ben almısım baslangıctan beri
miyom vardı bende ama normal doguma engel pozısyonda değilmiş sorun yok dedi
çok şükür her şey yolunda
Maşallah maşallah bu ne tatlılık :KK200:

Back
X