• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sunuda yazayimda gidiyorum Minik kuzular Minik kuzular kız gitmesem aklim kalacak beklesem bnm icin daha iyi ama. Gideyim bı sorun fln olursa az çok belli olur yine çağırır heralde. 21. Haftada gtmenin faydasi kalp icin iyiymis. Onun dışında organlar hep gelişmiş durumda zaten.
Tamam o zaman git insallah sorun cikmaz kalp icin demistim bebegim zaten Allaha emanet ol insallah hic birimizin bebeginde sorun cikmasin

Günaydın tatliş anneler
Bende bir işim varmış gibi uyandım erkenden
Ha yat uyu da zaman çabuk geçsin demiş ama yokkkk irem açacak gözlerini tavana dikecek illa ki
Öğleden sonra kestirebilirim belki
Benimkiler ben ilk uyanınca çok hareketliler
Sürekli aynı pozisyonda yatamadığım için ağrı giriyo
Sağa yatınca sağdaki sola yatınca soldaki pıtpıtlanıyo

bende akşamları sızıp kalıyorum yemekten sonra; bu defa gece sıcak bastı uyuyamadım, sabahta erkenden kalkıp işe gitmeden banyoları yıkadım , derdim neyse

kitap okumayı seviyorsan sana kitap önerebiliriim canım zaman gecer en azından :)

Günaydın çenesı düşük anneler :KK53::KK53:
Hayırlı Cumalar

Sabirsiz61 Sabirsiz61 :KK70::KK70::KK70: akşam iş yaparken arada okudum koptum
eşim diyor ki neye gülüyorsun dedim 1 sene sonra anlarsın :KK70::KK70::KK70: bende pentinin aynı modelini kullanıyorum
çünkü ya çok pahalı diğerleri ya da beden cup yok

Nesrinay86 Nesrinay86 o nakil olayı olsa ameliyat masrafları benden :KK70: seve seve bol bol veririm :KK71:

benim eşim ilk kalp atışını duymaya devlete gittik onu almadı içeri diye delirdi
sonra özele gittik
bebeğe bakarken beni unuttu :KK57: kalp atışlarını duydu hareketlerini gördü ya sonra orada değildi :rolleyes: doktorun söylediiği hiçbir şeyi hatırlamıyor
her muayenede benden önce izin alıyor
eve gidiyor duşnu alıp traşını oluyor öyle geliyor :confused: sanki bebek onu görüyor gibi

doğunca da bakar diye düşünüyorum

Hayırlı Cumalar

eşim diyor ki neye gülüyorsun dedim 1 sene sonra anlarsın :KK70::KK70::KK70: bende pentinin aynı modelini kullanıyorum

Nesrinay86 Nesrinay86 o nakil olayı olsa ameliyat masrafları benden :KK70: seve seve bol bol veririm :KK71:

benim eşim ilk kalp atışını duymaya devlete gittik onu almadı içeri diye delirdi
sonra özele gittik
bebeğe bakarken beni unuttu :KK57: kalp atışlarını duydu hareketlerini gördü ya sonra orada değildi :rolleyes: doktorun söylediiği hiçbir şeyi hatırlamıyor
eve gidiyor duşnu alıp traşını oluyor öyle geliyor :confused: sanki bebek onu görüyor gibi

Bakar tabi canim sen bebegi birakmak istermisin o ayri mesele

arkadaşlar bebeğini hissedemeyen varmı ben hissedemiyorumm önceleri hafif dokunur gibi sanıyelık bır sey olurdu ama ne tekme ne baska bir sey endişelenmekde istemiyorum ama daha erken midir oglumda 20 haftalarda net hissetmiştim kızım sürekli yatıyormu ne:110:
merak etme canım 2. de olsa ben de daha hissedemiyorum bide diyolar ki kızların hareketleri daha narin oluyomuş oğlundaki gibi açık seçik tekme değil de belki daha belli belirsiz kıpırtı olur bunda çünkü herkes aynı şeyi sölüyo kızla erkeğin hareketi farklı diye

