• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam güzel annişler uzun zamandır giremiyodum sayfalar baya çoğalmış hepsini okuyamadım,umarım hepiniz iyisinizdir..mide yanması olan var mı aranızda sanki yemek borum alev alev yanıyo gaviscon önerdi dr ama sanki etki etmiyor gibi var mı bi önerisi olan :)

kızlar oda yapacaklar ne renk boyayacaksınız odalarınızı
ben upuçuk pembe düşünüyorum

pembe beyaz siyah şeklinde dizayn etmeyi planlıyorum var mı sizin özel bi düşünceniz

adı arya olacak inşallah
adına uygun duvara nota şeklinde desen yapsak diyorum

Bizim duvarlarımız griye dönük bir beyaz,beşik başlarının geldiği duvarı pembe beyaz çizgili yapışkanlı kağıtla kaplıcam karşı duvarına ise bulutlu uyuyan filli stickerlar var istersen isminide yazdırabiliyorsun onlarla süslicem :KK37:

Kızlar hazırlıklarınız ne durumda,biz dün mobilya siparişimizi verdik valla hala böyle şaka gibi geliyor ama vaktimizde daralıyor gibi erken davranmadık sanırım ?
Bence tam zamanı canım odaları herseyleri hazır olsunli son dk elimiz ayagımız karışmasın. İyi yapmışsın

benim bu sabah karnım tam hamile göbeği olmuş
offf bu kadar cüsse var azıcık iç karnı geniş olur insanın :KK53::KK53::KK53:

bi de bu sıralar kendimi aşırı aşırı çirkin hissediyorum ya
gün geçtikçe çirknileşiyorum resmen :işsiz:
O his donem donem gelip gidecek endise etme cirkin oldugundan degil hormonlardan :)

Çıktık anneler şıpa oğlun neyaptılarsa yüzünü açmadı iki eliyle kapattı iyidi şükür herşey yolunda çok şükür 23+3 olarak görünüyor ultrasonda 670 gram olmuş miniğim uyuyordu açmadı yüzünü ama fotomuz böyle:)
Oyy maşallah kuzucuğa koca adam olmuş gözün aydın canım Allah yavrularımızı bize bağışlasın

Biraz dolmus yanlar sanki :) oncesini bilmiyorum ama bendede biylehatlar belirginlesti kendimi duba gibi hissediyorjm helede aksam olunca bence bu haftalarda bu kilo alimi normal bende 4 aldim ama dr beycigim begenmiyor burun kiviriyor :halay:yemeyakta acmi kalak :KK45:
Benim doktorum kendi halime birakmis beni :) yanlarim benim hep vardi can simidim onlar :)

Bizim duvarlarımız griye dönük bir beyaz,beşik başlarının geldiği duvarı pembe beyaz çizgili yapışkanlı kağıtla kaplıcam karşı duvarına ise bulutlu uyuyan filli stickerlar var istersen isminide yazdırabiliyorsun onlarla süslicem :KK37:

ayyy çok güzell
bende sticker çok seviyorum ama duvarlar bizim alçı değil
tutmuyor hiç
alçı sorduk masraflı olunca vazgeçtim

O his donem donem gelip gidecek endise etme cirkin oldugundan degil hormonlardan :)

inşallahh :KK200::KK200: gözüme amcaoğlu gibi gözülüyorum yoksa :KK53:

Kizlaaar bu arada esim bebek battaniyeleri getirmis cok guzel kalitesi falan sicak tutan türden eger dusunurseniz simdi geziyorum magazaya atabilirim modelleri fiyatini da sorarim esime uygundur ama fais fiyatlR olmuyor bizde :)

benimde kılo almaya cok musaıt bır yapım var
zaten kılolu hamıle kaldım
bugun basladım artk dıkkat etmeye benım amacım kılo vermek degıl az almak
bakalım ne kadar becereceğim
bende full karbonhidrat beslendım bu zamana kadr
Benim kahvaltıyla aram çok iyi bir kahvaltıda doyuyorum zaten

benimde kılo almaya cok musaıt bır yapım var
zaten kılolu hamıle kaldım
bugun basladım artk dıkkat etmeye benım amacım kılo vermek degıl az almak
bakalım ne kadar becereceğim
bende full karbonhidrat beslendım bu zamana kadr
Bulanti varken gercekten diger seyleri yemek iskence gibiydi daha yeni yeni duzeldim de ev yemeklerine gectim sukur simdi nasilsin sen canin

