2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sabahın 6 buçuğunda uyandı, ve sadece 8 gibi yarım saat uyudu. Ana kucağında 10 dk oyalayabildim. Gerisi meme (memede uzun kalan bir bebek değil) kusmuk alt değiştirme kucakta yada bebek arabasında gezme ve çığlık çığlığa ağlama. Sen sabır ver yarabbim.
Kıyamam ya, sancısımı var kuzumun :(

Sabahın 6 buçuğunda uyandı, ve sadece 8 gibi yarım saat uyudu. Ana kucağında 10 dk oyalayabildim. Gerisi meme (memede uzun kalan bir bebek değil) kusmuk alt değiştirme kucakta yada bebek arabasında gezme ve çığlık çığlığa ağlama. Sen sabır ver yarabbim.
Canim ben doktora sordum kusma agizda tûkmgk burunda tikanma hissi emerken yada nefes alirken gelen hirilti emerken sûtún agizdan tasmasi bebegin yutkunurken zorlanmasi hepsinin sebebi her bebekte olan fizyolojik reflûymûs

Bizim kedi oğlana çok düşkün çocuk beşikte ağlıyor hemen koşup bakıyor bana geliyor miyav da miyav kardeşimle ilgilen der gibi çok tatlı yaa bide bi masumlaştıki abi oldu ya :) hamileyken tedirgin olmuştum çevre baskısı falan korkmuştum ama iyiki evde paşa oğlumuz var kardeşine sahip çıkan :KK200:
Bizim kedi de tam abi oldu bebek nereye kedi oraya ama ne zaman ağlamaya başlasa söylenerek uzaklaşıyor sanki sustururun şu çocuğu der gibi
:halay: Bir de sürekli ilgi istiyor şebeklik yapıyor

Eklentiler

• 466B2FBA-1932-4C8B-898A-A5CD4F8BBB30.webp
    466B2FBA-1932-4C8B-898A-A5CD4F8BBB30.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar bu kac saatte emzirme sorusunu sordum doktora bu 2 saatte uyandirma mevzusu ilk 2 hafta icin geçerliymis sariliktan dolayi birde kan sekerini sordum doktor kan şekeri düşmez zaten bebek aciktiginda aglar sizi uyarir dedi biz 1 haftadan sonra bebek hastaysa sariligi devam ediyorsa yada şeker sorunu varsa 2 saatlik emzirmeye devam diyoruz bana her agladiginda memeyi agzina koy zaten açsa kabul edecek degilse iter dedi

Canım senin sütün iniyor sanırım. Az değil düşündüğün gibi olsa hissetmezsin
Insallah iniyordur canım ya çok istiyorum bebeğim mamasiz sadece sutumle büyüsün daha yolumuz var farkındayım insallah basaririz.

Bizim kedi de tam abi oldu bebek nereye kedi oraya ama ne zaman ağlamaya başlasa söylenerek uzaklaşıyor sanki sustururun şu çocuğu der gibi
Çok tatlilar ya :) maşallah

Kizlar dün ikindin disari cokarken asagiya en alt merdivene 5 dk cantami koymustum.sirt cantasiydi agir gelmisti.markete gitmistim hemen.dönüşte bi baktim sirt cantam yerinde yok.şok oldum.Allahtan kamera vardı.hemen ev sahibine çıktım kim bu calan diye baktik.bi tane siparis getiren bi cocuk donerken cantami görüyor ve alip gidiyor.bende tanidim o cocugu.esim o pastaneden siparis falan veriyordu.az önce aradim o pastaneyi.pogaca flaan söyledim.ayni cocuk getirdi.dedim ablacim boyle boyle cantami almissin geri getir falan dedim.cocuk biraz sert çıkıştı gibi oldu.ama elim ayagim titriyo.en sonunda tamam getireyim dedi.