Bu da benim kızım ve göbüşüm :) 52.5 dan 46 ya düşmüştüm simdi yine 50.5 kilo olmuşum..:)
Aman Allahımmm kilolara bak yarım kadardın sen benimmmm maşallahhhh sanaa
bende akşamları sızıp kalıyorum yemekten sonra; bu defa gece sıcak bastı uyuyamadım, sabahta erkenden kalkıp işe gitmeden banyoları yıkadım , derdim neyse

kitap okumayı seviyorsan sana kitap önerebiliriim canım zaman gecer en azından :)
Alıp okuma fırsatı bulamadığım öyle çok kitabım var ki sıraya girdiker hepsi beni bekliyorlar şimdi eşim yanımda diye okumuyorum muhabbet filan ediyoruz
Bu Pazartesi değil öbür Pazartesi kv geliyo bana bakmaya
Artık sona kadar kaçısım yok bebeklere de o bakacak annem v efat ettiği için
En az 3 yıllık serüvenimiz başlıyor hayırlısıyla
O zaman bol bol kitap zamanı işte:))

Hayırlı Cumalar

sonra özele gittik

Cok guldum ya bakar bakar baba olmakta kolay degil gaz cikartilcak banyoda yardim edilcek anne uyurken pis pis yapilcak :KK70:

Bende hissedemiyorum erkek hareketli olur hemen hissettirir dediler bekliyorum ki pat kut hissediyim ama yok

Minik kuzular Minik kuzular inşallah bırakamam ben diyenlerden olmam yaa
en çok ondan korkuyorum

çocuktan sonra kendini eve çocuğa kapatıp acayip mutsuz olan arkadaşlarım var
baba kız takılsınlar nolcak :KK48:

akşama misafirim var dün biraz iş yaptım sanki tüm evi elden geçirmişim gibi her yerlerim ağrıyor yaa

sonra özele gittik

Benim esim de aynı bu model :)) Kalp atışını duyunca gözler dolar, doktora benden önce sorular sorar. Bir sonraki kontrol gününü mutlaka sorup çıkar. En son doğuma girebilir miyim diye sordu. Doktordan onay alamadık. Hayır zaten kan görünce bayilan bir insan ama cesaret var demek ki :)))
Doktorumuz tavsiye etmedi. Biz de onun sözünden cikmayalim dedik.

Hayırlı Cumalar

sonra özele gittik

Benimki kizimdada simdide her muayenede, her tahlilde yanimizda hatta muayeneye girdiğimiz gibi video cekmeye basliyor hem izliyor hem anı yapiyor bize. Bir erkegin hic yapmamasi, baska cocuga soguk durmasi, tutamamasi onemli degil kendi evladi olunca hersey degisiyor. Esimin en igrendigi sey kusmuktur kizim daha 10 gunluk degildi havaya agzina kustu resmen eyvah dedim cildiracak giki cikmadi :halay:sagolsun uyutur, yedirir, disari cikartir hatta birlikte yikanirlar 2 yikanmanin birinde iüzerin isenir:KK53: alisti yani yapmaz demeyin inanin yapıyorlar onlar icinde yeni bir baslangic cunku evlat. 10 gundur anneme geldim istanbula dinleneyim hemde degisiklik plurama gordum ki en buyuk destekcim esimmis burada daha cok yoruldum o olmayinca.

Hayırlı Cumalar

sonra özele gittik

benimde umudum çok fazla , ilk söylediğim günden beri sağolsun gözümün içine bakıyor birşey ister misin gece bile ben uyanınca uyanıp iyi misin diye sorar, dr kontrollerine hep beraber gittik şimdiye kadar hatta bir ara yurtdışındaydı daha cinsiyetini bilmiyorduk lütfen sakın bensiz gitme dedi , gerçi normaldede doktora hep ikimiz giderdik hiç yalnız göndermezdi

uyutma işi bende sen rahat ol diyor :) canımmm nasıl da masum hemen uyucak sanıyor ;)

bu arada sabah bir arkadaşım önerdi instagramda kundak uyku diye bir sayfa varmış mutlaka takip et ben gec kaldım dedi , siziznle de paylaşayım

Benim esim de aynı bu model :)) Kalp atışını duyunca gözler dolar, doktora benden önce sorular sorar. Bir sonraki kontrol gününü mutlaka sorup çıkar. En son doğuma girebilir miyim diye sordu. Doktordan onay alamadık. Hayır zaten kan görünce bayilan bir insan ama cesaret var demek ki :)))
Doktorumuz tavsiye etmedi. Biz de onun sözünden cikmayalim dedik.
Ay kizimdada ayni dr du ve doguma esimi almamislardi simdiden konustuk esim cok iatiyor ilk anlarina sahitlik etmeyi ama hastane yasaklamis hijyen acisindan normal doğuma aliyormus ama sezeryanda alamiyormus cok sacma gelmesine ragmen malesef uyacagiz yine. Fakat telefon yada kamera verirsiniz cekim yapar ekipten birileri dedi bunada sukur. Sagolsun kizimda fotograf cekmisti anestezi uzmani telefonla bunada sukur.

