- Konu Sahibi Nesrinay86
- #28.441
Hepsi mi 40İnstagram da bi siteden aldım canım 40 tl

Adres verir misin canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepsi mi 40İnstagram da bi siteden aldım canım 40 tl
Hemen vereyimAmin! Bir 5 kilo da ben alayım ordan lütfen
Ampullerin gereğinden fazla yukleme yaptığını zararli oldugunu dinlemistim doktordan. Özellikle turkiyedeki ampuller cok fazla D vit iceriyor. Dusun ki Devit3 damlanin hepsi 50.000IU ve ben onu 4 aydir hala bitiremedim. 1 ampulde 300.000 IU var herhalde. X4 almissin neden bu sekilde yaptin doktor mu tavsiye etmisti. D vitaminin azi da fazlasi da zarar canimEwet canim 4 ampul d vitamini kulkandim ama o zaman hamile falan degildim doktorumda ilac hala etkinisi gosteriyor dedi bu d vitaminlerine bi dur dmeek lazim dedi aman kafam karisti ya
Yok yaptırmayacağım canım, bir yerlerde bebeğin karaciğerine o kadar şeker çok ağır diye okumuştum. Düzenli ölçümümü yapıyorum zaten, geçen 2-3 kaşık reçel yedim 148 oldu, yükleme yapsam kaça uçar allah bilir. Ama kaç gündür dikkat ediyorum çayı kuruüzümle içiyorum, esmer ekmek kullanıyorum hiç aşmıyor o zaman gayet iyi gidiyor
Kaç çıktı senin d vitamini değerin canım?Ewet canim 4 ampul d vitamini kulkandim ama o zaman hamile falan degildim doktorumda ilac hala etkinisi gosteriyor dedi bu d vitaminlerine bi dur dmeek lazim dedi aman kafam karisti ya
Sağlık ocağına tahlile çağırdılar gittim. D vitaminim alt sınırda çıktı. Decavit damla verdiler. Kadın Doğumda randevu zamanım yakındı. Gidince sordum kendi doktoruma. O da “yaz geliyor zaten güneşe çıkarsın gerek yok” dedi. Velhasıl ben ferrum fort alıyorum sadeceAmpullerin gereğinden fazla yukleme yaptığını zararli oldugunu dinlemistim doktordan. Özellikle turkiyedeki ampuller cok fazla D vit iceriyor. Dusun ki Devit3 damlanin hepsi 50.000IU ve ben onu 4 aydir hala bitiremedim. 1 ampulde 300.000 IU var herhalde. X4 almissin neden bu sekilde yaptin doktor mu tavsiye etmisti. D vitaminin azi da fazlasi da zarar canim
Ben de Devit3 damlayi hergun almiyorum. Haftada bir iki aklima geldikce. Benim degerimde 11 sinirda cikmisti. Bu sekilde kullanimla 22 ye cikti.Sağlık ocağına tahlile çağırdılar gittim. D vitaminim alt sınırda çıktı. Decavit damla verdiler. Kadın Doğumda randevu zamanım yakındı. Gidince sordum kendi doktoruma. O da “yaz geliyor zaten güneşe çıkarsın gerek yok” dedi. Velhasıl ben ferrum fort alıyorum sadece
Bizim burda tek doz 28. haftada yapiyorlarmis.. farkli farkli uygulamalar. .Sanirim gecde kalmissin canim 20. Haftada ilk doz 24. Hafrada 2. Dozun yapilmasi lazim
Hiç almamışsın kız sen ayy ben birden şişmeye başladım 7 kilo almışımBen 3800 gr aldim sukur :)
Merhabalar ben en son 22+3 te gittim doktorum 4 hafta sonra tekrar gel şeker yüklemesi yaparız 5 saat açlık yeterli ona göre randevunu ayarlarsın dediarkadaşlar merhabalar özledim sizi :) memlekete gittik geldik çok iyi geldi :) ben işlerden dolayı öğleden sonraya alıyorum randevuları..ancak ŞEKER YÜKLEMESİ için sabah mı gitmeliyim aç karnına? yoksa öğleden sonra olur mu? doktorda dememişti birşey
Bugun rahim agzim 28mm ölçüldü ama kndi doktorumla knsmadim.bhsetmistk ya idrar tahlili icin gitmiştim baska bi hastne ve baska bi doktoraNoldu ki canim. Rahim agzinin 28. Veya 32. Haftadan once 30 mm altinda olmamasi gerekiyor diye biliyorum. Niye dellendin ki hayirdir
Seni mi kircam kiz ben alayim 1 kiloen cok da sen al iste bana ne
bana ne
Nee kasilma oyle mi oluyormus bnmde gün içinde oluyor ama elini koyunca hissediyorum cok kısa sürede geçiyor aklımdaydi dr. Soracaktım zaten smdi panikledm bakÖncelikle sakin ol stres yapmamaya çalış rahim ağzı ölçümü 3cm ve üstü normal tabi bu haftalara göre farklılık gösteriyor servikal yetmezlik sıkıntısı olan bi insan olarak söylüyorum. Kasılmaya gelirsek de göbek deliği çevrende yada karnının sağ yada sol tarafında bi toplanma olur elini koyduğunda sonra yavaşça rahatlar bu kasılma oluyor eğer düzenli aralıklarla oluyorsa ve uzun süre devam ederse doktorunla haberleşmen gerekir ama bu haftalardan sonra yalancı kasılmalar başlıycağı için kısa süreli olanlarda kendini korkutma. Birazcık uzun oldu kusura bakma :)
Nee kasilma oyle mi oluyormus bnmde gün içinde oluyor ama elini koyunca hissediyorum cok kısa sürede geçiyor aklımdaydi dr. Soracaktım zaten smdi panikledm bak![]()
Yok canım ne kusuru anlatmissin çok saol. 28mm olculdu bugun rahim agzim. Dedigin sey oluyor gibi sanki ara ara toplanma..heryerime agri giriyor sanki belim bobregim.snra o geciyor kasigim da baskı dogrulamiyorum vs.korktum acikcasiÖncelikle sakin ol stres yapmamaya çalış rahim ağzı ölçümü 3cm ve üstü normal tabi bu haftalara göre farklılık gösteriyor servikal yetmezlik sıkıntısı olan bi insan olarak söylüyorum. Kasılmaya gelirsek de göbek deliği çevrende yada karnının sağ yada sol tarafında bi toplanma olur elini koyduğunda sonra yavaşça rahatlar bu kasılma oluyor eğer düzenli aralıklarla oluyorsa ve uzun süre devam ederse doktorunla haberleşmen gerekir ama bu haftalardan sonra yalancı kasılmalar başlıycağı için kısa süreli olanlarda kendini korkutma. Birazcık uzun oldu kusura bakma :)
Karindan mi vajinal mi olculduBugun rahim agzim 28mm ölçüldü ama kndi doktorumla knsmadim.bhsetmistk ya idrar tahlili icin gitmiştim baska bi hastne ve baska bi doktora
Karindan bebis oraya kafasini koymus olcemedi..vajinal derken iceriye bisey sokmadi ama vajina ustunden olctu..kndi doktrm hep normal diyordu..Karindan mi vajinal mi olculdu
Sen detayliya mi gittin canim. Baska doktor kim?Karindan bebis oraya kafasini koymus olcemedi..vajinal derken iceriye bisey sokmadi ama vajina ustunden olctu..kndi doktrm hep normal diyordu..