- Konu Sahibi Nesrinay86
- #26.741
Kizlar dun misafirlige gittik orda yediklerim bana dokundu heralde karnim tas gibi bebegin hareketlerinide hissetmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah canım baya beklemişsiniz bizimki çok çabuk oldu hersey ben büyük konuşup evlenmem dedim tanıştım eşimle 2. Gün karar verdik 3. Gün evlendik çünkü yemek olsun giyim olsun kahve içişimiz kaç şeker attığımız bile aynıydı sevdiğimiz sevmediğimiz hersey aynıydı film secerken bile aynı cd leri seçmiştik gülmüştük eşimde bende aynı şeyi düşündük biz ruh ikiziyiz dedik uzatmadan evlendikBenim gibi olan var mı bilmiyorum
Üni yi kazandım gittim 2 ekimde okul açıldı 25 ekşmde eşimle çıkmaya başladık o zaman o 17 ben 18 dim
7 yıl sonra evlendik 11 yıllık evliyiz![]()
Bazen diyorum ki ne vardida bu kadar bekledik birbirimiziBizede 9 yil oldu canim iyi sabir beklemisiz ya sanki o zamanlar hic gecmeyecek gibiydi simdi 2. Bebisi bekliyoruz
Ne çok ortak özelliğimiz var. Ben de 23te evlendim 4,5 yıl oldu. Bebeklerin doğum tarihleri de aynı görünüyor![]()
BENDE aynı rüyaları görüyorum cok etkısınde kalıyorum cnm ama ilk bebekdede oldu bence normalArkadaşlar ben sürekli her uykumda çocuğumu kaybetmiş oluyorum böyle rüyalar görmem normal diye sakin olmaya çalışıyorum ama yine de aklıma takılıyor tabi
Kiz 3 gunde mi evlendin ciddenMaşallah canım baya beklemişsiniz bizimki çok çabuk oldu hersey ben büyük konuşup evlenmem dedim tanıştım eşimle 2. Gün karar verdik 3. Gün evlendik çünkü yemek olsun giyim olsun kahve içişimiz kaç şeker attığımız bile aynıydı sevdiğimiz sevmediğimiz hersey aynıydı film secerken bile aynı cd leri seçmiştik gülmüştük eşimde bende aynı şeyi düşündük biz ruh ikiziyiz dedik uzatmadan evlendik
Bende gecen misafirliğe gittim kullandıkları yagdanmı artık her neydense şiştim davul gibi agrıdı bide eşimdede aynısı oldu sabaha kadar dolandık bidaha kimseye yemege gitmeme kararı aldık basarabilirsek :))Kizlar dun misafirlige gittik orda yediklerim bana dokundu heralde karnim tas gibi bebegin hareketlerinide hissetmiyorum
Ayyy ben de desem keske b.k mu vardida ilk gordugunle evlendin diyorum kendime erkenden azicik daha rahat bekar takilsaydim. Ama cocuk icin bin kere yine evlenilir oglumu giruncede diyorum ki keske hemen evlenseymisim de bu bebis taadini alsaymusimBazen diyorum ki ne vardida bu kadar bekledik birbirimizi![]()
Kız benimkide çok koca kafalı hep diyorum bu çoçuğun kafası dana benzese nasıl dığurcam diyebaytar koca kafa ben tatli olabilirim de o degil
BendensinBiz tanıştık tanıştıktan 2 gün sonra operasyon geçirdim ben o da ameliyatlıydıhastaneye mecbur beni ziyarete geldi annem yanımda annemin elini öptü
4 ay sonra nişanlandık nişandan 11 ay sonra evlendik
bizimkisi de ilk görüşte aşk gibi bişi oldu![]()
![]()
Vallaha orasini sen dusun ben sezaryen olucam hahahaKız benimkide çok koca kafalı hep diyorum bu çoçuğun kafası dana benzese nasıl dığurcam diye![]()
Zaten 3,5 geçerse bende sezaryen isteyecem koca kafalı babası yüzünden cesaret edemem:)Vallaha orasini sen dusun ben sezaryen olucam hahaha![]()
Benim doktorum ilk kez gittiğin bir yerde yemek yeme dedi. Özellikle restaurantlara gitme dedi. Sanırım yağı suyu farklı oldugu için sıkıntı yaratır demek istedi. Bende şehir dısına gittik eşimle kalmalı orda ne yediysen şiştim çok. Havası farklı suyu farklı yağı farklı. En güzeli evinde yaptıgın yediğin yemek benceBende gecen misafirliğe gittim kullandıkları yagdanmı artık her neydense şiştim davul gibi agrıdı bide eşimdede aynısı oldu sabaha kadar dolandık bidaha kimseye yemege gitmeme kararı aldık basarabilirsek :))
Evet 3. Gün evliydim herkes şaşırmıştı arkadaslarım inanamadı olgun olunca öyle oluyor galiba canım uzatmanın alemi yok kafalar aynı dedik evlendik halada öyleyiz şaşırtıcı ama hobilerimiz bile aynı ben bekarkende balık tutmayı seviyordum eşimde hiç balıktan dönmezmiş şimdi oltaları beraber atıyoruz çok şükür anası olmasa bide :))Kiz 3 gunde mi evlendin cidden
Ayyyy şu analar hep dert zaten anasinida oglu icin hos gorecez canim ne yapalim Allah bozmasin iyi yapmissin. Demek ben senin gibi yasimi beklesem nobetci nikah memuru bulurum herhaldeEvet 3. Gün evliydim herkes şaşırmıştı arkadaslarım inanamadı olgun olunca öyle oluyor galiba canım uzatmanın alemi yok kafalar aynı dedik evlendik halada öyleyiz şaşırtıcı ama hobilerimiz bile aynı ben bekarkende balık tutmayı seviyordum eşimde hiç balıktan dönmezmiş şimdi oltaları beraber atıyoruz çok şükür anası olmasa bide :))
Kız bebekmi bekliyorsun canım ? Benimki erkek bir değişiklik olmadı cildimdeaaa hakikaten :) belki aynı gün doğruruz
senin cinsiyet neydi
E Egepam bu arada nehir benim çok hoşuma gidiyor
suyu andıran isimler hep çok zarif gelmiştir
ONTK benimde güzel cildim vardı bebişe kadar
şimdi bir oldu pul pul dökülüyor gözenekler aldı başını gitti
wintersun hayırlı haberlerle gel inşallah son 48 saat güzel haberlere
Kizlar dun misafirlige gittik orda yediklerim bana dokundu heralde karnim tas gibi bebegin hareketlerinide hissetmiyorum