• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada bakan dr normal muane ultrasondanmi baktı cnm yoksa perinatolog olarak detaylimi ypti
Canim doktor tup bebek doktoru aslinda. Onun da cihazi bayagi iyiydi. Ne de olmasa tup bebekle riskli hamilelikleri takip ediyordur. Organlarin hepsini inceledi. Radyalog veya perinatolog gibi rapor vermedi. Ama problem yok dedi

Yok sanmıyorum ben gittiğimde aman aman kalabalıgı yoktu. 2 hafta önceden alırsan olur heralde burada belli bir hafta aralıgı var ya ondan sonra bakılabilir mi bilemediğim için. Sonrada alırsan olur tabi
Tamam canım doğru belli bir zaman aralığı var halletmeliyim o zamana kadar :)
Bende devlete gidiyorum doktorum herseyi soyluyor su testi yaptir bunu yaptir suna baktir. Hepsi bir olmuyor bence doktorunu degistir arastir iyi doktor vardir devlette de
Canım Bursa’nın bir ucunda oturuyor sayılır yakınımdaki devlet hastanesinde 1 tane kadın Doğum doktoru var mecburum buna gitmeye. Doğum evi hastanesi uzak 3 vesait yapmam gerekiyor.

Canim doktor tup bebek doktoru aslinda. Onun da cihazi bayagi iyiydi. Ne de olmasa tup bebekle riskli hamilelikleri takip ediyordur. Organlarin hepsini inceledi. Radyalog veya perinatolog gibi rapor vermedi. Ama problem yok dedi
Tüp bebek drlari riskli gebelikleride takip ettiği için kesin iyidir ztn

Benim annem mesela bende de kardeşimde de hep kontroldeydi tabii detaylı o bu girmemiştir ama
bende istemedim o testleri bu da iştee doktor yaptır deyince itiraz edemedim de kıvırma payım var gibi
olası bir olumsuzluk söylediği anda işte haftaya gel bir daha bakalım dediği anda bende kayışlar kopacak eminim

çünkü kafasal olarak çok fazla takılmıyorum ben
mesela çok hissetmiyorum ama orada olduğunu bilmek yetiyor
ama atıyorum kalbinde bir sorun var derse ben sonraki süreci herkese zindan edicem

çok zor kararlar

bu arada gece 3 den beri ayaktayım diş ağrısından dolayı
karanfil denedim istifra ettim ( böylece hamilelikte hiç kusmadım demem artık)
tuzlu su
karbonatlu su hepsini dendim ama bana mısın demedi
eğer bugün yarın geçmezse pazartesi diş hekimine gidicem baksın bi
Ben çektim diş ağrısı 17. Haftamdaydım 2gece sıfır uyku ağlamaktan helak oldum.ağzımı açamıyordum yemek fln yiyemeyek hale gelmiştim. Diş doktoru antibiyotik verdi ve çekim olması lazım dedi dişim sallanıyodu çünkü (daha önceden çıkmış 20 lik diş). Kendi doktorumda herşeye izin verdi ama önce muayene etti bebeği öyle izin verdi ve çektirdim ben. 3-6 ay arası müdahale ediliniyormuş. Bence biran önce gitmelisin dişteki iltihap zararlıymış bebek için..

E Egepam baby&plus bu model
Ellerinde yoktu internetten siparis verdim haftaya gelir sanırım

700 tl 200 tl de indirim ceki gelecek umarım sorun çıkmaz

N neye pazartesi gidicem
Simdi nöbetçi doktorlar vardır onlara göstermek istemedim
Karbonatlı su iyi geliyor sanırım 3. Gargarada hafifledi agrim
Hiç agri kesici icmedim daha :)

Eklentiler

• DFC69037-7D36-4F61-AE0A-831BE894D920.webp
    DFC69037-7D36-4F61-AE0A-831BE894D920.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 51
  • 60C7E248-9FBA-43D9-9CA7-B5CB49B738E4.webp
    60C7E248-9FBA-43D9-9CA7-B5CB49B738E4.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 54

N neye pazartesi gidicem
Guzelmis canim gule gule kullanin.

rofleli_kedi rofleli_kedi canım ben hiç bir tarama testini yaptırmadım. 2 li 3 lü 4 lü fetal dna testi vs. Çünkü onlarda yanılma payı yüksek çıkıyormuş. Bir de sonuc değişmeyecegı için Allah muhafaza olumsuz bir durumda devam edeceğimiz için hiç gereği yok dedim.sadece detaylıya girerim dedim çünkü canlı ve göz ile yapılan bir muayene bu. Benim en son 12 subattı kontrolüm nerdeyse 7 hafta geçmiş. Zaten muayene zamanımda gelmişti o yüzden istedim bende. Birde azcık detaylı olsun hadı bu sefer dedim. Ona bakarsan eskiden bunlar mı varmış yokmus annem usg gırmeden kaç doğum yapmış. Zaman ilerledikçe hep stresde artıyor aslında keşke bizde doğal kafamız rahat hamileleikler gwçirsek ama bu zamanda da zor işte böyle
Mrb cnm. Bende 2li 3lü falan yaptırmadım. Dr sordu hiç bir testi yaptırmak istemediğimi söyledim. Yaptırıp olumsuz sonuç alsamda gebeliği sonlandırmıcaktım çünkü.Kendimi ve beynimi yormadan bu hamilelik sürecini geçirmek istiyorum. Hiç birşeyide düşünmüyorum Allaha emanet yani:KK49:

Veriyor mu derken sigortan karsılıyor mu demek istedin heralde? Demir ilacını karsılıyor devlet yazdırıp eczaneden alabiliyorsun.
Decaviti mesela bana direk yazılmadan sağlık ocağı verdi. Kan ilacı da o şekilde olıyor mu onu merak ettim

Arkadaşlar ben sürekli her uykumda çocuğumu kaybetmiş oluyorum böyle rüyalar görmem normal diye sakin olmaya çalışıyorum ama yine de aklıma takılıyor tabi

N neye pazartesi gidicem
Ben direk karbonat basmıştım çok iyi gelmişti hatta bir gün boyunca hiç ağrımadı ama sonra zonkladı resmen inşallah önemli bir sorun yoktur ama ihmal etmeyin tabi çok geçmiş olsun

Arkadaşlar ben sürekli her uykumda çocuğumu kaybetmiş oluyorum böyle rüyalar görmem normal diye sakin olmaya çalışıyorum ama yine de aklıma takılıyor tabi
İçimizde korku tereddüt var. Geçen bn rüyamda gördüm çocuğum olmuyor tedavi oluyordum . Uyandım bı dedim kizim kndine gel sen hamilesn dedjm :))

Back
X