Ben cok kötü oldum.yani kalbim hizla çarpmaya basladi ellerim ayaklarim titredi nefes alamadim.suanda ise az bi bas agrim var.muhtemelen tansiyonum çıktı. :KK43: bebegime birsey olur mu cok korkuyorum.kipirdamiyo da.tansiyonun cikmasi tehlikeliymis hamilelikte.heyecandan panikten cikti muhtemelen
Canım öyle bir kere stresten birşey olmaz bebeğe sen korkma ama ben senin için korktum. Nasıl kapı açtın o çocuğa, korkmadınmı ya hırsızlığını saklamak için bsşks türlü davranır diye. Benim başım döndü okurken endişeden. Aman ne olursun çantayı getirdiğinde ya başka biri de bulunsun yanında yada kapıyı açma müsait değilim oraya bırak git de

Inan pastaneye gidip sikayet etmek aklima geldi ama korktum yanlizim ya :KK43: cantami da geri istiyodum.icinde cuzdan muzdan yoktu.sadece su sisesi havlu pecete falan vardi.en sevdigim cantam.gelsin bari guzel guzel konusayim dedim.dedim ablacim boyle boyle geri getirirsen cok sevinirim dedim.abla sende neden oralara koyuyosun benim yerimde kim olsa alir gider gibi sacma sapan savunma yapti biraz sesini yukselterek.sonra tamam getireyim dedi.cantami getirsin hele bi,eşim de gelsin o zmaan sikayet edecegim.sinirlerim bozuldu.heyecandan panikten cikan tansiyonun bebegime zarari olmaz diymi:KK43:
Senin kalbini bir daha sevdim. Hırsıza bile insanlık yapmışsın. Eğer bugün getirmezse ama yarın git söyle canım

Kizlar biz bebislerin dillerinin ùstyndeki beyazligi pamukçuk diyoruzya dilin ùstundeki beyazlik pamukçuk degilmiş sutten olan birseymis doktor kesinlikle dilin ùstúnù temizleme temizlersende gecmez zaten dedi damaginda ve yantaraflarda pamukcuk olurmus onlari temizleyebikirsin dedi kontrol etti bizimki pamukcuk degilmiş sizide bilgilendireyim dedim

Canim ben doktora sordum kusma agizda tûkmgk burunda tikanma hissi emerken yada nefes alirken gelen hirilti emerken sûtún agizdan tasmasi bebegin yutkunurken zorlanmasi hepsinin sebebi her bebekte olan fizyolojik reflûymûs
Hırıltı bizde de oluyor canım. Çözmüş oldun sağol teyzesi

Ay bu da bezlenmek ister gibi )))) yaa kıyamam ben sana, aynı bebişi taklit ediyor ya baksana )))

Hadi ya oyle mi dersin o zaman hiç yanaşmayım ben biraz büyüyünce parkta dışarda kullanırım en azindan ..
Yok hiç kullanma sen onu, hem sana hem bebişe zararlı. Ben de dikişlerim iyileşsin diye bekliyorum, bugün deneyim iyi aklıma getirdin. Bir de içindeyken emzirmeyi başarabilirsem süper olur.

Ben çişi hemen değiştirmiyorum ama kakadan korkuyorum. AZıcık azıcık pırtlatıyor bazen bi aklımdan kalsa mı diye geçmiyor değil.

Benimki de gece uzun uyuyor, uyandırmakta zorlanıyorum sonra da bi saatte uyuyor. Saat kurmayı unuttum geçen, 4 saat uyumuşuz. Daha çok küçük, sık sık emmesi lazım ki süt artsın. Uyandırmaya çalışınca da ağlıyor, abisi uyanmasın diye panik oluyorum bu kez de.

Ben hergün bir tatlı kaşığı kimyon yutuyorum. Gaz henüz başlamadı ama kaka bazen kıvrandırıyor.[/QUOTE]
Bizimde aslinda kakadan cok sıvı kaka geliyor ya o kivrandiriyor kuzumu cogu zaman masaj yapiyorum ve alti acik tutuyorum rahatlamasi icin biraz iyi geliyor sukur

Back
X