Haha korkmuş demekki :)) ilk doğum genelde zor oluyormuş ama ikincide daha tecrubeli olunca okadar zorlanmıyormuşsun inşallah rahat bir şekilde atlatırız amin. Benim eşim şimdiden heyecan yaptı özel odamız kesin olacak gecede yanınızda kalacam diyor birde doğumda biri ters bişi yaparsa veya söylerse hastaneyi başlarına yıkarım falan diyo ben galiba eşim sinirlenirse bi arıza çıkmasın diye doğururum hemen :confused:
Hem de nasil korktu 9 saat boyunca kesintisiz korku filmi yasadi kolay degil tabi.ama ben de oynadim.ins. 2. Cook kolay olur.hastanede hersey sans bence o anki calisanlar vs.ama sen ne kadar nazik olursan onlarda o kadar oluyor gordugum kadariyla.

maşallahh hepsine :nazar::KK200::KK200:

bizimki şimdilik doğuma girmekten korkuyor
kanla ilgili problemleri var :KK53: ben girsen ne güzel olur diye
instagram videoları falan atıyorum ama teklif var ısrar yok :rolleyes:

exixizimm exixizimm dimiii hemen uyucak sanıyorlar hayranım :KK37: o bakış açısına
bak diyorum benim bebekliğim sorunlu kardeşimin de öyle
hiç umutlanma ama :KK23: yok yok uyur benimki diyor :KK70::KK70::KK70:

bulasiksuyu bulasiksuyu ayy 14 nisana detaylı için randevu aldım doktora almamıştım daha
75663 kere sordu alsana alsana zorla aldırdı randevuyu şimdiden 1 ay sonrasına nerdeyse :KK70: cins tarafı da çok var yok değil de
adam baba olma hasretiyle yanıp tutuşıuyormuş onu anladım

Kiz bnm velet gece kusu 12 de bisyler oluyor anne uyutmucam galiba diyo seni. Şimdiye kadae yeter uyudun demek istiyor heraldw:KK71:
Hahaha olabilir valla konuşamadalarda çok iyi anlatıyorlar maşallar :))

maşallahh hepsine :nazar::KK200::KK200:

bizimki şimdilik doğuma girmekten korkuyor
kanla ilgili problemleri var :KK53: ben girsen ne güzel olur diye
instagram videoları falan atıyorum ama teklif var ısrar yok :rolleyes:

exixizimm exixizimm dimiii hemen uyucak sanıyorlar hayranım :KK37: o bakış açısına
bak diyorum benim bebekliğim sorunlu kardeşimin de öyle
hiç umutlanma ama :KK23: yok yok uyur benimki diyor :KK70::KK70::KK70:

bulasiksuyu bulasiksuyu ayy 14 nisana detaylı için randevu aldım doktora almamıştım daha
75663 kere sordu alsana alsana zorla aldırdı randevuyu şimdiden 1 ay sonrasına nerdeyse :KK70: cins tarafı da çok var yok değil de
adam baba olma hasretiyle yanıp tutuşıuyormuş onu anladım
hahahay sorma ilk evlendik ben hadi dedim zaten 10 yıldır beraberız ne beklıcez demı adamın herseyını bılıyorum mımıklerıne kadar tanıyorum yok dedi hazır degılım peki dedim nasıl istersen baskı yok sonra o demeye basladı hadi diye :) çok şükür tam anlamıyla denediğimiz ilk ay hamile kaldım şimdi üçüncüyü de yapıcaz demeye basladı bu ne hasretmıs boyle dedım bende :)

bende ilk basta doguma gırmesını ıstemıyordum benı o halde görmesın dıye ama oralarımı görmuyormus dogum sırasında kendı cok istiyor girmeyı bende normal dogum ıstıyorum ama doktora sormadık henuz özel hastane ve onun şirketi anlasmalı sanırım izin verırler de bayılmadan cıkar mı bılmem
iri de bir adamdır 2 kere agladıgını gördum 11 yılda aglar mısın sence dedim kesin dedi kıymam kız kocama ayy bi sarılasım geldı gözlerım doldu :)

Back
X