• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Teyzeleriii detaylı ultrasondan geldik çok şükür herşeyimiz yerinde ve sağlıklı :) biraz uzun sürdü yine durmadı bizimki 1 saatte ancak çıktık :) 420 gr 23 cm olmuş oğluşum , 3,5 kiloda ben almısım baslangıctan beri
miyom vardı bende ama normal doguma engel pozısyonda değilmiş sorun yok dedi
çok şükür her şey yolunda
Oyy maşallah tipini yediğim çok tatlılar ya kocaman oldular hepsi maşallah :nazar::nazar:

Günaydın canım kandilin mübarek olsun inşallah gecer gider kötü şeyleri getirme aklına bebişler nazlı artık herkeste kanama alanı var. Sağlıkla gelsin inşallah kuzucuklar
İnşallah canım evet anne karnında böylelerde bakalım doğunca neler yaptıracaklar bizlere :emir_bebek:

Ne güzel, hissettin sen de. Hiçbirşeyle kıyaslanmıyor değilmi canım:KK200:
Kıyaslanmıyor valla canım oturup ağladım o tekme attıkça şahanee birşeymiş isteyen herkes tatsın inşallah. Kurban olduğum istemeyen hiçkimseyede vermesin inşallah hepsi melekk

DİKKAT DİKKAT BUNU SORMSTUMM:halay::lülülü::KK71::KK9:.Kandiliniz mübarek olsun güzel anneler. Kızlar kusura bakmayın giremiyorum buraya akljma takılanlari sorup çıkıyorum :KK17: smdi randuvu aldim 122 tl detaylı ultrason icin ama kadin doktoru bakıyormus radyoloji fln degilde bide sekreter dedi 20. Haftada doktor bakiyor bnde dedmki doktorumun verdiği kâğıtta 18. 22 haftalar arasnda yazıyor dedim .. bn mi yanlış biliyorum acaba. Suan 19+5 günlük hamileyim 1 gun yuzunden de bakmamazlik yapmz demi.:KK17:
yok kuzum bakarlar merak etme :anneadayı:

Bu da bizim 2 hafta önceki göbüşümüz
Şimdi göremiyorum foto da çekinemiyorum
Sırf bunun içşn 1-2 dk kalkıcam sanırım
Yada 4 nisan da randevum var tarama içşn o zaman çekinirim
Oyy maşallah kız erkek göbüşleri daha büyük ya galiba. Kuzucuklar nasıl boğuşuyolardır varya :)) tek yumurta ikizi degiller dimi

Bu da bizim 2 hafta önceki göbüşümüz
Şimdi göremiyorum foto da çekinemiyorum
Sırf bunun içşn 1-2 dk kalkıcam sanırım
Yada 4 nisan da randevum var tarama içşn o zaman çekinirim
oyy maşallah kuzum seninde kocaman olmuş kaç haftalıksın takviminde 19 haftalık görüyorum doğrumu :anneadayı:

Bir de çanta var değil mi ne kadar çok unuttuğum şey var iş başa gelmeden hiç bir şey öğrenilmiyormuş :deli:

:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Screenshot_20180322-131940.webp

Eklentiler

• Screenshot_20180322-131940.webp
    Screenshot_20180322-131940.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 30
Back
X