- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #19.961
Doktorlar soranlara ay olarak değilde oldugunuz haftayı söyleyin hiç hesap işine girmeyin diolar ama bizim milletimiz biz haftadan alamayız direk kaç aylık die soruyo bende ortalama 1hafta snra 5.ayımı doldurucam diyrm mesela. buarada söylediğin gibi doğumumuza 4 ay var, e şuanda 5 aylık olduğun için aralık ortası gibi 9 ay dolmuş olacak, ama 40 haftani doldurursan 9ay 10gün tamamlanmış olur.evet cnm bende nette biraz baktim da 21+3 de 5 ay diyo
ama mesela soruyolar kac aylik diye ne dicem 6.aylik mi 5 aylikmi dicem
dogumumuz aralikta ve 4 ayimiz var bi de nasil o zmn 6 aylik oluyo cnm onu anlayamadim bi de
Ben de bir süre bekleyeceğim galiba doktoruma sorup ona göre hareket edeceğim çok sağol canım.Ben de 2 ya da 3 kere organik boyayla boyattım.
Kanıtlanmış bir zararı olmadığını söyledi 3 doktor da, beyazlarım var boyatmak zorundayım ama renk değişikliği yapacak olsam doğumu beklerdim.
Yok canım ne alaka bende kullandım sonuçta hepsi doktor kontrolünde mesela bugün çok sakin ilk defa kupırdadı ama tekme yok değişecek demekki hepiyi bari, antibiyotik fln kullanmıştım ondn mı yoks diye düşünüyordum
Ben özel hiçbir şey yapmadım canım zaten tok gitmiştim.. Doktor biraz inceledi sonra bebek pozisyon alsın diye biraz oturmamı istedi biraz daha inceledi ve sonra bizim oğlan hareket etmeyince 10 dakika yürümemi istedi tekrar inceledi ama iyice bakmadan bırakmam dedi.. İnşallah senin de sorunsuz geçerHayırlı geceler kızlar. Ayrıntılı ultrasona giren arkadaşlar girmeden önce doktorunuzun önerdiği bişey varmı bana sadece randevu saatinden 1saat önce yemek yemem gerektiği söylendi, oğlumdayken yaptırmamştm oyüzden extra bişey yapmam gerekiyomu danışmak istedim. Randevum perşembe akşam inş en son gittiğimdeki gibi uyku halinde olmaz paşa :))
İnş canım çok sağol. Aslında bu tarz basit ufak tefek şeylere takılmam pektr araştırmam ama nebileyim busefer sormak istedim.Ben özel hiçbir şey yapmadım canım zaten tok gitmiştim.. Doktor biraz inceledi sonra bebek pozisyon alsın diye biraz oturmamı istedi biraz daha inceledi ve sonra bizim oğlan hareket etmeyince 10 dakika yürümemi istedi tekrar inceledi ama iyice bakmadan bırakmam dedi.. İnşallah senin de sorunsuz geçer
Bende öyleyim canım ama heyecan katıyor bu araştırmalar da bize hamileliğin güzel yanı bu bence..bebekler doğunca hiçbir şeye vaktimiz kalmayacak zatenİnş canım çok sağol. Aslında bu tarz basit ufak tefek şeylere takılmam pektr araştırmam ama nebileyim busefer sormak istedim.
Ben aç gittim açıkçası ama hareketliydi kızım sadece yüzünü kapattı hep bide dönüp durdu göremedik yüzünü hiç :) ama onun dışında heryerine bakabildi doktor.Hayırlı geceler kızlar. Ayrıntılı ultrasona giren arkadaşlar girmeden önce doktorunuzun önerdiği bişey varmı bana sadece randevu saatinden 1saat önce yemek yemem gerektiği söylendi, oğlumdayken yaptırmamştm oyüzden extra bişey yapmam gerekiyomu danışmak istedim. Randevum perşembe akşam inş en son gittiğimdeki gibi uyku halinde olmaz paşa :))
Aynen canım, bide oğlumda pek bilinçli değildim. Buarada dediğin çok doğru karnımızda oldukları kadar rahat olamıyıcaz, heleki bu sene benim için dönüm noktası olacak 1ay snra oğlum anaokuluna basliyacak onu mecbur kendim götürüp getiricem, e o başladıktan 3ay snrada inş doğum var diğer minnakta aramıza katılacak inş, işte ozaman show başlayacak :)) Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıcakla gelsinler inş.Bende öyleyim canım ama heyecan katıyor bu araştırmalar da bize hamileliğin güzel yanı bu bence..bebekler doğunca hiçbir şeye vaktimiz kalmayacak zaten
Bu yüz kapatma nedir yahu yeni jenerasyonun huyu bumu acepBen aç gittim açıkçası ama hareketliydi kızım sadece yüzünü kapattı hep bide dönüp durdu göremedik yüzünü hiç :) ama onun dışında heryerine bakabildi doktor.
Günaydın canım, bu hafta detaylıya girecek olan çok var galiba bikaç arkadaş daha söylemişti yanlış hatırlamıyorsam. benimde perşembe inş dediğin gibi sorunsuz geçiririz.Günaydınlar, herkese mutlu haftalar. Birazdan tetanoz aşısı olmaya gidicem. Carsambada detayli ultrason var. Onuda sag salim iyi haberlerle atlatirsak gerisi kolay inşallah.
Bu da benim nazlı kızımBu yüz kapatma nedir yahu yeni jenerasyonun huyu bumu acepbende enson 12gün önce gitmiştim, hastaneye giderken oynuyodu tam hastaneye vardık durdu küçük bey kesin uyudu dedim gerçektende doktor baktı kafayı iyice öne eğmiş uyuyo oyüzden yüzle alakali hiçbişey göremiyorum dedi :)) hayırli sağlıklı olsunlarda o bize yeter.
Evet kesinlikle herşey yolunda diyince doktor nasıl rahatladım anlatamam çok şükür. Böyle sağlıkla büyümeye devam etsinlerBu yüz kapatma nedir yahu yeni jenerasyonun huyu bumu acepbende enson 12gün önce gitmiştim, hastaneye giderken oynuyodu tam hastaneye vardık durdu küçük bey kesin uyudu dedim gerçektende doktor baktı kafayı iyice öne eğmiş uyuyo oyüzden yüzle alakali hiçbişey göremiyorum dedi :)) hayırli sağlıklı olsunlarda o bize yeter.
Maşallah aynı bizim kızda böyle dosya büyük olduğundan yüklemedi eller aynı yerde :))Bu da benim nazlı kızım
2 gün sonra tam 5aylık oluyorsun, 6ya adım atıyorsun canım , onuda genelde günden hsaplaman gerekıyor hafta hafta baktıgında eksık kalıyor 4 hafta 28 gün ediyor ama bir ayda ort 30 gun oldugu ıcın atıcak hep boyle haftalar. 21 haftalık dıyorsun 21*7=147 oluyor 147/30=4,9 oluyor tam 150 gün oldugunda tam 5 aylık oluyorsun canımkizlar ben 21 haftaligim bugun simdi
5 aylik hamile mi oluyorum
5 ay bitmis olmuyor dimi 5.ayin icindeyim
Al bak ben boşuna demiyorum bu prenseste yüz kapamış, hepsi cieee yapıyoBu da benim nazlı kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?