- Konu Sahibi Nesrinay86
- #28.081
Gece gece beni guldurdun ilahi baytarin oglu inek mi olcak simdiAnlamli olsun minik buzaği![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gece gece beni guldurdun ilahi baytarin oglu inek mi olcak simdiAnlamli olsun minik buzaği![]()
Hepsi cok guzel allahim uzerinde gorneyide nasip eder insallah
Günaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor? ❤Onur_hira_ela canım nasılsın sesin çıkmıyor :)
Canim hepsi cok tatli gule gule kullansin pasa. Penye battaniye kac tane aldin. En az 3 tane olsun. Kiyafet kadar cok kirleniyor. Kis icin de daha kalin battaniyeye ihtiyac var. Besik tekstili icin funyabebe ye bak netten. Ben cok begendim. Instagram hesabi da var bana guven verdi. Ordan alacam. Hatta havlusunu da abajuru lambasi kirli torbasi falan hepsini takim yapabiliyorsun ben cok sevdimEvet lcw 2 li set halinde guzel seyler vardi tavsiye ederim birde penye baddabiyesini cok begendim 30 tlydi aldim benimde agiz mendili bornozu kaldi daha elbise almam :)
Arasan bulunmaz. Ilahi nerden akline gelir boyle seyler. Cok guldum yaCok mu ķötü olur Eki Görüntüle 2134290
Az mi aliyorum cok mu bilmiyorum ama bizim oglan cabuk buyuyor galiba al al bitmiyor dogdugundan bu yana görücem seni neler alacaksin daha. Alt acma da al unutma
Agiz bezi müslinleri ebebekte gormustum gayette güzeldi..ben ordan alcam heralde.birde deterjan ve banyo küveti gormustum ebebekte ..neyle yikayacaksiniz bebisin kiyafetlerini
Sağol bebeğim inşallah hayırlisiyla doğuralimSeninde güzel haberlerini alalım sende rahat hareket edebil alışverişlere çık. Allah bundan sonrasında yardımcımız olur inşallah hepimiz sağlıkla doğuma gideriz az kaldı çoğu gitti
Hahaha baytarın oğlu geliyor kaçınnn :))
Tek düze şeyleri sevmiuorum biraz değisik olsun istiyorum icinde espirisi olsunArasan bulunmaz. Ilahi nerden akline gelir boyle seyler. Cok guldum ya
Eger alt acma ünitesi olacaksa besik takiminin onun ustune bir tane tekstil olan alt acma almak lazim. Ama o da surekli yikanmaz ustune de tek kullanimlik olanlari her alt acma da kullanmak lazim kirlenmesin diye. Alt acma üniten yoksa tek kullanimlik alt acmalar yeterli olur tekstile gerek yok bence.
Minik buzağıGece gece beni guldurdun ilahi baytarin oglu inek mi olcak simdi
Haklisin tatliskom sukur atlattik geceyi :)Yok kuzum birşey olmaz Allahın izniyle. Kız düşünsene çocuk ne zorluklar atlattı şimdi yukarıda çıkıyo yerim onu ben. Maşallah ona![]()
2 tane oldu canim olmadi birtane daha alayim Rabbim saglikla kavusturusn bizi insallah ddedigin yerede bakayimCanim hepsi cok tatli gule gule kullansin pasa. Penye battaniye kac tane aldin. En az 3 tane olsun. Kiyafet kadar cok kirleniyor. Kis icin de daha kalin battaniyeye ihtiyac var. Besik tekstili icin funyabebe ye bak netten. Ben cok begendim. Instagram hesabi da var bana guven verdi. Ordan alacam. Hatta havlusunu da abajuru lambasi kirli torbasi falan hepsini takim yapabiliyorsun ben cok sevdim
Ben kizim dogdugundan beri dalan roxi sabun tozu kullaniyorum memnunum. Yumusatici kullanmiyorum kiyafetlerine. Onlukten ziyade bencede o 6 li veya 12 li satilan agiz mendilleri daha kullanisli.Agiz bezi müslinleri ebebekte gormustum gayette güzeldi..ben ordan alcam heralde.birde deterjan ve banyo küveti gormustum ebebekte ..neyle yikayacaksiniz bebisin kiyafetlerini
Kuvet coook degisik birsey aramiyorsaniz a101 e geliyor donem donem 14_15tl ye gayet saglam ve is goruyor goruyor kizimda aldigim duruyordu onu kullanacagim yine.Evet bende e bebekte gordum ama avm de bulamadim belki int alirim kuveti falan haziran yada temmuzda alirim.erken daha :) evde yer yok suan :) kardesim soyledi deterjan unuttum oda gecen yil dogum yapmisti ogrenince yazayim canim sana
Bende ayni durumdayim bakiyorumda hicbirsey lazim degilmis gibi duruyor bugun annemle kizimin kuculenlerini eleyecegiz unisex olanlari alip digeeleruni kardesime verecegim onunda eylul gibi dogumu. Ama tabi ilk kiyafetini yeni alacagim :)Şimdi postlara göz attımda 3sene önceki halimi hatırladım :) ikinci gebelik alışveriş noktasında çok rahatmış, bebek arabası, beşik, lohusa kıyafetleri, süt sağma mak. Ve her türlü eşyalar mevcut elimde, oyuncaktan aklına ne gelirseye kadar. Sadece cinsiyet farklı olacağı için dışarıda giydirmek için üç beş parca kıyafet alıcam o kadar, unısex beyaz krem olanları fln giydiricem eskimeden büyüyorlar zaten, bide hediye fln da geliyor, hamilelik de zor geçmiyorsa ikinci gebelik çok hızlı ve rahat geçiyormus gercekten
Katlanalilar hosuma godoyor ama cok pahaliKuvet coook degisik birsey aramiyorsaniz a101 e geliyor donem donem 14_15tl ye gayet saglam ve is goruyor goruyor kizimda aldigim duruyordu onu kullanacagim yine.
İmkanin varsa al tabiki ama imkandan ziyade soylede bir durum var kizim 2-2.5 ayliktan beri bizimle dusta yikandi. Yani bakinca elli tane dogursam yine ucuz yollu is gorsun yeter mantiginda alirim hani zaten cok kullanilmiyor tabi cesaret edebilirseniz dusa :) karar tamamen senin gonlun neyi arzu ederde onu al nacizane tavsiye benimki.Katlanalilar hosuma godoyor ama cok pahalikarar veremeidm daha
Hormonlardan çılgınlar gibi rüyalar görüyoruzAyni rüyayı görmüşüz bende ayni şekilde gördüm gecen gün![]()
Bende küvet bide ayaklarını olanlardan istiyorum tek olucam hep bide benimde bel problemlerim var sanki onlar daha iyi okur gibi en az 4 ay kullanır ama sonrasıKatlanalilar hosuma godoyor ama cok pahalikarar veremeidm daha