• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biz erkek de kız da hazırdı ama şimdi içimize sinmiyor erkek olsa Ömür koyacaktık kız olsa Nefes birbirine Ömrüm ve Nefesim diye hitap ediyoruz diye ama evlendikten sonra o romantizimden çıkılıyorya heralde ondan şimdi Ömür sinmiyor içimize :))))
Ayyh sesli güldüm:KK70:

Hhaha bide beni gor isimle sesleniyorum beğendiysen annecim tepki ver diyorum :rolleyes: kafayı yicem sanırsam:KK70:
Şimdi dışarı çıktım liseli delikanlıları gördüm oturup onlara bakıp isimleri hayal ediyorum. Buna şu isim yakışır mı ,şuna şu isim yakışır mı diye. Bide hayal ediyorum benim oğlum olsa bu şu isimle nasıl olur diye . Ölldüürüüünnn beni ağustos anneleri

Şimdi dışarı çıktım liseli delikanlıları gördüm oturup onlara bakıp isimleri hayal ediyorum. Buna şu isim yakışır mı ,şuna şu isim yakışır mı diye. Bide hayal ediyorum benim oğlum olsa bu şu isimle nasıl olur diye . Ölldüürüüünnn beni ağustos anneleri
Çok komiksin ama:halay:

Hazir öldürmüşken bnide öldürsunler :KK45: isim isi bu kadar zor mu derdm demez olaydım

Geçmiş olsun canım. Kramplara karşı uyarıyorlardı bu haftalarda ilk senden geldi. Bağlar da uyuduğun yerde niye kopsun canım. İnşallah tekrarlamaz canım
Ben 3 haftadir krampladan bitik durumdayim
Gebelikten once de olurdu simdi iyice kotu oldu magnezyimda yatistirmiyor kabak çekirdeği ay cekirdegi yiyeyim diyorum ek olarak günlük

ben ınegölde otururuyorum doktorum hem ınegölde hemde bursada pembe mavide afşin öztaş .pekı nasıl gectı ayrıntılı ultrason ne kadar sürüyo ve ahmet bey nasıl[/QUOTT
Toplamda 50 dakıka sürdü 10 dakika bir mola verdik yürüdüm ben biraz. Herşey normal çıktı çok şükür. O kadar gerildiğime değmedi. Sende gerilme hiç bos yere. Doktor soğuk duruslu sert bir görünümde ama işinde iyi olması önemli tabi. Çok az konustuk. Deraylıyı çekerken zaten çok asırı ciddi bende konusup soru sorup dikkatini dağıtmak istemedim. Çünkü çok dikkatli bakıyor. Sonra raporunu çıkarıp seninle kos ve net konusup kalkıyorsun. İnşallah senşnde hersey yolunda gider.

Sağol canım.
Sende tekrardan hoşgeldin. Ayrıca o konuda seninle aynı fikirdeyim kafamıza göre kimin üreyip üreyemeyeceğine karar veremeyiz.
Doğada bir ekolojik denge denilen birsey var. allahın kanunları var. Onlara kalsa ne kedi nesli kalır ne köpek. Onlarında doğurması gerekiyor bu dünya için ayrıca en doğal hakları. Sanki bir tek kendiler yasıyorlar bu evrende :(

Selam anneler dünden beri kaşık agrisindan duramadım doktora gittim bugün benim kız ayaklar asagidaymis ve sürekli asagi doğru agri oluyor, doktor normal dedi geçen sefer kontrolde bas asagidaydi kaç kez yön değiştirirki ? Concsanci vuruyor asagiya ? Bu şekilde yaşayan var mi ?
Benim minik kızım da aşağıdaymış.Yeni Yen'i kasık ağrım oluyor bir de çok sık WC'ye gidiyorum mesaneye baskı yapıyor.Erken Doğuma sebep olabilirmiş bu durum

Günaydın güzel anneler.
Kızlar kafayı sıyırıyorum galiba.Bu isim derdini aklımdan çıkaramıyorum. Unut boş ver başka şey düşün diyorum yokk aklım fikrim çocuğun adı nolcak, adını koyduktan sonra pişman olurmuyum vs. vs.
Parka gidiyorum bütün erkek annelerini durdurup adını sorasım geliyor. Bütün çevreme şu isim mi yoksa bu isim mi diye soruyorum (bıktılar). 2 3 gündür geceleri uyku haram oldu. Sabaha kadar rüyada isimlerle uğraşıyorum. Bilmem kaç defa uyanıyorum. Var mı bu isim işini bu kadar olmasada kafaya takan.

Şimdiiiii son olarak size sorum:KK70::KK70:siz olsanız oğlunuzun adını Pamir mi koyardınız, Kıvanç mı:olamaz:
Bizde isim ariyoruz bence Pamir cok guzel ;)

Back
X