- 7 Nisan 2016
- 1.501
- 2.666
- 133
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #23.821
bi oğlu var canım yeni doğucak olan da oğluşSenin kizin yok muydu canım yanlis mi hatirliyorum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi oğlu var canım yeni doğucak olan da oğluşSenin kizin yok muydu canım yanlis mi hatirliyorum..
Yok canım benim oğlum var ilk evliliğimden 11 yaşındaSenin kizin yok muydu canım yanlis mi hatirliyorum..
Himm tmm canim yanlis hatrladim o zmn.Yok canım benim oğlum var ilk evliliğimden 11 yaşında
Kasıkda çok aşağıda hissetiyorsun diymi bende öyle hissediyorum bazen sanki öyle orayı sıkıştııncada idarara sıkışıyorum seninde öylemiKizlar acil bi sorum var benim minik nasil bir pozisyonda yatiyorsa resmen vajinami tekmeliyor.aklim cikiyor hareket ettikce.onceden hep solda hissederdim.simdi sanki dimdik yatiyor gibi dun geceden beri boyle yer değiştirdigini hissediyorum.Var mi boyle bişey yasayan
Ben varim drda dedi zaten bas yukarda ayaklar asagida gicir gicir ediyof alt tarafim bazenKizlar acil bi sorum var benim minik nasil bir pozisyonda yatiyorsa resmen vajinami tekmeliyor.aklim cikiyor hareket ettikce.onceden hep solda hissederdim.simdi sanki dimdik yatiyor gibi dun geceden beri boyle yer değiştirdigini hissediyorum.Var mi boyle bişey yasayan
Merhabalar, çoğunluğun cinsiyeti belli ama sanırım değişen olmadı henüz zaten teknoloji çok iyi ya o yanılmalar çok fazla olmaz diye düşünüyorum artık, olcak olsa en çok benim eşim isterdi yanılmışlardır belki diye beklerken :)Meraba anneler nasılsınız.Nasipse bende eylül annesi olacağım inşallah.Sizin cinsiyetler bellli olmuştur çoğunlukla.Birşey öğrenmek istiyorum.Erkek denip kız olan var mı sonradan acaba ?
Benimde öyle vajina ağzına ağzına vuruyor. Koca alanda sanki başka yer kalmadı :) yer değişiyor ya ondandırKizlar acil bi sorum var benim minik nasil bir pozisyonda yatiyorsa resmen vajinami tekmeliyor.aklim cikiyor hareket ettikce.onceden hep solda hissederdim.simdi sanki dimdik yatiyor gibi dun geceden beri boyle yer değiştirdigini hissediyorum.Var mi boyle bişey yasayan
Aynen canim sanki makata ve vajinama vuruyor.Benimde öyle vajina ağzına ağzına vuruyor. Koca alanda sanki başka yer kalmadı :) yer değişiyor ya ondandır
Benim pozisyonu oyle degildi sanirim iki gundur vajinama ve makatima vuruyor adetaBen varim drda dedi zaten bas yukarda ayaklar asagida gicir gicir ediyof alt tarafim bazen
Evet canim cok idrara sikisiyorum.. vajinama vuruyor sanki kimildadikca bebek bazende makatima..yeni oldu bu durum.Kasıkda çok aşağıda hissetiyorsun diymi bende öyle hissediyorum bazen sanki öyle orayı sıkıştııncada idarara sıkışıyorum seninde öylemi
Maşallah. Küçük prenses de çook tatlı ona da maşallah. Allah ikinizi de nazardan korusunBu da benim kızım ve göbüşüm :) 52.5 dan 46 ya düşmüştüm simdi yine 50.5 kilo olmuşum..:)
maşallah cnm korkma sağlıklı şekılde alırsın inşallah kızında güzel poz vermiş maşallah .devlette de böyle çekip veriyorlarmı acabaKislar ben geldim ciktik doktordan kalbinde hala leke var dedi ama onemli degil dedi bilmiyorum uzulmuyorum iyi oldugunu dusunuyorumEki Görüntüle 2127339 buda benim güzel kizimmmm teyzeleriii
![]()
Günaydınnn. Haftasonu çalışmak olmasa cuma ekstra mübarek gün kesinlikleGünaydın canlarım tatlışlerim. Cuma gününü seviyorum çünkü ardından cumartesi pazar geliyor![]()
:) :) :) doguma kadar siz daha neler yasarsiniz :)Aynen oyle gece elini koydu karnima oynar bekle dedim hadi sende canim daha disardan belli olmaz sende benim hasta sahiplerini gectin 4 aylikken buzagi tekme atiyor bizde goruyoruz diyorlar daha kesede ki minicik yavruya dedi hih dedim beni köylulere de benzettin
Günaydın canım kahvemi çaymı o elindekiler :)Günaydın canlarım tatlışlerim. Cuma gününü seviyorum çünkü ardından cumartesi pazar geliyor![]()