• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sizi cok bunalttim bugün farkındayım... Smdi bı arkadaşla görüştüm 24. Haftada ayrintili ultrason yapıyorlar dedi bunu yaptırma onu yaptırirsin dedi... Kactane detaylı ultrason var ya... Offfff

Çok güzelmiş bu. Benimki de buna benziyor ama bebek için değil, aynen böyle bir sürü içten dıştan cepleri var
Aynen sirt cantasi cok daha kullanisli gercekten ben kendime bebek bakim cantasi degilde normal bi sirt cantasi aldim oglumun ufak tefek esyalarini ona atitorum5yakin mesafeye gideceksek

Sizi cok bunalttim bugün farkındayım... Smdi bı arkadaşla görüştüm 24. Haftada ayrintili ultrason yapıyorlar dedi bunu yaptırma onu yaptırirsin dedi... Kactane detaylı ultrason var ya... Offfff
Canim normalde detayli ultrason takvim olarak 20 22 arasi yaziyor doktorumun bana verdigi kagitta ama gel gor ki benim bi onceki doktorum oglumda 27. Haftada yapti ve ben nasil guveniyorsam neden diye sormadim Allahim salakligima yanim :) bence o da bi politikaydi sezeryan yapmak icin çünkü o gunden sonra kafasi buyuk normal. Olmayabilir demeler basladi

Ay kızlar karnım birden kaşındı açıp bakayım dedim ben şok :KK57: İki kasığımın arasından boydan boya Pul pul soyulmuş. Bi garip olmuş. Her duştan sonra bebek yağı sürüyordum ama yeterli gelmemiş demek ki. Daha hiç büyümedi diye günlük sürmüyordum. Siz nasıl yapıyorsunuz? Ne kullanıyorsunuz?

B
Canim normalde detayli ultrason takvim olarak 20 22 arasi yaziyor doktorumun bana verdigi kagitta ama gel gor ki benim bi onceki doktorum oglumda 27. Haftada yapti ve ben nasil guveniyorsam neden diye sormadim Allahim salakligima yanim :) bence o da bi politikaydi sezeryan yapmak icin çünkü o gunden sonra kafasi buyuk normal. Olmayabilir demeler basladi
Tabiki taktik. Bana da 31 de kordon dolanmasi var normal olmayabilir dendi. Ben suanki doktoruma o zaman tavsiye uzerine gittim. Adam bana kordonu boynu tek tek gosterdi sen soyle dolanmis mi dedi. Ve ben 31 de doktor degistirdim. Normal dogum yaptim. Kordon hic dolanmamisti

Ay kızlar karnım birden kaşındı açıp bakayım dedim ben şok :KK57: İki kasığımın arasından boydan boya Pul pul soyulmuş. Bi garip olmuş. Her duştan sonra bebek yağı sürüyordum ama yeterli gelmemiş demek ki. Daha hiç büyümedi diye günlük sürmüyordum. Siz nasıl yapıyorsunuz? Ne kullanıyorsunuz?
Ben cok kasindim ilk zamanlar hormonlardandi sanirim su an yok ancak vazelin gecirdi onun disunda vucut losyonu hindistan cevizi yagi ne olursa kullanuyorum ama vazelin uzun süreli nemli tutmak icin bire bir oglumda bebek yagi idare etti ama su an yetmiyor banada kulkanmayi biraktim o yuzden

Ben cok kasindim ilk zamanlar hormonlardandi sanirim su an yok ancak vazelin gecirdi onun disunda vucut losyonu hindistan cevizi yagi ne olursa kullanuyorum ama vazelin uzun süreli nemli tutmak icin bire bir oglumda bebek yagi idare etti ama su an yetmiyor banada kulkanmayi biraktim o yuzden
Benim ilk defa oldu kaşıntım. Vazelini de deneyeyim o zaman teşekkürler canım

Vallahi bilmiyorum canim ama ben 22. Haftada kalp icin yapilmasinin daha iyi oldugunu duydum

E Egepam valla zor oluyor kotaya uymak ama
bir sürü alacağım olduğu için oradan gelecek ürünlerde garanti olmadığı için mecbur uyuyorum
hep ya kalitesiz gelirse boşa gidecek param diye kendimi teskin ediyorum
sepete atma işine bayılıyorum zaten para pul istemiyorlar :halay::halay:

S Syba bence stres yapma doktorun senin gününü bilerek sana gün veriyor
bana verdiği tarih arasına göre 19+5-23 hafta arasına denk geliyor
ki benim gelişimi normalde 2 gün geriden geliyordu bu kontrolde gününü yakaladı

bu arada wintersun wintersun haziran başı sonu derken büyür paşalar
isim düşündün mü
boşa demiyorlar cennet anaların ayakları altında diye
mübarek gün çektiğin tüm sıkıntıların mükafatını versin rabbim inşallah
sabrının sonu selamet olsun

Bu da bizim 2 hafta önceki göbüşümüz
Şimdi göremiyorum foto da çekinemiyorum
Sırf bunun içşn 1-2 dk kalkıcam sanırım
Yada 4 nisan da randevum var tarama içşn o zaman çekinirim

enn hamış duranımız sensın bence canım
masallah cok cok yakısmıs hamılelık

Kızlar bu arada ben bebeklerimi karnımı yani ovalayarak severdim geçen gün bi arkadaşın annesi geldi emekli ebe
Ben ovaladım karnımı aman ha sakın dedi noldu dedim
Biz doğumu başlamamış gecikmiş anneleri doğuma yatırdığımızda bol bol ovalatırız ki doğum başlasın dedi şaşırdım ama daha nete de bilginin doğruluğu için bakmadım
Bakarım belki birazdan aklınızda olsun şimdilik

Back
X