- Konu Sahibi Nesrinay86
- #26.901
Hayirdir kiz tanidik mi ciktikİyi bebiş nerden mezunsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirdir kiz tanidik mi ciktikİyi bebiş nerden mezunsun
Ay kız Benimde ters duruyormuş bugün ögrendim sekil değiştirmiş demmekki korkuttu bugun akar topar hastaneye gittim kasiklarim ve alt tarafım zonk zonkluyor, doktor normal dedi gerçi rahim ağzı galan herseye baktı içim rahtladi ama resmen yürürken zorlanır oldum, insallah normal şekline geri dönerler bu arada senin ki erkek miydi ?Ayyy bu cocuk alt tarfkma vuruyor benimde horon tepiyor galiba agustosun nazlj bebekleri
Yoook dönemlerimiz tutmaz mreak ettim sadece sen 2004 mezunusundur ben 2014 bende fen edebiyat mezunuyum ından merak ettımHayirdir kiz tanidik mi ciktik
Evet erkek güm güm vuruyor aşağı sıpa dert ortağı olduk seninle iyiceAy kız Benimde ters duruyormuş bugün ögrendim sekil değiştirmiş demmekki korkuttu bugun akar topar hastaneye gittim kasiklarim ve alt tarafım zonk zonkluyor, doktor normal dedi gerçi rahim ağzı galan herseye baktı içim rahtladi ama resmen yürürken zorlanır oldum, insallah normal şekline geri dönerler bu arada senin ki erkek miydi ?
Kizlar sizin bebeklerin hareketleri karniniza mi vuruyor benjm yaramaz cok nadir karnimin alt tarafina genellikle asagi ve iceriye donuk vuruyor bu bebis döner mi normale ya simdi aptal aptal yazilar okudum makat gelisle alakali iyi halt ettim psikolojim bozuldu bu durus hayra alamet degilmis
Bemimde aşşagı aşşagı vuruyor ayakları aşagı dogru heralde. Cuma günü detaylı günğmüzdü ters bir durum olsaydı söylerdi heralde doktor. Bence zırt pırt yer değiştiriyor bu bıdıklarSelam anneler dünden beri kaşık agrisindan duramadım doktora gittim bugün benim kız ayaklar asagidaymis ve sürekli asagi doğru agri oluyor, doktor normal dedi geçen sefer kontrolde bas asagidaydi kaç kez yön değiştirirki ? Concsanci vuruyor asagiya ? Bu şekilde yaşayan var mi ?
Evet canim 2004 mezunuyum. 2008 den beri unv deyim. Senin okudugun zamanlarda ben doktorayi bitirmistim. Fırat mezunuyumYoook dönemlerimiz tutmaz mreak ettim sadece sen 2004 mezunusundur ben 2014 bende fen edebiyat mezunuyum ından merak ettım
Evet benArkadaşlar merhaba aranızda kan sulandırıcı kullanan varmı?
Sende becerikli hatunsun maşallah :))Bizimkiyle ben oynuyorum. Sakalin kenarinda fazlalik gorsem hemen alirim. Sacini daginik gorsem duzeltirim. Goz zevkimi bozmasin lutfen
Ayyy boşver sende takılma bence ileri dönemde de öyle olursa diyedir o çğnkü bu haftalarda normalmiş bu pozisyon olması gerekn böyle salla onlarıNasıl hayra elamet değilmiş kız Korkutma beni ne yazıyo ki normal Doğum icin mi baktın sen(
Aynen oyle. 32 de bile yer degisen var. Simdi donup oyle kalmasini beklemek cok zor. Yerleri genis donup duracaklarBemimde aşşagı aşşagı vuruyor ayakları aşagı dogru heralde. Cuma günü detaylı günğmüzdü ters bir durum olsaydı söylerdi heralde doktor. Bence zırt pırt yer değiştiriyor bu bıdıklar
Hımmm benim pis baytarda ox-fırat mezunu oda 2006Evet canim 2004 mezunuyum. 2008 den beri unv deyim. Senin okudugun zamanlarda ben doktorayi bitirmistim. Fırat mezunuyum
Bende bugün devlet hastanesinden randevumu da aldım hem ayrıntılı usg hemde çocuk kardiyolojisi ayrıntılı kalp ultrasonu cekecekmis yanı bu hastanede böyleymiş kalp icin ayrıntılı bakılıyormuş memnun kalırsam özele gitmeme gerek kalmaz diye düşünüyorum bakalım salı günü gorucez artikBemimde aşşagı aşşagı vuruyor ayakları aşagı dogru heralde. Cuma günü detaylı günğmüzdü ters bir durum olsaydı söylerdi heralde doktor. Bence zırt pırt yer değiştiriyor bu bıdıklar
He bizim firatin vet fak meshurdur. Cok koklu ve eski. Turkiyedeki baytarlarin yarisindan fazlasi ox firat mezunudur. Anam senin kocan bile benden kucuk.Hımmm benim pis baytarda ox-fırat mezunu oda 2006
Aklına düşürdün bi kere karpuz kabuğunu :)) netten açtıracaksın bana şimdi :)))Ayyy boşver sende takılma bence ileri dönemde de öyle olursa diyedir o çğnkü bu haftalarda normalmiş bu pozisyon olması gerekn böyle salla onları
Ters durum olsa söylerlerdi herhalde dimi yaa bugün benim doktor da hiç bisey demedi herşey normalBemimde aşşagı aşşagı vuruyor ayakları aşagı dogru heralde. Cuma günü detaylı günğmüzdü ters bir durum olsaydı söylerdi heralde doktor. Bence zırt pırt yer değiştiriyor bu bıdıklar
Yok yok aynısındır o geç kazanmış biraz 1981 liHe bizim firatin vet fak meshurdur. Cok koklu ve eski. Turkiyedeki baytarlarin yarisindan fazlasi ox firat mezunudur. Anam senin kocan bile benden kucuk.
Himm dogru ben 82 liyimYok yok aynısındır o geç kazanmış biraz 1981 li
Açma açma söyliyim plesantasıyla ilgili işte bacaklarda falan sorun yazmışlarda saçma geldi bana sonrada haftaya göre anne karında bebek pozisyonlarına baktım normal yani benceAklına düşürdün bi kere karpuz kabuğunu :)) netten açtıracaksın bana şimdi :)))
Maşallah sana kız hiç göstermiyon deme bari nazar değerHimm dogru ben 82 liyim