2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Al bendede o kadar. Sürekli memede uyumak istiyor yatagına yatırıyorum anında uyanıyor çığlık çığlığa. Sadece bir yarım saat olsa keşke.
Bizimki memeyi bırakıyor tekrar deniyorum almıyor ben de yatırıyorum 3 dk sonra ağlamaya başlıyor meme olmadan da susmuyor , sürekli yapışığız sanki

Bunca insan büyüyor elbet geçecek de bunu sizlerden de duymak iyi geliyor. Doğurunca daha çok sevdim ağustos annelerini bana iyi geliyorsunuz hepiniz.

Sese çok duyarlı, gaz sancısı var,damla verdim ama bir etkisi Yok. Oğlum bey meme ile bile kavga ediyor.
Çok sağol kuşum ya, bir kaç sorumun cevabını aldım sayende.

Benim ki memeyle bile kavgalı. Yılmıştım ki kayınvalidem yetişti imdadıma.

Gazdır kuşum ya el kadar bebek nesi olacak da işte bin soru dimi aç mı, ateş mi, gaz mı...
Pıt diye gaz çıkarıyor ama huysuzluk devam ediyor..gazı çok oluyor da az mi çıkarmış oluyor anlamıyorum ki :( sadece göğsümde duruyor e çok emince de kusuyor :( ne bileyim ya anneliğin güzelliğine odaklanamaz oldum :(

Bunca insan büyüyor elbet geçecek de bunu sizlerden de duymak iyi geliyor. Doğurunca daha çok sevdim ağustos annelerini bana iyi geliyorsunuz hepiniz.

Sese çok duyarlı, gaz sancısı var,damla verdim ama bir etkisi Yok. Oğlum bey meme ile bile kavga ediyor.
Çok sağol kuşum ya, bir kaç sorumun cevabını aldım sayende.

Benim ki memeyle bile kavgalı. Yılmıştım ki kayınvalidem yetişti imdadıma.

Gazdır kuşum ya el kadar bebek nesi olacak da işte bin soru dimi aç mı, ateş mi, gaz mı...
Bak gecmis ki 2.yi yapmisim:deli: simdi sil bastan ayni seyleri yasiyorum ama biliyorum ki gececek sabir canim benim annelik kolay degil bir tek babalik kolay :KK48:

Bana da dun oyle dedi doktor, gece mesela 4 saat hic uyanmiyir, birak uyusun dedi bebek ne zaman kalkacagini ve ne zaman ac oldugunu bilir.
Ya bu tam bir keşmekeş bşr konu! Kimisi muhakkak uyandırın diyor kimisi uyandırmayın açsa zaten uyanır diyor. Eşimle kavga ettik bu konuda açsa uyanır dedi. Uyuyan çocugu neden uyandıryorsun diyor. Ne yapacagımı şaşırdım

Pıt diye gaz çıkarıyor ama huysuzluk devam ediyor..gazı çok oluyor da az mi çıkarmış oluyor anlamıyorum ki :KK43: sadece göğsümde duruyor e çok emince de kusuyor :KK43: ne bileyim ya anneliğin güzelliğine odaklanamaz oldum :KK43:
Evet evet aradığım cümle bu aynı durumdayım anneliğin güzelliğine odaklanamiyorum

20 günlük bebek kaç kilo almalı kızlar? 8 agustos doğumlu 3470 gramdı. 13 hastaneye gittik 3200 oldu. Şimdi sağlık ocagında tartıldık 3700 çıktı normal mi? Ebe biraz daha almalıydı dedi. Bir de ona canım sıkıldı

Bebeğin gobegine bakiyordm dusecek gibi dedm esime bes dakika gecmeden dustu dusus anini gördüm:KK70: gore saglik ocagina gidecktm sipa uyumadi ki gideyim. Emzik veriyorum midesi bulaniyor:110: disari fln ciktim mi verirdm nerde emzircm dışarda.

Ya bu tam bir keşmekeş bşr konu! Kimisi muhakkak uyandırın diyor kimisi uyandırmayın açsa zaten uyanır diyor. Eşimle kavga ettik bu konuda açsa uyanır dedi. Uyuyan çocugu neden uyandıryorsun diyor. Ne yapacagımı şaşırdım
canim ben uyandirsamda benimki acikmayinca memeyi agzina bile almiyo itrleyip duruyo kafasini ceviriyo doktorun dedigini yapacam ben bakalim neolacak

Back
X