• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu velet çok şanslı. Asistanlar bakarkn profosor gldi bidaha profosoru beklemk zorunda kalmadik millet 2 saattir bekliyor. Ama bnde gumburtuye gttim sanki. Cok sukur bi sorun cikmadi hersey yolunda 300 gram olmjs bebegim. Ama 19 + 4 gunluk gözüktü bi ileri bir geri aklım karıştı vallahi. Bide 1 ay snra gldi dedi nedeni ise esimle akraba evliliği oldugu icin bı sorun yok ama gelin dedi. Doktor dedki iki elide yüzünde. Resim verdi bir eli yuzunde kerata yaa.

Ben park yatakda kararlıyım gerçekten çok kullanışlı
Püffff çok sinir oldum ahşap park yatagımız var ama oğlum yatıyor bu sepet besik icimde kaldi oglumda birde yeni ev aldik maksimum bir yila tasinicamm ogluma baza almak istiyorum ama bu evde olmaz bu sekilde besikte bosalmaz cunku epey buyuk oglum bir yil daha rahat yatar ne yapicam ki ben

Kızlar bu velet çok şanslı. Asistanlar bakarkn profosor gldi bidaha profosoru beklemk zorunda kalmadik millet 2 saattir bekliyor. Ama bnde gumburtuye gttim sanki. Cok sukur bi sorun cikmadi hersey yolunda 300 gram olmjs bebegim. Ama 19 + 4 gunluk gözüktü bi ileri bir geri aklım karıştı vallahi. Bide 1 ay snra gldi dedi nedeni ise esimle akraba evliliği oldugu icin bı sorun yok ama gelin dedi. Doktor dedki iki elide yüzünde. Resim verdi bir eli yuzunde kerata yaa.
Kiz ödümü kopardin az önce cadi seni iyi hadi cok sükür bebegine resim at bizede

Eklentiler

• IMG_20180323_155623.webp
    IMG_20180323_155623.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 75
Ya kızlar göbeklerinize bakıyorum da bayağı çıkmış ya, ben zaten göbekliydim hala göbeğim aynı hiçbişey çıkmadı bebek 270 gr dedi doktor ,bende sadece 1 kilo aldım ama sizin göbeklere bakınca benimki hiç yok nerdeyse

Ya kızlar göbeklerinize bakıyorum da bayağı çıkmış ya, ben zaten göbekliydim hala göbeğim aynı hiçbişey çıkmadı bebek 270 gr dedi doktor ,bende sadece 1 kilo aldım ama sizin göbeklere bakınca benimki hiç yok nerdeyse
Bende bi kilo almisim bebide 268 gr bende de hic yok bu göbisliler ne yiyip iciyor anlamadim ki

Senin ki bi yandan yerken 2 ye bölünüyor ama son aylarda keseceksin degil mi kizini biraz kendini toplamalisin böyle olmaz
Hayir canim kesmeyecegim suan gidisag gayet iyi o zaman durum ne gosterir bilmiyorum kesmeme sebebim bir kac ay daha emsin degil oyle olsa keserim ama amacim birlikte emmeye devam etmeleri ve kendileri ne zaman isterse o zaman birakmalari onu simdi kessem oburu emerkenki kiskanclik ne olacak ve zaten hemen unutmaz memeyi yapamam yani Rabbim verir kolayligini.

Senin ki bi yandan yerken 2 ye bölünüyor ama son aylarda keseceksin degil mi kizini biraz kendini toplamalisin böyle olmaz
Hee kendi birakir bu süreçte o tamam hic sorun etmem ama ben yapmayacagim hem kendimi toparlayacak birseyde yok herseyimi buna gore ayarladim kizimi uyutunca en gec 10 da yatiyorum dinleniyorum kendimi saga sola parcalamiyorum e vitaminlerimide aliyorum duzenli simdilik sorun yok :)

Hayir canim kesmeyecegim suan gidisag gayet iyi o zaman durum ne gosterir bilmiyorum kesmeme sebebim bir kac ay daha emsin degil oyle olsa keserim ama amacim birlikte emmeye devam etmeleri ve kendileri ne zaman isterse o zaman birakmalari onu simdi kessem oburu emerkenki kiskanclik ne olacak ve zaten hemen unutmaz memeyi yapamam yani Rabbim verir kolayligini.
:KK53::KK53::KK53: kiz sen hollandali misin esimin tabiri ile nasil yetecek o sütler yeni doganla kizina

Canim u niv oyle malesef bende 19 unda detaylidan randevu almak icin gebelik ploliklinigine gittim adam ekrana bakti gitti ben gormedim bile cok sinirlendim ama sesimi cikarmadim :)
Bir şey söyleyince ters bir cevap da verebiliyorlar. O yüzden en iyisi beboslarin iyi olduğunu bilip sessiz sessiz çıkmak. Hiiiç uğraşamam :))))
Ben özel hastanede renkli ultrasonu sordum radyolog bana boşver gerek yok zaten uygun pozisyon yakalayıp resmini çekmek zor hiç uğraşma dedi. Para kazanmak istemiyorlar sanırım ya da benim kismetsizligim orjinal tipleri çekmek :KK53:

:KK53::KK53::KK53: kiz sen hollandali misin esimin tabiri ile nasil yetecek o sütler yeni doganla kizina
Aynen oyleyim kizimin sutkardesi var ve bir cocukluk sutte biberon almadigi icin cope gitmisti saklama omru gecince :KK43: ayrica memeler depo degil yani bitmez ne kadar talep olirsa o kadar sut uretir hersey beyinde bitiyor bol sutumuz olacak :)

Aynen oyleyim kizimin sutkardesi var ve bir cocukluk sutte biberon almadigi icin cope gitmisti saklama omru gecince :KK43: ayrica memeler depo degil yani bitmez ne kadar talep olirsa o kadar sut uretir hersey beyinde bitiyor bol sutumuz olacak :)
Masallah ne yiyip ne iciyosun bana da soyle ilkbsipa emmedi beni talep eden olmadi sutde kendiliginden gitti bari bunu emzireyim diyorum taktik ver ms. Hollandalı

Back
X