- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #27.041
Gunaydin canimGünaydın kuzu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin canimGünaydın kuzu![]()
Bende varim bendeeeeeeIyi yanliz degilmisim![]()
Hadi canim bende 90 olirim 72 ile basladim 73 oldum dahagünaydın kızlar![]()
Evet kuzum hepimiz aynıyız uyumadan önce fazla su içmemeye çalışıyorum 1 kereye düşürmek içinIyi yanliz degilmisim![]()
80 okka olmuşum 66 ile yola başlamıştık![]()
değişmezse kız olacak Arya gelecek inşallah :)
Oo canım dikkat etmen lazım baya almışsın şimdiden. Gerçi benim yengem 30 kilo aldı hiç takmadı kiloyu doğumdan sonrada çok rahat verdi80 okka olmuşum 66 ile yola başlamıştık![]()
Hadi canim bende 90 olirim 72 ile basladim 73 oldum daha
Oo canım dikkat etmen lazım baya almışsın şimdiden. Gerçi benim yengem 30 kilo aldı hiç takmadı kiloyu doğumdan sonrada çok rahat verdi
Evet kuzum hepimiz aynıyız uyumadan önce fazla su içmemeye çalışıyorum 1 kereye düşürmek için
O normal canım o kiloya kimse gelemiyo benim teyzelerimden biliyorum yengemde 30 kilo aldı 28 kilo gitti 2 kilo kaldı. Teyzemin biri gercekten sıkı diyet yaptı yemedi o şekilde verdi incecik oldu ama 2 kilo 3 kilo illaki kalıyo sorun etme 2 canlıyız bende 5 kilo aldım ama 10 kilo almış gibi görünüyorum :)bırıkı ay önce esımın bır arkadasının eısyle tanıstım kızı da daha 2 yasında yok
hamılelegınde 25 kılo alms yanls hatrlamıyosam
ama sımdıkı halı resmen ıncecık
hanı 3-5 kılo felan kalmamıs ıncecık
ben 13 kılo almstım, aradan nerdeyse 5 sene gectı hıc hamıle kaldıgım kıloya dusmedım:)
Bende 87 ile hamile kaldim 82 kiloya dustum gecen hafta tartildim 85 olmusum 90 ile doguma gitme olasiligim kactir. Havuz problemleri gbi olduk allah sonumuzu hayir etsin
Sakın bekletme canım direk git suyu bol bol iç. Benimde su alışkanlığım yok ama yanımda ufak su şişesi gezdiriyorum yudum yudum akşama kadar içebildiğim kadar içiyorum sende öyle yap bak çok faydasını göreceksin.ben de plesantanın asagıda olması da etkılı sanırım
bazen beklıyorum hemen gıtmıyorum ama bu seferde patlıycak gıbı oluyorum
normalde de hıc su ıcmem sımdı zorluyorum bı de ıceyım dıye![]()
Ben hiç kiloyu takmıyorum sağlıklı besleniyorsan çocugunda saglıklıysa gerisi boş doğumdan sonra verilir hepsiBende 87 ile hamile kaldim 82 kiloya dustum gecen hafta tartildim 85 olmusum 90 ile doguma gitme olasiligim kactir. Havuz problemleri gbi olduk allah sonumuzu hayir etsin
Sakın bekletme canım direk git suyu bol bol iç. Benimde su alışkanlığım yok ama yanımda ufak su şişesi gezdiriyorum yudum yudum akşama kadar içebildiğim kadar içiyorum sende öyle yap bak çok faydasını göreceksin.
Aynen bende öyleyim12lik sular alıyoruz eve kucuk pet sıselerle
onların sayesınde aksamları da yarım lıtre de olsa su ıcıyorum
ısyerınde de bır lıtreyı bıraz gecıyorum
yanı 2 lıtre su ıcsem süperim harıkayım bugun cok su ıctım dıye gezınıyorum:)