- Konu Sahibi Nesrinay86
- #23.641
Sizi cok bunalttim bugün farkındayım... Smdi bı arkadaşla görüştüm 24. Haftada ayrintili ultrason yapıyorlar dedi bunu yaptırma onu yaptırirsin dedi... Kactane detaylı ultrason var ya... Offfff
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen sirt cantasi cok daha kullanisli gercekten ben kendime bebek bakim cantasi degilde normal bi sirt cantasi aldim oglumun ufak tefek esyalarini ona atitorum5yakin mesafeye gideceksekÇok güzelmiş bu. Benimki de buna benziyor ama bebek için değil, aynen böyle bir sürü içten dıştan cepleri var
Canim normalde detayli ultrason takvim olarak 20 22 arasi yaziyor doktorumun bana verdigi kagitta ama gel gor ki benim bi onceki doktorum oglumda 27. Haftada yapti ve ben nasil guveniyorsam neden diye sormadim Allahim salakligima yanim :) bence o da bi politikaydi sezeryan yapmak icin çünkü o gunden sonra kafasi buyuk normal. Olmayabilir demeler basladiSizi cok bunalttim bugün farkındayım... Smdi bı arkadaşla görüştüm 24. Haftada ayrintili ultrason yapıyorlar dedi bunu yaptırma onu yaptırirsin dedi... Kactane detaylı ultrason var ya... Offfff
Tabiki taktik. Bana da 31 de kordon dolanmasi var normal olmayabilir dendi. Ben suanki doktoruma o zaman tavsiye uzerine gittim. Adam bana kordonu boynu tek tek gosterdi sen soyle dolanmis mi dedi. Ve ben 31 de doktor degistirdim. Normal dogum yaptim. Kordon hic dolanmamistiCanim normalde detayli ultrason takvim olarak 20 22 arasi yaziyor doktorumun bana verdigi kagitta ama gel gor ki benim bi onceki doktorum oglumda 27. Haftada yapti ve ben nasil guveniyorsam neden diye sormadim Allahim salakligima yanim :) bence o da bi politikaydi sezeryan yapmak icin çünkü o gunden sonra kafasi buyuk normal. Olmayabilir demeler basladi
Gecmis olsun canimSaglik ocagina gittim tetanoz asimizi da yaptik. Asiyi hic hissetmedim. Ebe eger agri olursa asi yerine buz koy dedi. Aklinizda bulunsun bayanlar
Ben cok kasindim ilk zamanlar hormonlardandi sanirim su an yok ancak vazelin gecirdi onun disunda vucut losyonu hindistan cevizi yagi ne olursa kullanuyorum ama vazelin uzun süreli nemli tutmak icin bire bir oglumda bebek yagi idare etti ama su an yetmiyor banada kulkanmayi biraktim o yuzdenAy kızlar karnım birden kaşındı açıp bakayım dedim ben şokİki kasığımın arasından boydan boya Pul pul soyulmuş. Bi garip olmuş. Her duştan sonra bebek yağı sürüyordum ama yeterli gelmemiş demek ki. Daha hiç büyümedi diye günlük sürmüyordum. Siz nasıl yapıyorsunuz? Ne kullanıyorsunuz?
Benim ilk defa oldu kaşıntım. Vazelini de deneyeyim o zaman teşekkürler canımBen cok kasindim ilk zamanlar hormonlardandi sanirim su an yok ancak vazelin gecirdi onun disunda vucut losyonu hindistan cevizi yagi ne olursa kullanuyorum ama vazelin uzun süreli nemli tutmak icin bire bir oglumda bebek yagi idare etti ama su an yetmiyor banada kulkanmayi biraktim o yuzden
Sagol canim. Sen yaptirmis miydinGecmis olsun canim
Yok canim bana tek doz yeterli seni aricam dedi ebe 23. Veya 26. Haftalarda yapariz dedi bekliyorum halaSagol canim. Sen yaptirmis miydin
Cidden dene neler kullanmadim ki ben zor sürülüyor ama iyice ovarak kullanBenim ilk defa oldu kaşıntım. Vazelini de deneyeyim o zaman teşekkürler canım
Vallahi bilmiyorum canim ama ben 22. Haftada kalp icin yapilmasinin daha iyi oldugunu duydumSizi cok bunalttim bugün farkındayım... Smdi bı arkadaşla görüştüm 24. Haftada ayrintili ultrason yapıyorlar dedi bunu yaptırma onu yaptırirsin dedi... Kactane detaylı ultrason var ya... Offfff
İnşallah canım amin cümlemizinbu aradawintersun haziran başı sonu derken büyür paşalar
isim düşündün mü
boşa demiyorlar cennet anaların ayakları altında diye
mübarek gün çektiğin tüm sıkıntıların mükafatını versin rabbim inşallah
sabrının sonu selamet olsun
Bu da bizim 2 hafta önceki göbüşümüz
Şimdi göremiyorum foto da çekinemiyorum
Sırf bunun içşn 1-2 dk kalkıcam sanırım
Yada 4 nisan da randevum var tarama içşn o zaman çekinirim
Valla benden bulmasin diye sustum ama napiyorsa yapsinlar ekmegini kendisi itiyorOlmadı atsınlar vazgeçilmezmi sanki msnyak ohh iyi yapmışlar