Bazilariniza cok kiziyorum ( kim yapiyorsa herkes ustune alinabilir) :KK45:
Hamilelik bir kadının en guzel donemi en huzurlu ve mutlu olmasi gereken donem ama bakiyorum icinizden vesveseyi korkuyu acabayi hic atmiyir kafanizda korku filmi senaryolarini aratmayacak olaylar kuruyorsunuz benim yada baskasinjn yasadigi birseyi illa yasayacak degilsiniz. Ayrica eminim bircogumuz guvendigi dr a gidiyor zaten yani dr size rahim boyunuz şu bunun olcusu bu diye her baktıgi seyi soylemiyor kac hamileligin kacinda sarklaj yapiliyor oran cok cok az bu tarz seyleri dusunup dinlenmeniz ve ertesi gune enerji depolamaniz gereken uykunuzu neden zehir ediyor kabusla geciriyorsunuz. Sıkıntı yaşayan arkadaslara destek olalalim ama onlarin sikintisini kendimize kurgulamayalim icerideki mucizelerin sakin stressiz ve huzurlu annelere ihtiyaci var. Ayy ben gece yataga kendimi attigimda ölü gibi uyuyorum gunun yorgunlugundan sizede tavsiye ederim :KK48:

Selam güzel annişler uzun zamandır giremiyodum sayfalar baya çoğalmış hepsini okuyamadım,umarım hepiniz iyisinizdir..mide yanması olan var mı aranızda sanki yemek borum alev alev yanıyo gaviscon önerdi dr ama sanki etki etmiyor gibi var mı bi önerisi olan :)
Soguk süt ama yudum yudum az az içenilirsin bana her seferinde iyi geldi. Birde akşam yemelerini çok geçe bırakma derim erken yersen daha iyi oluyor

Bazilariniza cok kiziyorum ( kim yapiyorsa herkes ustune alinabilir) :KK45:
Hamilelik bir kadının en guzel donemi en huzurlu ve mutlu olmasi gereken donem ama bakiyorum icinizden vesveseyi korkuyu acabayi hic atmiyir kafanizda korku filmi senaryolarini aratmayacak olaylar kuruyorsunuz benim yada baskasinjn yasadigi birseyi illa yasayacak degilsiniz. Ayrica eminim bircogumuz guvendigi dr a gidiyor zaten yani dr size rahim boyunuz şu bunun olcusu bu diye her baktıgi seyi soylemiyor kac hamileligin kacinda sarklaj yapiliyor oran cok cok az bu tarz seyleri dusunup dinlenmeniz ve ertesi gune enerji depolamaniz gereken uykunuzu neden zehir ediyor kabusla geciriyorsunuz. Sıkıntı yaşayan arkadaslara destek olalalim ama onlarin sikintisini kendimize kurgulamayalim icerideki mucizelerin sakin stressiz ve huzurlu annelere ihtiyaci var. Ayy ben gece yataga kendimi attigimda ölü gibi uyuyorum gunun yorgunlugundan sizede tavsiye ederim :KK48:
Cok haklisin canim.. sikayetim yok iyiyim diyorum sonra sikayeti olmayanlarda bile birden sorunlar cikinca insan tedirgin oluyor ister istemez. Ya doktorum dikkat etmediyse diyorsun. Bi arakdasin kendi doktoru herseye normal demisti perinatolog rahim agzi icin yorum yapmisti. Ya gitmeseydi perinatologa. Mesela ben gitmeyecem detayliya kendi doktorum bakiyormus. Tedirgin oluyorsun ya arkadasin doktoru gibi benimki de atladiysa diye. En iyi doktorlara gidiyoruz ama bazen hata yapiyorlar bilemezsin ki

Back
X