• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nasıl paylaşıyoruz fotoğraf yapamadım yahuuu
Canim bizim 2018 Agustos annelerinin bebislerine aldiklari diye ayri bir topigimiz var. Oraya yukle. Resim boyutu buyukse yukleme yapmaz. Ya kameranin çözünürlük ayarini dusurup oyle cekeceksin. Ya da cektigin resmin tekrar ekran görüntüsünu alip onu yukleyeceksin. Hala buyukse sagdan soldan kirpman gerekebilir.

günaydın güzel haftasonları :) iki üç gündür karnımın altında kasıklarımda sancılarım var normaldir diyorum ama herkeste sancılar oluyor değil mi?
Doktorum sancı yasanır bunlar normaldir dedi sayet sürekli aratarak ilerleyen ve dinlenincede geçmeyen sancınız varsa o zaman gelirsin bana dedi.

Bence cok takilma olcumun gayet nirmal gorunutor. Boyunu da yaklasik okarak o fl yi 7 ile carparak buluyorlar kii seninki 26 küsür cikuyor. bana cok nromal geldi
Sagol canim. Evet dogru diyorsun. Genelde önde gidiyordu kizim. Bu kez tam haftasinda. Beslenemedim mi diye kizmistim kendime. Ama cok sukur problem yok.

Mutlu pazarlaar
Dun alisverise ciktim.cok yordu beni simdiden.sonunda birsey begenip dogdugunda giydirecegim seti buldum taze ogluma.gezmelik birkac kiyafet daha alirim en fazla.abisinden bayaa miras kaldi zira. :) bebek arabasi, kanguru, bez ve battaniye aldim mi benim alisveris tamamlanir sanirim.
çokk tatlışlar :) bu hastane çıkışı oluyor değil mi? fiyatı ne kadardı?

Evet yaaaa :kızgın:
HC degeri bir hafta geriden geliyor. Kafa cevresi oluyor bu. Ama bpd sakak arasi ve ofd alin ve arka taraf olcusu orani normal. Bu oran normalken HC nasil kucuk anlamadim. Peki ben bunu niye dert ettim bunu da anlamadim :kızgın:
aslında daha iyi canım yırtıksız dikişsiz doğurursun koca kafalı olsa normal doğum yapamazdın

Selam anneler bebek hAreketlerinibu haftalarda nasıl hissediyorsunuz söyle ki ; ben cok şükür 2 gündür bebeisimin hareketlerini hissediyordum özellikle sırt üstü yattığımda bir iki dk geçmeden pit pit kımıldıyordu dün gece uyumadan bir iki kez kimildadi sabah uyandığımdan beri 9 dam beri yanı bariz hareket hissetmiyorum kahvaltımı yaptım uzandım yarim saattir yatiyirum tık yok hala normal mi sizce ? Sizin ne şekilde oluyor ? Her yattığınızda hissediyor musunuz?

Onun dışında dün 4 yaşındaki oğlum karnıma çarptı düştü gibi bisey oldu acaba alakası varmıdir? Bi yardım edin gene stres oldum doktora mi gitsem acile bilemedim bugün de pazar SGK ya gitmem
Lazım :(((((

Selam anneler bebek hAreketlerinibu haftalarda nasıl hissediyorsunuz söyle ki ; ben cok şükür 2 gündür bebeisimin hareketlerini hissediyordum özellikle sırt üstü yattığımda bir iki dk geçmeden pit pit kımıldıyordu dün gece uyumadan bir iki kez kimildadi sabah uyandığımdan beri 9 dam beri yanı bariz hareket hissetmiyorum kahvaltımı yaptım uzandım yarim saattir yatiyirum tık yok hala normal mi sizce ? Sizin ne şekilde oluyor ? Her yattığınızda hissediyor musunuz?

Onun dışında dün 4 yaşındaki oğlum karnıma çarptı düştü gibi bisey oldu acaba alakası varmıdir? Bi yardım edin gene stres oldum doktora mi gitsem acile bilemedim bugün de pazar SGK ya gitmem
Lazım :KK43:((((
Kiz benim oglan tekme de salliyor kotu dusunme hemen sen benim gibi hissediyorsun 10 gune kalmaz iyice bilirsin hareketlerini

Back
X