2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

İnşallahhhh 9.30 da canım geçen hafta keseyi görmüştüm kese büyümüş mü diye bakacak eşimle gidicem bu sefer ikinci çocukta çok farklı oluyormuş herşey :)
Merhaba benim de yarin randevum var gecen persembe keseyi gorduk insallah yarin kalp atisini sen de ben de duyariz

İnşallahh canım senin kaç haftalık şuan imza oluştursana sende :)
Valla kac haftalik bilmiyorum b son 7martta adet olmustum 5 nisanda rahatsizdim diye doktora gittim supruz bir sekilde karindan bakarak keseyi gordu kan tahlilinde de sonuc 2100 cikti doktor 10 gun icinde gelirsin dedi ben yarina randevu aldim daha fazla dayanamiyacagim insallah kalp atisini duyayim takvimi yaparim

Sizi çok iyi anlıyorum meslektasiz sanırım ben de bugün sınır krizi geciriyordum bi öğrenci yazılı notuyla ilgili olay çıkardı üstüme yürüdü resmen bu halde hiç çekilmiyor karnima ağrılar girdi

Allah yardımcımız olsun canım. Gerçekten herkese söylemesi kolay geliyor ama o kadar çok sorun çıkıyor ki. Bugün 5 dk teneffüse geç çıkma cezasi verdim, sonra çocuk kantine gitmiş 1 tl sini düşürmüş, deliye dönmüş çocuk, kantinci arkadaşlarına vermiş bunlar al verdi diyorlar yok sakinleşmiyor, neyse sonra biraz sakinleşince ne demesin öğretmenimin yüzünden kaybettim paramı. Dedim oğlum gelsen desen sana verirdim. Kaç öğrenciye para veriyorum, kiminin suyu bitiyor, kimi beslenmesini unutuyor, bazi aileler geri göndermiyor bile, tek kelime bile etmiyorum. şu duyduğum cümleye bakın. ne diyeceğimi şaşırıyorum vallahi.

Benim maalesef 28 saat , 3.sınıf çocuklar, Görevlendirilmeyim, karne günü bitiyor inşallah. 2 aydır hamile kalamadım dedim Rabbim biliyor halimi. Şimdi hamileyim, Allah çekemeyeceğim yük vermez diye dua ediyorum.

Kızlar peki hamilelik haberinizi direk ilan ettiniz mi? Ben aileler ve bir kaç dost dışında henüz söylenmesini uygun bulmuyorum çok küçük olduğu için ?
Sizler nasıl yol çiziyorsunuz bu konuda?
Ki bunda nazara olan inancım da söz konusu ayrıca...

Hangi birini anlatsam valla malesef mesleğimizin düşürüldüğü hal ortada çok isteyerek başladığım öğretmenlik hayatımda bazen ayaklarım geri geri gidiyor Allah sonumuzu hayır etsin bu durumda sakin olmaya çalışıyorum ama olmuyor oooof ben de ikinciye hamile kalmayı çok istedim iki yıl önce bi bebeğimi kaybettim inşallah bu üzüntülerle aynı şeyi yaşamam çok korkuyorum

İnşallahhhh 9.30 da canım geçen hafta keseyi görmüştüm kese büyümüş mü diye bakacak eşimle gidicem bu sefer ikinci çocukta çok farklı oluyormuş herşey :)
Hadi hayirlisi kuzum. Insallah guzel haberlerini alacagiz yarin.
Bizim ilk cocugum olacak Allah nasip ederse. Çok acemiyiz. 2. de olur insallah.

Isyerimdeki bayanlar ve bikac akrabam biliyor ama nazara ben de inanıyorum inşallah nazar değmez Allah korusun tüm melekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…